مدیران خودرو
چهارشنبه ۲۵ فروردين ۱۴۰۰ ساعت ۱۰:۵۹
داغ کنيد+ ۱
رییس جمهوری با بیان اینکه راه‌اندازی IR-۶ و غنی‌سازی ۶۰ درصدی پاسخی به شرارت‌ها بود، گفت: اگر صهیونیست‌ها بر علیه ملت ما توطئه کردند، پاسخ خواهیم داد؛ اولین گام همین بود.
مگر قرآن نمی‌گوید با کفار جدال احسن کنیم/ بعضی‌ها از مذاکره وین می‌ترسند/ دست ما را باز بگذارید؛ ۱۰۰ روز ‌آخر هم تحریم را می‌شکنیم/ راستی آزمایی زمان نمی‌برد!
به گزارش جهان نیوز، حجت الاسلام و المسلمین حسن روحانی روز چهارشنبه در جلسه هیات دولت با اشاره به شیوع کرونا اظهار کرد: همه کشورها در یک موج بزرگی گرفتار شدند. بعضی فکر می کنند چون عید نوروز بود و عده‌ای مسافرت رفتند، سبب شیوع بیشتر شده درحالی که دنیا و کشورهایی هم که عید نوروز نداشتند گرفتار هستند. البته ترددها، دورهمی‌ها،  مراعات نکردن همه تاثیرگذار است اما دنیا با موج جدیدی مواجه شده و همه ما باید به یکدیگر کمک کنیم و الان وقت شعار نیست و الان وقت عمل است.

رییس دولت تدبیر و امید با بیان اینکه بخش بهداشت و درمان بار بسیار سنگینی بر دوش دارد، گفت: ما قدردان آنها هستیم و این کار عظیم و بزرگ را انجام می‌دهند. همه مسوولان در سراسر کشور مسئولیت بزرگی دارند و باید ما ‌نشان دهیم که همه اصولی که به ما گفته شده همه آنها را اجرا و پیاده کنیم.

روحانی با تاکید بر اینکه شیوه نامه‌های بهداشتی سبب جلوگیری از شیوع ویروس کرونا می‌شود،‌ گفت: شیوه نامه ها جزو واضحات است. از ابتدای شیوع ویروس کرونا هر موقع که شیوه نامه‌های بهداشتی به ۸۵ تا ۹۰ درصد رسیده، شرایط کشور در موضوع کرونا آرام شده است. اما هر موقع که شیوه‌نامه‌های بهداشتی به ۵۰ و ۴۷ درصد و کمتر از آن رسیده، شرایط به هم ریخته است.

رییس جمهوری ادامه داد: من به عنوان فردی که در این موضوع مسوولیت دارم و از ابتدای از موضوع مطلع بوده و همه آمارها در دستم است و هر روز هم آمار را می خوانم، هیچ چیز جز این نیست. هر موقع که مراعات و رعایت شیوه نامه ها به ۸۵ درصد و ۹۰ درصد می رسد، همه چیز درست می شود. اما هم اینکه شیوه نامه‌ها رها می‌شود و توجه نمی‌شود و مقدار رعایت پروتکل ها به ۴۰ تا ۵۰ درصد می‌رسد، بار دیگر همه چیز به هم می ریزد. به عبارتی همه این مسائل دست خود مردم است. ‌البته همه مسوولیت داریم و هیچ کس نمی تواند از این مسئولیت عبور کند، اما اساس کار این است که شیوه نامه‌ها رعایت و اجرا کنیم.

واردات واکسن یک وظیفه است
رییس جمهوری با بیان اینکه در این مقطع واکسن نقش بسیار مهمی ایفا می کند، گفـت: ممکن است فردی واکسن زده باشد ولی به دلیل ابتلا به ویروس جهش یافته باز هم مبتلا شود. اما واکسن نقش بسیار مهمی در جلوگیری از افزایش آمار مرگ و میر دارد. یعنی فردی که واکسن زده، ممکن است ویروس او را به شکلی مبتلا کرده و بعد از چند روز نیز بهبود یابد.

اما حفظ جان مردم برای ما در اولویت است و بعد از آن باید از گردش ویروس جلوگیری کنیم.

