مدیران خودرو
پنجشنبه ۲ فروردين ۱۴۰۳ ساعت ۰۴:۱۵
تعداد نظر۱
داغ کنيد+ ۰
نخست‌وزیر پاکستان با اشاره به حملات هوایی این کشور به افغانستان و درگیری‌های متعاقب با طالبان گفت اسلام‌آباد تروریسم فرامرزی را تحمل نخواهد کرد.
پاکستان: تروریسم فرامرزی را تحمل نمی‌کنیم
به گزارش جهان نیوز به نقل از تسنیم، «شهباز شریف» نخست‌وزیر پاکستان در جلسه کابینه این کشور با اشاره به درگیری‌های مرزی با نیروهای طالبان گفت پاکستان خواستار روابط صلح‌آمیز با کشورهای همسایه است، اما تروریسم فرامرزی را تحمل نمی‌کند.

شهباز گفت: ما می‌‎خواهیم در یک محیط صلح‌آمیز با برادران همسایه خود زندگی کنیم؛ تجارت، بازرگانی و گسترش روابط خود را انجام دهیم، اما متأسفانه اگر از خاک همسایه برای تروریسم استفاده شود، این غیرقابل تحمل است.

به گزارش «داون نیوز»، نخست‌وزیر پاکستان در ادامه از «کشورهای همسایه» خواست تا «بیایند و بنشینند» تا برای ریشه کن کردن تروریسم طرحی ایجاد کنند.

وی با اشاره به حکومت طالبان افزود: امیدوارم کشور همسایه ما دعوت من را به دقت بررسی کند.

این اظهارات در حالی مطرح شده است که‌ پاکستان چهار روز‌ پیش مناطقی را در پکتیکا و خوست هدف حملات هوایی قرار داد که منجر به کشته شدن هشت غیر نظامی، از جمله زنان و کودکان شد.


پاکستان مدعی شد در این حملات یک فرمانده تی‌تی‌پی به‌نام «عبدالله شاه» را هدف قرار داده است، اما این خبر از سوی خود این فرمانده رد شد.

پس از آن، نیروهای طالبان در امتداد مرز با پاکستان در سه منطقه با نظامیان این کشور درگیر شدند که تلفاتی در پی داشت.
https://jahannews.com/vdcdso0jzyt05o6.2a2y.html
نام شما
آدرس ايميل شما

آن زمانی که پاکستانیها از فعالیت تروریستها در خاک خود نسبت به همسایگان چشم پوشی میکردند را فراموش نکنند ،حالا که فتنه به خودشان برگشته میگویند بیایید با هم مذاکره کنیم برای محو تروریستها ،الحق راست گفته اند که دنیا فقط زبان زور را میفهمد !!!!!