مدیران خودرو
يکشنبه ۲۵ مهر ۱۴۰۰ ساعت ۱۱:۳۴
داغ کنيد+ ۷
آشپز خاندان سلطنتی فاش کرد ملکه انگلیس نظر خود را حتی در خصوص نوع شام بر دیگر اعضای خاندان سلطنتی تحمیل می‌کند.
افشاگری آشپز خاندان سلطنتی درباره خواب و خوراک ملکه
به گزارش جهان نیوز، پایگاه خبری نشریه دیلی اکسپرس چاپ لندن به تازگی در گزارشی اعلام کرد که ملکه انگلیس نظر خود را حتی در سرو برخی مواد غذایی تحمیل می‌کند و به همین خاطر دیگر اعضای خاندان سلطنتی از خوردن برخی مواد غذایی منع شده‌اند.

نشریه دیلی اکسپرس در این گزارش که با عنوان «کیت میدلتون از خوردن سیب زمینی منع شده است – نه سیب زمینی و نه برنج و یا پاستا برای شام (نباید) سرو شود» به ممنوعیت‌های اعمالی از جانب ملکه انگلیس بر اعضای خاندان سلطنتی این کشور، از جمله «کیت میدلتون»، دوشس کمبریج و همسر شاهزاده ویلیام (نوه ملکه الیزابت دوم) پرداخت و نوشت: کیت میدلتون باید از بسیار از قوانین به ظاهر تصادفی به عنوان یک عضو خاندان سلطنتی پیروی کند و یکی از عجیب‌ترین قوانین این است که او نمی‌تواند سیب زمینی بخورد.
 
 
 
در ادامه این گزارش آمده است: زندگی سلطنتی ممکن است برای کیت میدلتون آسان به نظر برسد؛ اما دوشس بودن، دارای محدودیت‌های عجیب و غریب بسیاری است. دوشس کمبریج از سوی طرفداران سلطنت به عنوان کسی که دارای رفتاری مؤدبانه و با وقار است، مورد تمجید قرار می‌گیرد و همیشه به مانند یک شاهدخت کامل رفتار می‌کند. اگرچه «کیت میدلتون» بودن شاید مزایای خاص خود را داشته باشد، اما دوشس کمبریج با لیستی از قوانین سلطنتی روبروست که می‌بایستی از آن‌ها پیروی کند.

ملکه الیزابت دوم

در حالی که مگان مارکل گفته بود که با محدودیت‌های خاندان سلطنتی مبارزه می‌کند؛ اما کیت میدلتون با محدودیت‌های خاندان سلطنتی دست و پنجه نرم می‌کند. این محدودیت‌ها از ممنوعیت عکس سلفی گرفتن گرفته تا آداب مخصوص وقت خواب را شامل می‌شود و بسیاری از دستور‌های عجیب و غریب را در بر می‌گیرد.

اما یکی از این قوانین عجیب، آن است که طبق گفته سرآشپز سلطنتی، او از خوردن سیب زمینی محروم است!

کیت میدلتون، همسر شاهزاده ویلیام

«دارن مک گریدی» (Darren McGrady) سرآشپز سابق خاندان سلطنتی در مصاحبه‌ای به نشریه تلگراف گفت: برای شام نباید سیب زمینی، برنج و یا پاستا سرو شود.

طبق اعلام سرآشپز سابق خاندان سلطنتی، ملکه انگلیس طرفدار غذا‌های حاوی کربوهیدرات نیست؛ از این رو این مواد غذایی هرگز بر سر میز شام هیچکدام از اعضای خاندان سلطنتی – از جمله کیت میدلتون، دوشس کمبریج – سرو نمی‌شود.

مواد غذایی مانند سیب زمینی، برنج و پاستا از غذا‌های دارای کربوهیدرات محسوب می‌شوند.
 
دارن مک گریدی، سرآشپز سابق ملکه الیزابت دوم

این ممنوعیت برای سرو غذا‌های دارای کربوهیدرات از سوی ملکه انگلیس در حالی است که به نوشته دیلی اکسپرس، برخی گزارش‌ها حاکی از آن است که کیت میدلتون از طرفداران پاستا به شمار می‌رود؛ تا جایی که برای تولد ۵ سالگی دخترش شارلوت در سال ۲۰۲۰، پاستای خانگی درست کرده بود.

طبق گزارش دیلی اکسپرس، طرفداران خاندان سلطنتی حتی اجازه ندارند به اعضای خاندان سلطنتی دست بزنند. به طور مثال، لمس حتی  شانه دوشس کمبریج می‌تواند برای آن فرد و نیز کیت میدلتون درد سر ساز شود.

در گزارش این نشریه انگلیسی همچنین آمده که دوشس کمبریج نمی‌تواند پیش از ملکه به رختخواب رود. بر این اساس، کیت میدلتون و دیگر اعضای خاندان سلطنتی نباید پیش از ملکه الیزابت به رختخواب بروند.

کیت میدلتون در حال تعظیم به ملکه انگلیس

سر ویلیام هسلتین (William Heseltine) منشی خصوصی سابق ملکه در کتاب خود با عنوان «اعضای خاندان سلطنتی در استرالیا» (The Royals in Australia) می‌نویسد: هیچ کس این احساس را نداشت که خوابیدن پیش از ملکه درست باشد.

او در ادامه در کتاب خود آورده است: برای دایانا شب‌های طولانی سلطنتی عذاب‌آور بود. دایانا حال خودش را بهانه می‌کرد و به رختخواب می‌رفت و این بی ادبی تلقی می‌شد که وی قبل از ملکه به رختخواب می‌رود.

