مدیران خودرو
شنبه ۱ دی ۱۴۰۳ ساعت ۱۶:۰۰
تعداد نظر۲
داغ کنيد+ ۰
نتایج یک مطالعه نشان داد که شبکه‌های اجتماعی آنلاین منجر به قرارگیری افراد در معرض افکار آسیب رسان می‌شود.
اینستاگرام چه بلایی سر مغز ما می‌آورد؟
به گزارش جهان نیوز به نقل از باشگاه خبرنگاران، اینستاگرام نیز مانند سایر شبکه‌های اجتماعی دارای ماهیت تقویت‌کنندگی هستند. استفاده از آن، مرکز پاداش مغز را با ترشح دوپامین فعال می‌کند. دوپامین، ماده شیمیایی است که هنگام انجام فعالیت‌های لذت بخشی مثل غذا خوردن و برقراری تعامل اجتماعی تولید می‌شود.

 این پلتفرم به‌گونه‌ای طراحی شده است که هیجان دستیابی به لذت بیشتر باعث به وجود آمدن وابستگی می‌شود. عدم دستیابی به این لذت می‌تواند با اضطراب، افسردگی و حتی بیماری‌های جسمی نیز همراه باشد.

کانال «توییت نگار» در تلگرام با انتشار ویدئویی در این خصوص نوشت:

تا حالا فکر کردی چرا هر بار گوشی رو برمی‌داری، نمی‌تونی زمین بذاری؟

فضای مجازی جوری طراحی شده که ما رو توی یه چرخه بی‌پایان از احساسات گیر بندازه. یه ویدیو می‌بینی، می‌خندی، بعدی باعث حسرتت میشه، بعدی اشکت رو درمیاره. این بازی با مغزمون، همش برای تحریک دوپامین و اعتیاد بیشتره.

وقتش نرسیده کمی کنترل رو پس بگیریم؟ یا هنوز توی این چرخه اسیر موندیم؟
 
https://jahannews.com/vdcbg9b9wrhbgwp.uiur.html
نام شما
آدرس ايميل شما

اینستاگرام بد خیلی آخی حقته که فیلتر هستی بچه بد، دیدی چه مطلبی برایت جهان خان نوشته
جدای از عوارض و اعتیاد آور بودن ، فلسفه بوجود آوردن این پیام رسانها و شبکه‌های اجتماعی وارونه نشان دادن جای حق و باطل است !