مدیران خودرو
پنجشنبه ۱۴ فروردين ۱۴۰۴ ساعت ۱۱:۴۵
داغ کنيد+ ۰
سخنگوی نیروهای مسلح یمن یحیی سریع امروز اعلام کرد که این نیروها هفدهمین پهپاد آمریکایی را بر فراز استان الحدیده ساقط کردند.
شکار دوباره پهپاد پیشرفته آمریکایی در خاک یمن
به گزارش جهان نیوز به نقل از فارس، سخنگوی نیروهای مسلح یمن یحیی سریع امروز اعلام کرد که نیروهای یمنی پهپاد MQ-9 آمریکا را حین انجام ماموریت‌های خصمانه در حریم هوایی استان الحدیده سرنگون کردند.

وی افزود «این دومین پهپادی است که پدافند هوایی ما در ۷۲ ساعت سرنگون کرده و هفدهمین پهپاد در نبرد پیروزی موعود و جهاد مقدس است».سریع در پایان اظهاراتش، بر تداوم حمایت از غزه تا پایان تجاوز اسرائیل و رفع محاصره این منطقه تاکید کرد.
 
سخنگوی نیروهای مسلح یمن پیش‌تر در روز سه‌شنبه اعلام کرده بود که پهپاد پیشرفته MQ-9 ارتش آمریکا که ارزش ۳۰ میلیون دلاری دارد، در آسمان این کشور با موشک‌های بومی یمنی ساقط شد.
https://jahannews.com/vdcb9ab9grhb5gp.uiur.html
نام شما
آدرس ايميل شما