مدیران خودرو
چهارشنبه ۳۰ آذر ۱۴۰۱ ساعت ۱۵:۲۹
داغ کنيد+ ۰
لادن برومند از همراهان مصی علی‌نژاد در دیدار با مکرون گفت رئیس جمهور فرانسه در این دیدار اعلام کرده که نه وظیفه داریم، نه اعتقاد داریم و نه مایلیم که نظام سیاسی شما را تغییر دهیم!
افشای اظهارات مکرون در ملاقات با مصی علی‌نژاد/ اعتقادی به تغییر نظام سیاسی ایران نداریم! +فیلم
به گزارش جهان نیوز، 20 آبان امسال مصی علی‌نژاد به همراه چند نفر دیگر از جمله لادن برومند رئیس بنیاد برومند با امانوئل مکرون رئیس جمهور فرانسه دیدار کردند.

سفر علی‌نژاد و هیئت همراه وی به فرانسه و دیدار با رئیس‌جمهور این کشور، به همت مؤسسه‌ای به نام JFK (سازمان عدالت برای کردستان) صورت گرفته است.

این سازمان توسط برنارد هنری لِوی تأسیس و اداره می‌شود و تمرکز ویژه‌ای بر احزاب تجزیه‌طلب کُرد دارد که نشان می‌داد هزینه و برنامه‌ریزی آن با تجزیه‌طلبان بوده است. هنری لوی که یک فرانسوی یهودی است، در اکثر اتفاقات منطقه و هرجا سخن از جنگ و تجزیه در غرب آسیا باشد خودش را می‌رساند.

در حوادث سال 2011 در لیبی خواستار به رسمیت شناخته شدن شورای انقلاب ملی لیبی و مداخله ناتو در این کشور بود. در بحران سوریه خواستار مداخله نظامی بود و در زمان برگزاری همه‌پرسی در اقلیم کردستان، با خانواده بارزانی دیدار کرد. در زمان جدایی سودان جنوبی نیز در کنار رهبر شورشیان جنوب سودان عکس یادگاری گرفت.

لادن برومند شب گذشته در مصاحبه با BBC بخشی از صحبت‌های مکرون در این دیدار را به طور ناخواسته در مناظره با یک مهمان دیگر فاش کرد.

وی گفت مکرون در این دیدار اعلام کرده که نه وظیفه داریم، نه اعتقاد داریم و نه مایلیم که نظام سیاسی شما را تغییر دهیم!
  دانلود فايل
منبع : تسنیم
https://jahannews.com/vdcivpavvt1arr2.cbct.html
نام شما
آدرس ايميل شما

آقای میکرون غلط کرد
فقط این درحد آرزو شون هست
این هم همان سیاست کثیف مکرون هست... به خیال خودش همان سیاست چماق و هویج...
مکرون‌کفته ماغلط میکنیم تغیر بدیم
این اشغالها باهرزه گری ووطن فروشی مانور وجلف باری میکنن
وقتی رئیس جمهور فرانسه می آید اینطور تحویل شان می گیرید ما هم باید تولیدکنندگان محتوا در عرصه جنگ نرم را تحویل بگیریم.
آخي دلم خنك شد ! رو ديوار كيا يادگاري نوشتند ؟
آقای مکرون و بزرگتر از او غلط میکنند حتی به فکر براندازی باشند، اونها از پس یک گروه دمپایی پوش کلاش به دست طالبان برنیامدند .
...
چقدر به هم می آیند
زنیکه .....
افتخار مکرون هم جنس باز باید گرفتن عکس با فاحشه های ولگرد باشه