این در حالی است که نشریه ایندیپندنت نیز پیشتر در گزارشی نوشته بود اگر ملکه بخواهد کسی دیگر صحبت نکند، کیف دستی خود را از دست چپ به دست راست حرکت می‌دهد. هوگو ویکرز، مورخ سلطنتی در مصاحبه‌ای گفته بود: اگر شما با ملکه صحبت می‌کنید و می‌بینید کیف دستی از یک دست به دست دیگر جابه‌جا شد، این بسیار نگران‌کننده خواهد بود.

کیت میدلتون و ملکه انگلیس

همچنین طبق گزارش دیلی اکسپرس کیت میدلتون بخاطر احتمال جعل نشدن امضایش، نبایستی امضا بکند. همچنین او باید تمامی هدایا را با مهربانی بپذیرد؛ اما این ملکه است که تصمیم می گیرد کدام هدیه باید نگهداری شود و در صورت نگهداری، باید کجا قرارداده شود.
منبع : باشگاه خبرنگاران جوان
https://jahannews.com/vdchwwnq623nqvd.tft2.html
نام شما
آدرس ايميل شما

نیما راسخ
این اراجیف صدمن یک غاز چیست که منعکس می کنید؟ عجیب است.
اصلا عجیب نیست
ملکه پیر انگلیس این ادا ها رو از خودش در میاره تو رگ گردنت میزنه بیرون ..عزیز!!
مگه تو از اغضای سلطنتی هستی که اینجوری آشفته شدی
این کفتار پیر هرچه زودتر باید خودش را برای رفتن بدرک اماده کند
این چرا نمیمیره
آخه این موضوع به ماچه ربطی داره کم مشکل داریم خودمان
رضايي ع ر
مونده بار گناهانش تا ميشه سنگين تر بشه جايگاهش با اسلالفش برابر بلكه بدتر باشه
انما نملي لهم ليزدادوا كفرا و اثما
حالا تو مملکت خودمان همه چی روووبراه باید به خوراک ملکه انگلیس بپردازیم
آخه اون ملکه هست با همه چی روبراه
ابوالفضل
لطف کنید در باره خوراک سیاسیون ایران هم مطالبی بنویسید.
مینا
........
!!
کسی با این عجوزه کاری ندارد .
ایرانی
یک پیرزن بی مصرف که هم خودش هم کشورش تاریخ انقضاش تموم شده همه را مسخره خودش کرده که من خیلی مهمم
عجوزه کی سقط میکنی
مامان منم چنین قوانینی داره.خوردنی ها.وقت خواب.هدیه ها.و...
چیز عجیبی نیست.بالاخره ملکه انگلیس هم یک زن است با قوانین خودش.
A.M
خوب هر خونه معمولی قوانین خاص خودش رو داره چه برسه به اونا که زندگی سلطنتی دارن ....چه خاله زنک بود آشپزه😒
چقدر بیخود
بدم میاد از زندگیشون
غذای مورد علاقه ملکه انگلیس خون و نفت مردم خاورمیانه است
ایرانی مسلمان
کشور خودمون هزار جور قرو اطوار داره چیکار به کشوارای دیگه داریم
افرین دقیقا
همین پیرزن همین الان هم از قویترین تا ضعیفترین کشورهای دنیا باج میگیره.
حسین
خیلی مفید بود
متحول شدیم
متحول خیلی خوب اومدی،
رسول
......
امیر
غارت و چپاول از چهره این پیر زن و اطرافیانش میباره
من دیدم مشکلات جامعه داره حل میشه، خونه، ماشین، اشتغال، ازدواج جوان‌ها و...... گرانی‌های سر سام آور، نگو ملکه گفته سیب زمینی نخورن، ملکه با کیفش بازی کردی، و..... خجالت بکشید، بجای این مزخرفات، دردهای پنهان و آشکار جامعه رو منعکس کنید.... اگر این نظر مخالف رو نشر بدین البته
رضايي ع ر
راست ميگه بريد در زواياي پنهان جامعه افراد تاثير گذار در گراني ها را مافياها را كساني كه هر روز نرخ دلار و طلا را اعلام مي كنند به مردم معرفي كنيد..
این عجوزه پیر ودیکتاتور کی میخوادبمیره، این کفتار پیر چرا اینقدر عمر میکند
عمر دست خداست جناب ،به خدا اعتراضی داری؟
رضا
این با این سنش همه عالم آدمو میزاره سرکار سلطان هرچی حیله تو جهانه
لطفا توهین نکنید ملکه الیزابت کم کسی نیست اون ملکه یک کشوره به هرحال هر خاندانی قوانین خودش رو داره درست نیست توهین کنید
L
.......
انشاءالله به زودی شاهد مرگ الیزابت دوم وفروپاشی انگلیس باشیم
غلام پلاستیکی
یه خورده درباره منشور این عجوزه م بگید
مریم

خوب حالا میگی چیکارکنیم!
ناشناس
کمی هم غصه سیاسیون خودمون رو بخوریم بد نیست
پیرزن. زورگو حتی به خانواده هم زورمیگه باجواهرات دزدی پزهم میده
ممنونیم . چقدر مهم و با ارزش بود این خبر !!!!!!!!
دوقرن زنده است نمی میرد
فرهاد
لعنت خدا بر خاندان کثیف پادشاهی استعمارگر انگلستان که همه مصیبت و بدبختی ما ایرانی ها زیر سر همین خاندان کثیف بوده و هست
سحر
بیخیال بابا چیکار ملکه دارید.