مدیران خودرو
سه شنبه ۱۶ ارديبهشت ۱۴۰۴ ساعت ۰۸:۳۳
تعداد نظر۲
داغ کنيد+ ۰
دفتر اطلاع رسانی ریاست جمهوری سوریه از نخستین سفر الجولانی به یک کشور اروپایی خبر داد.
نخستین سفر جولانی به یک کشور اروپایی
به گزارش جهان نیوز به نقل از روسیا الیوم، دفتر اطلاع رسانی ریاست جمهوری سوریه اعلام کرد که ابومحمد الجولانی سرکرده تروریست‌های حاکم بر سوریه به فرانسه سفر می‌کند.

کاخ الیزه نیز اعلام کرد که ماکرون روز چهارشنبه از الجولانی استقبال خواهد کرد.

ریاست جمهوری سوریه در ماه فوریه گذشته اعلام کرد که از سوی امانوئل ماکرون رئیس جمهور فرانسه برای سفر به این کشور دعوت شده است.

این در حالی است که پیشتر یک جمعیت علوی در فرانسه(collectif CFA) اعلام کرد که علیه ابومحمد الجولانی سرکرده تروریست‌های حاکم بر سوریه و تعدادی از عناصر تحت امر وی به سیستم قضایی این کشور اقامه دعوی کرده است.

بر اساس این گزارش، دادستان کل پاریس اعلام کرد که با دریافت این شکایت علیه الجولانی به اتهام نسل کشی و پاکسازی نژادی و جنایات ضدبشری در سوریه موافقت کرده است.

شکایت مذکور به صورت ویژه جنایات صورت گرفته طی دسامبر و مارس گذشته در شهرهای ساحلی سوریه علیه اقلیت‌های این کشور مخصوصاً علوی‌ها را شامل می‌شود.
https://jahannews.com/vdciq3a35t1arz2.cbct.html
نام شما
آدرس ايميل شما

ناشناس
رفت پیش یکی از ارباب هاش دستور بگیره و دم تکان بده .
محسن
فرانسه حيات خلوت براى نوكرى امريكا از پناه دادن به رجوى وجولانى نوكران تروريست ازادى خواه شده امريكا فرانسه عجب مهد ازادى است