وی ادامه داد: ‌در این شرایط واردات واکسن یک وظیفه است و هر شرکت خصوصی،‌ بیمارستان، هر موسسه، هر فردی که می‌تواند که از هر جا واکسن مورد تایید وزارت بهداشت و درمان  وارد کند با ارز نیمایی با هر مقدار این کار را انجام دهد و در بین مردم توزیع شود. قیمت آن هم زیاد نیست و با ارز نیمایی و حمل و نقل آن و مخارجی که برای تزریق است عدد بالایی نیست و هر فردی می‌تواند واکسن را وارد کند تا مردم استفاده کنند.

روحانی با تاکید بر اینکه وزارت بهداشت نیز مسئولیت دارد و در چارچوب ستاد ملی مقابله با ویروس کرونا نیز اقدامات لازم برای تزریق واکسن را انجام می‌دهد،‌ افزود:‌ وزارت بهداشت ابتدا کادر بهداشت و درمان را واکسینه می‌کند، بعد افراد با سن بالا و بعد افرادی که بیماری‌های زمینه‌ای دارند. اما واکسن آزاد نیز می‌توانند وارد کنند تا مردم استفاده کنند و این در جلوگیری از شیوع ویروس نقش بسزایی ایفا می‌کند.

رییس جمهور تاکید کرد: البته واکسن‌های داخلی را تقویت می‌کنیم و عده‌ای می‌گفتند که اجازه ندهیم ۴ یا ۵  مدل واکسن تهیه شود و فقط نسبت به تهیه یک واکسن اقدام کنیم. اما مشورت کردیم و دیدیم که مشکلی در این زمینه وجود ندارد. البته پایه بعضی از واکسن‌ها فرق می‌کند ولی موسسات مختلف درحال تهیه واکسن هستند و نباید تهیه واکسن به تاخیر بیفتد.

رییس دولت دوازدهم عنوان کرد:‌ لازم است همه کمک کنند و واکسن به بازار بیاید. البته ممکن است واکسن داخلی  در تابستان به دست مردم برسد. ولی در این مقطع واردات واکسن خارجی وظیفه ما است و وزارت بهداشت و درمان وظیفه خود را انجام می‌دهد، شرکت‌های خصوصی نیز آزاد هستند که این کار را انجام دهند و تهیه واکسن یک وظیفه مهم برای دولت است.

روحانی با اشاره به حلول ماه مبارک رمضان اظهار داشت:‌ مردم عزیز ما در این ماه گرانقدر کمک‌های مومنانه را فراموش نکنند. اجر و ثواب کمک در این ماه بیش از ماه های دیگر است و عبادت در این ماه متفاوت است البته ماه مبارک رمضان بر اساس صیام و قیام و تلاوت قرآن است. ولی احسان و نیکوکاری و افطار جزو مواردی است که درهمه روایت‌ها مورد تاکید است. 

وی خاطرنشان کرد:‌ امسال که نمی‌توانیم مراسم معمولی افطار را برگزار کنیم،‌ می‌توانیم مواد خشک و بسته‌های معیشتی را که توسط مردم عزیز در شهرهای مختلف و مساجد بسته بندی می‌شود در اختیار مردم نیازمند قرارداده و این تلاش را افزایش دهیم.

دست ظالم را باید قطع کرد؛ تیر و مرداد ندارد
رییس جمهوری ادامه داد: ما باید جنگ اقتصادی را قطع کرده و به ظلم پایان دهیم، برخی‌ها می‌گویند دست ظالم باید قطع شود منتها کی، می‌گویند خوب نیست و در اردیبهشت و خرداد کراهت دارد. بگذارید به تیر برسیم آن‌وقت خوب است. دست ظالم را باید فورا قطع کرد تیر و مرداد ندارد.کسی که زندگی مردم را گروگان گرفته و در تهیه واکسن و مواد غذایی ما را اذیت می‌کند باید دست او را قطع کرد.

وی افزود: بیش از سه سال است که فشار روی ماست باید دست ظلمه را قطع کنیم یک ساعت هم زودتر بتوانیم باید این کار را بکنیم. چرا از مذاکرات می‌ترسیم چه چیزی در سر ما کردند. چرا از حرف زدن می‌ترسیم. مگر قرآن نمی‌گوید با کفار هم جدال احسن کنیم. چرا فرار میکنیم ما قدرتمندیم. خودمان را ضعیف نبینیم می‌گویند رو به روی شما می‌دانید کیست آمریکاست. مگر آمریکا کیست ما قدرتمندیم باآمریکا مذاکره می کنیم . در برجام با آنها مذاکره کردیم و آنها را سر جای خود نشاندیم.

