مدیران خودرو
يکشنبه ۲۱ ارديبهشت ۱۴۰۴ ساعت ۱۲:۲۲
تعداد نظر۱
داغ کنيد+ ۰
رئیس جمهور لبنان در سخنانی به موضوع انحصار سلاح در دست دولت این کشور اشاره کرد.
موضع‌ جدید رئیس‌جمهور لبنان درباره سلاح مقاومت
به گزارش جهان نیوز به نقل از روسیا الیوم، «ژوزف عون» رئیس جمهور لبنان تاکید کرد که تصمیم‌های لازم در خصوص موضوع انحصار سلاح در این کشور اتخاذ شده و نحوه اجرای آن در دست بررسی است.

وی افزود: ما در حال رایزنی هستیم و نمی‌خواهیم درگیری نظامی رخ دهد. حاکمیت دولت بر سراسر لبنان حکم فرما است.

عون در گفتگو با تلویزیون کویت در آستانه سفر به این کشور اضافه کرد: ما اقدامات اصلاحاتی دیگر مانند انتخابات شهرداری‌ها و رئیس بانک مرکزی لبنان اتخاذ کرده‌ایم.

وی بیان کرد: ارتش در حال فعالیت در جنوب لبنان است و سلاح‌های موجود در این منطقه را جمع آوری و تونل‌ها را تخریب می‌کند!

این در حالی است که سلاح مقاومت همواره اشغالگران صهیونیست را نشانه گرفته و تاکنون مانع تجاوز این عناصر به لبنان شده است.
https://jahannews.com/vdchxwnw623niwd.tft2.html
نام شما
آدرس ايميل شما

علی افصحی
جوزف عون مثل این که " عون " اسرائیل است نه لبنان. این آدم نادان و ارتشش در برابر متجاوزان اسرائیل غاصب فقط تماشاچی اند آنوقت ارتش را واداشته تونل های مقاومت در برابر تجاوز صهیونیست ها را مثلا تخریب کنند شما که عرضه دفاع از سرزمین لبنان را ندارید تا دچار دردسر نشده اید دست از این سفاهت بردارید حزب الله صبرش معدودست و قطعا نسبت به سفاهت عون بی تفاوت نخواهد بود.