مدیران خودرو
شنبه ۲۷ ارديبهشت ۱۴۰۴ ساعت ۱۰:۳۴
تعداد نظر۱۷
داغ کنيد+ ۱
همانطور که در اظهارات ریاست محترم بنیاد شهید و امور ایثارگران نیز تصریح شده است این برنامه‌ها غالباً از سوی گروه‌های جهادی و مردمی سامان یافته است.
شبهه افکنی درباره برنامه بزرگداشت شهدای خدمت
به گزارش جهان نیوز، روابط عمومی ستاد گرامیداشت شهید جمهور و دیگر شهدای خدمت با صدور اطلاعیه‌ای، توضیحاتی درباره تعداد برنامه‌های بزرگداشت هفته شهدای خدمت در سراسر کشور منتشر کرد.

در این اطلاعیه آمده است: معاون رییس جمهور و رییس بنیاد شهید و امور ایثارگران و رییس ستاد گرامیداشت شهید جمهور و دیگر شهدای خدمت در حاشیه جلسه چهارشنبه گذشته هیات دولت از برگزاری ۱۲۰ هزار برنامه در سراسر کشور در هفته بزرگداشت شهدای خدمت خبر داد و تصریح کرد: این برنامه‌ها از مرکز تهران تا عمق روستاهای کشور از سوی گروه‌های جهادی و دستگاه‌ها تدوین شد.

درباره این سخنان و برخی برداشت‌های نادرست از آن ، ذکر چند توضیح ضروری است.

- مهمترین نگاه حاکم بر ستاد بزرگداشت شهدای خدمت، برگزاری مردمی این مناسبت بوده است و بحمدالله تا این لحظه اغلب برنامه‌ها به صورت مردم محور و بدون مداخله دستگاه‌های دولتی طرح ریزی و اجرا شده است.

- همانطور که در اظهارات ریاست محترم بنیاد شهید و امور ایثارگران نیز تصریح شده است این برنامه‌ها غالباً از سوی گروه‌های جهادی و مردمی سامان یافته است.

- ستاد برگزاری مراسم گرامیداشت شهدای خدمت صرفا در نقش هماهنگ کننده و سیاستگذار این رویداد قرار داشته و هیچ بودجه دولتی برای برنامه‌های این مناسبت تعیین و پرداخت نشده است. با توجه به وجود بیش از  ۱۰۰ هزار مسجد و حسینیه در کشور، در سالروز شهادت شهید رئیسی و شهدای خدمت مردم در اکثر مساجد و حسینیه‌ها پس از نماز مغرب و عشا گرد هم خواهند آمد و با ذکر مصیبت اهل بیت (ع) یاد شهیدان خدمت را گرامی می‌دارند که این قبیل برنامه‌ها همچون تمامی مناسبت‌های مشابه بدون هزینه و کاملا توسط خود مردم مدیریت و اجرا می‌شود.
https://jahannews.com/vdccoxqom2bq1m8.ala2.html
نام شما
آدرس ايميل شما

اصلاح طلبان چرا مقابل سفر صد نفر سخنگوی دولت و سفرهای لاکچری عارف و خانواده لال هستن

او هم قصد داشت بعد از بازگشت از مرز آذربایجان اقدامات مهمی مثل تعطیلی بانک آینده را برای جلوگیری از تلاطم ارزی و تورم در جلسه سران قوی تصویب کند اما شهید شد و آن جلسه دیگر تشکیل نشد.
روحش شاد
....
چون اصولگراها و پایدارچی ها رو با بیت المال فرستادید جام جهانی تو قطر
اون موقع خفه خون گرفته بودید؟
ناراحت نشو بابا اولا اون مسافرت خارجی و برای تشویق بوده دوما از چیزی که خبر نداری اظهار نظر نکن افتاد
پایداری چی و قطر؟؟ توهم می‌زنی
چطور فقط اصلاح طلبا دل دارن ؟ چرا دوست دارین مرزبندی کنین و فقط حرفیس زده باشین
چی باید بگن؟چون خودشون هم شاید بی بهره نباشن
حداقل چندتاشون رو دیدم
واقعا اراذل رسانه ای بودن
مثل ؟
فرح وش
برای بزرگداشت شهدای خدمت باید بیش از این کار می شد خیلی زحمت کشیده بودند
ما در تبریز حتی یه دونه بنر ندیدیم از شهدای خدمت
هدر دادن پول ها
حالا اگه رفته بودین به ترکیه خوب بود و خوشتون می اومد ها جمع کن بابا ما رو چی حساب کردی
چه ربطی داره ترکیه رفتن هر کسی به خودش ربط داره
....
.....
.....