مدیران خودرو
شنبه ۱۸ اسفند ۱۴۰۳ ساعت ۱۰:۳۶
تعداد نظر۱۱
داغ کنيد+ ۰
وزارت راه و شهرسازی با در اختیار داشتن متراژ وسیعی زمین در کشور ثروتمندترین وزارت‌خانه ایران است و حالا وزیر راه و شهرسازی می‌گوید پول نداریم.
ثروتمند‌ترین وزیر دولت مدعی بی‌پولی شد +جزئیات
به گزارش جهان نیوز، دیوان محاسبات کشور درحالی گزارش حساب‌های وزارتخانه را ۲۰ هزار میلیارد تومان اعلام کرد که فرزانه صادق درآخرین اظهانظر خود همچنان تاکید می‌کند بودجه عمومی وزارت راه و شهرسازی صفر است.

«دست‌های من بالاست و نمی‌توانیم اعتبارتخصیص بدهیم» این جمله‌ای که پیش‌تر نیز خانم وزیر با اشاره به صفر بودن نقدینگی وزارتخانه بیان کرده بود.

این اظهارات درشرایطی است که وزارت راه و شهرسازی بر اساس قانون برنامه هفتم می‌تواند اقداماتی از قبیل تأمین مالی و افزایش تسهیلات استفاده کند و همچنین می‌تواند از اختیارات و ظرفیت صندوق ملی مسکن نیز برای خدمات زیربنایی و روبنایی استفاده نماید و به دهک‌های کم‌درآمد تسهیلات تکمیلی بدهد و می‌تواند حتی افزایش سرمایه بانک مسکن از بخش دارایی‌های وزارتخانه را نیز انجام دهد.

علاوه‌بر آن اراضی دولتی در اختیار وزارت راه و شهرسازی ۱/۸ میلیون هکتار است که این عدد ۲۵ برابر مساحت تهران است و با توجه به قیمت زمین درکشور، این وزارتخانه را به ثروتمندترین وزارتخانه دولت تبدیل کرده است.
منبع : فارس
https://jahannews.com/vdci3za3ut1aru2.cbct.html
نام شما
آدرس ايميل شما

.....
خوب نمایندگان مجلس که می توانند همین سئوال را از وزیر راه بپرسندو ببینند اوچه جواب میدهد
اصلاحات نه اعتقادی به ایران دارد نه به اسلام وقت تلف کردن و منتظر شورش اند کسانی که هیچ سهمی در انقلاب نداشتند
علی افصحی
جناب پزشکیان که به گفته خودش در جنگ تمام عیار اقتصادی به سر می بریم به جای آن که جوانان کارآمد جهادگر زن و یا مرد را در وزازتخانه ها به کار بگیرد؛ یک مشت آدم پیر را به کار گرفته
...
پروژه های بذرپاش را متوقف کردن خدا به داد بی خانمان ها برسد
همچین میگویی اراضی دولتی در اختیار وزارت راه و شهرسازی ۱/۸ میلیون هکتار است که این عدد ۲۵ برابر مساحت تهران است که انگار اسکناس است؟ مگر میشود این موارد را بودجه و پول فرض کرد
خدا وکیلی اخه این چه تیتری است
از خدا بترسید این دیگه چه جور انتقاد به دولت است
علی
.....
دانا
فکر کنم وزرای آقای دکتر پزشکیان فقط کلمه ناترازی را ترند کردند