رییس جمهوری اظهار کرد: ما توانمندیم، این‌قدر در توان ما شک نکنید. در تولید، در تکنولوژی پیشرفته ،در قدرت نرم توانمندیم، در مذاکره هم توانمندیم. ما منطق قوی داریم و می‌توانیم دشمن را مجاب کنیم و سرجایش بنشانیم مگر عراق هشت سال با ما نجنگید. وقتی لازم شد مذاکره کنیم امام اجازه مذاکره داد در شهریور ۶۷ در ژنو با عراق مذاکره کردیم.

وی گفت: مذاکرات ۲ سال ادامه داشت و بعد آن نامه هایی بود که صدام به مرحوم آیت الله هاشمی رفسنجانی نوشت که ایشان جواب داد. ما با آن آدم غدار که آن همه در ایران کشتار کرد، مذاکره کردیم بنابراین هرکس که می خواهد باشد ما با آن مذاکره می‌کنیم. 

از مذاکره نترسید/ مذاکره پیچیدگی‌های خود را دارد 
روحانی با تاکید بر این که با مذاکره مشکلی نداریم اما با منطق خودمان مذاکره می‌کنیم گفت: بنابراین از مذاکره وین نترسید. بعضی‌ها از مذاکره وین می‌ترسند. آنقدر هم که شما نگران هستید که زود این مذاکره به نتیجه برسد و تحریم فوری برداشته شود که در انتخابات مشکل پیدا نشود. مذاکره این گونه که نیست پیچیدگی‌های خود را دارد لذا اینقدر نگران نباشید.

رییس جمهور گفت: انتخابات روز بسیار مهمی برای ما است. انتخابات بسیار ارزشمند است.حضور مردم در انتخابات بسیار مهم است اما هیچ جناحی و فردی حق ندارد زندگی و معیشت مردم را برای انتخابات به گروگان بگیرد. بگذارید مردم راحت باشند و زندگی کنند. بگذارید تحریم برداشته شود این به نفع انتخابات و حضور مردم در انتخابات است. این به نفع همه جناح‌ها است و هیچ جناحی ضرر نمی‌کند.

وی یادآور شد: ما عجله نداریم برای این که مذاکرات امروز باشد، فردا نباشد این بستگی به طرف مقابل دارد. ما آماده‌ایم و حرف ما روشن است. آمریکا باید به همان شرایط سالی که برجام را امضا کردیم، یعنی سال ۲۰۱۵ برگردد. ما باید به تیرماه ۹۴ برگردیم. همان توافق و همان چیزی‌هایی که گفته شده اجرا شود. حرف ما روشن است. به محض این که آمریکا اجرا کرد و ما دیدیم درست و عملیاتی است بلافاصله ما به همه تعهداتمان عمل می کنیم. ما مشکلی نداریم.

 جنایت کنید دست شما را می‌زنیم
روحانی اظهار کرد: این که امروز ما اعلام کردیم IR۶ را در نطنز فعال خواهیم کرد یا غنی‌سازی را به ۶۰ درصد خواهیم رساند، این پاسخ خباثت‌های شما است. نمی‌توانید شما علیه ملت ایران توطئه کنید و در نطنز جنایت کنید. دست شما را ما می‌بریم وقتی که جنایت کردید. دو دست شما را ما زدیم. یک با IR۶ زدیم و یکی با ۶۰ درصد زدیم. معلوم است که ما نمی‌ایستیم.

رییس دولت تدبیر و امید تصریح کرد: شما اگر می‌خواهید نسبت به فناوری صلح آمیز قانونی ایران که تحت نظارت آژانس است اخلال ایجاد کنید، ما باز هم در چارچوب عمل می‌کنیم . کار شما تروریسم هسته ای بوده است اما کار ما قانونی است.

