مدیران خودرو
يکشنبه ۶ خرداد ۱۴۰۳ ساعت ۰۰:۴۱
تعداد نظر۴
داغ کنيد+ ۰
رحمت‌الله بیگدلی فعال سیاسی اصلاح‌طلب از عزم مسعود پزشکیان برای نامزد شدن در انتخابات خبر داد.
به گزارش جهان نیوز، رحمت‌الله بیگدلی فعال سیاسی اصلاح‌طلب در صفحه شخصی خود در شبکه اجتماعی ایکس(x) نوشت؛ «دکتر مسعود پزشکیان کاندیدای ریاست‌جمهوری می‌شود.»

وی در ادامه آورده است: «دکتر مسعود پزشکیان در گفت‌وگویی که با هم داشتیم اعلام کرد که با توجه به حساسیت موقعیت کشور و در پی درخواست جمع کثیری از فعالان سیاسی و اصحاب رسانه در انتخابات پیش‌روی ریاست‌جمهوری نامزد خواهد شد.»

بیگدلی در پایان نیز، با اشاره به سوابق مسعود پزشکیان نوشته است؛ «دکتر مسعود پزشکیان (زادهٔ ۷ مهر ۱۳۳۳) سیاستمدار اصلاح‌طلب و پزشک ایرانی است که به‌عنوان نمایندهٔ تبریز، آذرشهر و اسکو در ادوار هشتم، نهم، دهم و یازدهم حضور داشته و برای دوره دوازدهم مجلس نیز از این حوزه انتخاب شده است. او در دوره دهم، نایب‌رئیس اول مجلس شورای اسلامی بود و در دولت هشتم خاتمی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی را برعهده داشت. دکتر پزشکیان از شخصیت‌های فسادستیز، مردمی، متشرع، مسلط بر قرآن و نهج‌البلاغه و مقبول همه جناح‌های سیاسی کشور است.»
https://jahannews.com/vdcevz8vejh8vvi.b9bj.html
نام شما
آدرس ايميل شما

پزشکیان در قضیه مهسا امینی تهمتی که به نظام زد باید استغفار کند
بعضی کارها با استغفار هم جبران نمی شود ...
....ض
من بهش رای میدم.... مرد خوبی است...