مدیران خودرو
چهارشنبه ۲۰ ارديبهشت ۱۴۰۲ ساعت ۱۴:۳۹
تعداد نظر۸
داغ کنيد+ ۰
رئیس جمهور با اشاره به لزوم هماهنگی در «قیمت‌گذاری کالاها و خدمات» اظهار داشت: دستگاه‌ها در تعیین تعرفه کالا و خدمات با ستاد تنظیم بازار و سازمان حمایت از مصرف‌کنندگان و تولیدکنندگان هماهنگ باشند تا در حق تولید کننده و همچنین مصرف کننده احجاف نشود.
«صداقت» انتظار جدی مردم از دولت/ دستور رئیس‌جمهور به مبارزه با هرگونه رفتار تبعیض‌آمیز در دولت
به گزارش جهان نیوز، آیت‌الله دکتر سید ابراهیم رئیسی در جلسه صبح امروز چهارشنبه هیئت دولت، با اشاره به لزوم هماهنگی در «قیمت‌گذاری کالاها و خدمات» تاکید کرد: دستگاه‌ها در تعیین تعرفه کالا و خدمات با ستاد تنظیم بازار و سازمان حمایت از مصرف‌کنندگان و تولیدکنندگان هماهنگ باشند تا در حق تولید کننده و همچنین مصرف کننده احجاف نشود.

رئیس جمهور همچنین با تاکید بر ضرورت «مبارزه با فساد» و مقابله با هرگونه «تبعیض و روابط ناسالم اداری» نظارت و پیشگیری را موثرترین و مهم‌ترین عامل مقابله با مفاسد دانست و تصریح کرد: مقابله با فساد زمانی موثر است که مردم در عمل احساس کنند دولت مردمی به تمام قوانین و ضوابط پایبند بوده و اجازه نمی‌دهد هیچ مدیر یا کارمندی از قدرت و منابعی که در اختیار دارد، سوءاستفاده کند.

آیت‌الله رئیسی«صداقت» را از عناصر مهم حکمرانی دانست و با تاکید بر صادق‌الوعد بودن دولت و لزوم پیگیری به موقع کارها گفت: مردم از دولتمردان انتظار دارند علاوه بر صدق نیت، در گفتار و عمل هم صادق باشند و هرجا امکان انجام کاری را نداشتند، صادقانه علل آن را با مردم در میان بگذارند.

رئیس جمهور «حمایت از نخبگان» در همه دستگاه‌ها و سازمان‌های دولتی را ضروری دانست و تصریح کرد: حمایت از نخبگان مختص و منحصر به یک دستگاه نیست و همه ارکان دولت و حاکمیت باید در راستای تحقق انتظارات مقام معظم رهبری و بر اساس نیاز کشور به نخبگان توجه داشته باشند.
https://jahannews.com/vdccmmq4x2bq1x8.ala2.html
نام شما
آدرس ايميل شما

1
رئیسی تنهاست
زاکانی دیلماج ریسی است؟!!!!
رفع تبعیض حاکمیت عدالت است
رئیسی عزیزمبادا ذره ای خسته شویدان الله مع الصابرین
....
از اول دولت شما مردم انتظارشون مهار تورم و گرانی بود چه شد
حضرت آیت الله رییسی عزیز ما شما را دوست داریم‌ و در کنار شما سرباز ولایتیم ...بعنوان یک سرباز عرض می کنم برخی مدیران جوان تازه منتصب که از قضا آقازاده و صاحب نفوذ هستند حرمت نیروهای قدیمی ادارات را نمی گیرند و هتک حرمتشان می کنند این اصلا درست نیست
رضايي ع ر
محاكمه حسن روحاني بخاطر كم كاري و ترك فعل در معطل نگاهداشتن اقتصاد كشور !!!