وی گفت: باید مقامات امنیتی، اطلاعاتی گزارشات نهایی را بدهند که البته ظاهر امر جنایت صهیونیست‌ها است. اگر صهیونیست‌ها علیه ملت ما اقدامی انجام دهند ما پاسخ خواهیم داد که اولین پاسخ را گرفتند. اولین پاسخ این بود که شما اگر IR۱ را دچار مشکل کردید، ما دیگر به جای آنIR۱ نمی‌گذاریم بلکه به جای آن IR۶  می‌گذاریم تا بفهمید که نمی‌توانید با این خباثت از این فناوری بازدارید.

 روحانی افزود: ما می‌دانیم شما چه کار می‌کنید شما می‌خواهید دست ما در مذاکرات خالی شود در حالی که ما با دست پرتر به مذاکرات می‌آییم ما نمی‌گذاریم که دست ما خالی باشد. 

رییس جمهوری ادامه داد: ما پاسخی که در نطنز دادیم این بود که جای IR۱ ، ‌IR۶را به کار می‌گیریم. به جای غنی سازی ۳.۶۷ غنی سازی ۶۰ درصدی را انجام می‌دهیم. ما در برابر توطئه شما پاسخ می‌دهیم اما در عین حال باز هم می گوییم فعالیت ما به طور قطع صلح آمیز و تحت نظر آژانس خواهد بود. ۶۰ درصد و ۲۰ درصد و ۳ و ۴  و ۵ درصد ما صلح آمیز خواهد بود و همه تحت نظر آژانس است. 

وی تاکید کرد: هر روز که شما به تعهدات خود برگردید ما همان روز به عین برجام بر می‌گردیم. برجام هرچه گفته ما همان را انجام می‌دهیم به شرطی که شما برگردید و ما بیبنیم که واقعی است یعنی در عمل نه در زبان، ما راستی‌آزمایی کنیم که این راستی‌آزمایی هم زمان نمی برد.

دست ما را بازبگذارید؛ ۱۰۰ روز ‌آخر هم تحریم را می‌شکنیم
وی ادامه داد: وقتی ما دیدیم که واقعاً درست عمل می‌کنند و همانطور که می‌گویند به تعهداتشان درست عمل می‌کنند، ما هم بلافاصله به تعهداتمان عمل می‌کنیم و به همه تعهداتمان برمی‌گردیم و این کار انجام خواهد شد.

رییس جمهوری بیان کرد: مسیری که ما امروز اتخاذ کردیم، مسیری است که مردم ما می‌خواهند، ما نماینده مردم هستیم، رییس جمهور منتخب مردم است، ۲۴ میلیون رای با رییس جمهوری سخن می‌گوید، ۷۳ درصد مردم که در انتخابات شرکت کردند با رییس‌جمهوری و با دولت حرف می‌زنند و ما خواست و نظر مردم را تا روز آخر و لحظه آخر اجرا و عملیاتی می‌کنیم.

 رییس دولت دوازدهم اضافه کرد: برخی‌ها می‌گویند از زمان این دولت ۱۱۰ روز باقی‌مانده است، حالا ۱۰۰ روز یا ۱۰روز، یا یک ساعت مانده است، ما همانطور که در ماه اول عمل کردیم در ماه آخر هم عمل می‌کنیم. ما تحریم را در ۱۰۰ روز اول شکاندیم. اگر بگذارید در ۱۰۰  روز آخر هم یک بار دیگر تحریم را می‌شکنیم، شما دست ما را باز بگذاریم ما مشکلی نداریم و این کار را انجام می‌دهیم.

رییس جمهوری تصریح کرد: قرار ما با همه وزیران، معاونان و مسئولین این است که تا لحظه آخر فعالیت کنیم و خواهید دید ما در تمام پنجشنبه‌های پیش رو افتتاح‌های مهم داریم، همین پنج‌شنبه یعنی فردا هم افتتاح‌های بسیار مهمی داریم که مربوط به وزارت نفت است و فردا هم یک رقم بزرگی افتتاح را شاهد خواهید بود.

روحانی با اشاره به افتتاح‌های صنعت، برق و آب گفت: در بخش آب و برق در همین مدت کوتاه باقی‌مانده دولت تا ماه مرداد که ماه پایانی این دولت است، ۱۷۳ طرح‌ مهم افتتاح خواهد شد. از جمله ۵ سد ملی را تا مرداد افتتاح خواهیم کرد.

