مدیران خودرو
جمعه ۱۴ مهر ۱۴۰۲ ساعت ۲۲:۴۵
تعداد نظر۳
داغ کنيد+ ۰
بعد از دریافت جایزه صلح نوبل از سوی نرگس محمدی محکوم امنیتی، مریم رجوی سرکرده گروهک منافقین در پیامی ضمن تبریک به وی، خواستار مداخله جامعه جهانی در امور داخلی ایران شد!
پیام خبرساز مریم رجوی به نرگس محمدی
به گزارش جهان نیوز به نقل از تسنیم،  بعد از دریافت جایزه صلح نوبل از سوی نرگس محمدی محکوم امنیتی، مریم رجوی سرکرده گروهک منافقین در پیامی ضمن تبریک به وی، خواستار مداخله جامعه جهانی در امور داخلی ایران شد!

پیام‌های تبریک مریم رجوی و مقامات رژیم صهیونیستی به نرگس محمدی، ماهیت سیاسی و پشت‌پرده این جایزه را بیش از پیش آشکار می‌کند.

جایزه صلح نوبل در سالهای گذشته به وسیله‌ای تبلیغاتی علیه کشورهای مستقل تبدیل شده است و در فهرست برندگان آن اسامی جنایتکارانی همچون شبمون پرز و اسحاق رابین به چشم می‌خورد!
https://jahannews.com/vdcbffbwgrhbssp.uiur.html
نام شما
آدرس ايميل شما

برای نوبل صلح جهانی ننگ از این بالاتر نیست که عفریته خونخوار و خون آشامی مثل مریم رجوی به گیرنده جایزه تبریک بگه!!!
وقتی یه قصاب مردم پیام تبریک میده تا تهش بخونه
شما گیر دادین به تبریک گفتن این عفریته آدمکش نکبت ( مریم قجر عضدانلو ابریشمچی رجوی !!)؟؟!! . الآن در بین جماعت موسوم به اصلاح طلب افرادی داریم که آب از لب و لوچه اشون راه افتاده و کلی به این قضیه مضحک جایزه صلح گرفتن یکی دیگر از زنهای آلت دست دشمنان ایران و اسلام افتخار می کنن!!