مدیران خودرو
پنجشنبه ۱ دی ۱۴۰۱ ساعت ۰۸:۵۰
داغ کنيد+ ۴
هرچند که نوشیدنی‌های مختلفی با طعم‌هایی مشابه کوکاکولا توسط شرکت‌های دیگر هم تولید می‌شود اما فرمول کنونی کوکاکولا همچنان به عنوان یک راز تجاری مخفی مانده‌است.
گاوصندوق نگهداری فرمول کوکاکولا!
به گزارش جهان نیوز، خراسان نوشت: فرمول‌های سری نمونه‌های اصلی نوشیدنی‌های کوکاکولا دارای قدمتی ۱۲۵ ساله است که در یک اتاق گاو صندوقی شکل(چیزی شبیه به اتاق خزانه بانک‌ها) و تحت تدابیر شدید امنیتی نگهداری می‌شود!

با توجه به اینکه نوشیدنی‌های مختلفی با طعم‌هایی مشابه کوکاکولا توسط شرکت‌های دیگر هم تولید می‌شود می توان این ماجرا را یک شگرد رسانه ای برای فروش بیشتر تلقی کرد. کاربری نوشت: «بعید هم نیست که جو الکی داده باشن و این خبر یک بازی رسانه‌ای یا یک نوع تبلیغ باشه».

*بازنشر مطالب شبکه‌های اجتماعی به منزله تأیید محتوای آن نیست و صرفا جهت آگاهی مخاطبان از فضای این شبکه‌ها منتشر می‌شود.
https://jahannews.com/vdcauenam49nue1.k5k4.html
نام شما
آدرس ايميل شما

پپسی خیلی خوش طعم تره!!! مخصوصا بدون قندش!!!
ایران دوست
اگر به فضای مجازی مراجعه و سوال کنید میفهمید که یکی از ترکیبات محرمانه کوکا کولا کبد جنین انسان است
جلیل بندقیری
سلام
در یک جلسه شنیدم دکتر تغذیه که از آمریکا آمده بود
وسخنرانی میکردند گفتند در فرمول نوشابه کوکاکولا از ماده
جنین انسان وجود دارد
نایان
آقا گیریم که مثلا درست میگند، خب؟؟؟
شما به من بگو ببینم پس این همه روزانه میلیون ها نوشابه با تنوع مختلف درست میشه، از کجا تأمین و درست میشه؟؟؟

اصلا تعداد کل زاد و بلد انسان ها به تولید اون روز میرسه؟؟؟

لطفاً کمی فکر.
عزیزجان عصاره یا ماده اصلی و بن کار از کبد جنین هستش
نه اینکه کل نوشابه
در اونصورت بله شما درست میفرمایید برای هر نوشابه خانواده یه هفت هشت تایی جنین لازمه
علی
سالهاست که فرمول کوکاکولا لو رفته است،بااین دستگاهها وآزمایشات دقیق دیگر جایی برای این اعتقادات کهنه وقدیمی نیست،فقط ترفندی برای گول زدن مردم ورغبت بیشترآنها برای مصرف کوکا کولاست.
ازکوکایین وعصاره برگ درختی به نام کوکا استفاده میشود
دانیال
جو الکی داده باشن..........واقعا مردم لیاقت این ادبیات رو دارن؟!
فرمولش هرچی که باشه , به لحاظ پزشکی جز ضرر و زیان برای جسم مصرف کنندگان هیچ نتیجه دیگری ندارد.
سارا ابراهیمی
عالی بود چیزهای زیادی از کوکاکولا یاد گرفتم با تشکر از شما