مدیران خودرو
يکشنبه ۲۸ شهريور ۱۴۰۰ ساعت ۲۳:۳۷
داغ کنيد+ ۳
حاج منصور ارضی سحرگاه جمعه در مراسم دعای کمیل در مسجد ارک، با انتقاد از سوء مدیریت ها و تبعیض ها در موضوع اربعین گفت: هر کسی که راهی شد برای همه ما دعا کند ولی من مثل سال گذشته در کنار هیئتی ها و سینه زن ها می مانم تا وقتی که راه کربلا برای همه مردم باز شد، ان شاءالله با هم برویم.
حاج منصور: امسال هم اربعین به کربلا نمی‌روم
به گزارش جهان نیوز، حاج منصور ارضی سحرگاه جمعه در مراسم دعای کمیل در مسجد ارک ، با انتقاد از سوء مدیریت ها و تبعیض ها در موضوع اربعین و مشکلات فروانی که برای زائرین سیدالشهدا ایجاد شده است گفت: خیلی ها از من می پرسند که امسال کربلا می روم یا نه ؟ هر کسی که راهی شد برای همه ما دعا کند ولی من مثل سال گذشته در کنار هیئتی ها و سینه زن ها می مانم تا وقتی که راه کربلا برای همه مردم باز شد، ان شاءالله با هم برویم.

این مداح اهل بیت(ع) افزود: امسال از روز پنج شنبه موکب شهدای مسجد ارک و مراسم عزاداری در سه نوبت صبح ، ظهر و شب برگزار خواهد شد. کسانی که توفیق کربلا رفتن پیدا نکرده اند ، می توانند برای اطعام در این موکب ها بانی شوند.
https://jahannews.com/vdccmeqm12bqmp8.ala2.html
نام شما
آدرس ايميل شما

بارک الله که به قوانین احترام میگذارید...
یاحسین
درود بر سید الذاکرین ایران حاج منصور عزیز نفست گرم
عبدالله
دمش گرم و بارک الله به این مرام و معرفت