وی با اشاره به افتتاح نیروگاه حرارتی، تصفیه‌خانه آب و فاضلاب گفت: ۱۰ نیروگاه حرارتی، ۱۳ تصفیه‌خانه آب و ۱۹ تصفیه خانه فاضلاب همه اینها را در همین مدت افتتاح کردیم و در بخش‌های دیگر هم، این کار را انجام خواهیم داد.

رییس جمهوری با بیان اینکه دولت خود را متعهد می‌داند که به وظایفی که بر دوش دارد عمل می‌کند، تصریح کرد: چارچوب مذاکرات ما را رهبر انقلاب اسلامی به خوبی و روشنی مشخص کرده‌اند و ما در همان چارچوب فعالیت خودمان را ادامه می‌دهیم.

روحانی گفت: طرف بدهکار ما عمدتا آمریکا است آمریکایی‌ها بیایند به تعهدات خودشان عمل کنند درست از تحریم بردارند، خواهند دید که ما هم بعد از راستی‌آزمایی که انجام می‌دهیم به همه تعهداتمان باز خواهیم گشت.
 
https://jahannews.com/vdcfexdeew6dvya.igiw.html
نام شما
آدرس ايميل شما

جناب روحانی شما که اینقدر عجله داری برای حل مشکل مردم، این هشت سال( وای خدا هشت سال) کجا بودی؟ .
آقای روحانی گفته: مذاکره دستور قرآن است. ببخشید قرآن نگفته مذاکره با کی؟ تا کی؟ چگونه؟ توسط چه کسانی؟ مگر جنابعالی هشت ساله مذاکره نمی کنی؟ نتیجه اش ....؟!!!
داود
اشداء علی الکفار و رحماء بینهم دستور صریح قرآن است.
آگه دولتی که برگرفته از رای مستقیم مردم است اختیار مذاکره وبر داشتن تحریمها که با اقتصاد ومعیشت مردم در ارتباط است نداره ، پس چرا شعار میدهید دولت از اختیارات کافی برخوردار است.؟
.....
دولت اگر بلد بود و می توانست در 8 سال گذشته تحریم ها را لغو می کرد.
هنر سیاست و مذاکره آن است که با حداقل داده بیشترین ستانده را داشته باشیم. نه اینکه تمام داشته های خود را بالمره بدهیم و برای گرفتن حق و حقوقمان دنبال آنها بدویم.
...
اینحا نگفته مذاکره کنید گفته بر کفار شدید بگیرید.
خدا از جدال احسن با ستمگران لجوج و حق ستیز اهل کتاب نهی کرده.
ولا تجـدلوا اهل الکتـب الا بالتی هی احسن الا الذین ظـلموا منهم..
ارسلان
آخر 8 سال تازه داره وعده 100 روزه را تکرار می کند. وای خدا 8 سال.
بطور واضحی شلوغی فعلی مترو و اتوبوس منشاء ابتلای زیادی است .....
کجای دین می گه با دشمنان مذاکره کنید! با کفار مذاکره کردن غیر از مذاکره با دشمنان اسلام است آمریکای جنایتکار،‌دشمن مسلمانان و حتی بشریت است مذاکره با این شیطان بزرگ چه معنا دارد؟ در این 8 سال مذاکره با آمریکا چه نفعی عاید این مملکت شد که الان دم از مذاکره مجدد می زنید؟!!!
اساسا مگر لغو همه تحریم ها نیاز به مذاکره دارد؟! این چه منطقیه که شما دارید؟!
در هیچ کجای دنیا دولت در واپسین روزهای خود تصمیمات مهم نمیگیرد و معمولا انرا به دولت بعدی که با آرای جدید انتخاب شده است ارجاع میدهد..
خسارت محض
دولت اگر بلد بود و می توانست در 8 سال گذشته تحریم ها را لغو می کرد.
.....
.....
......
تحرکات انتخاباتی را دست کم نگیرید.
ابوذر
آقای روحانی "آزموده را آزمودن خطا است"..
صد روز اولت رو دیدیم صد روز اخرت رو هم میبینیم
تکرار وعده ها...
اگر فرمایش شما را درست فرض کنیم که دستتان بسته است!!!!
-بفرمایید دست حضرتعالی برای مدیریت کرونا هم بسته بود؟؟؟!!
-بفرمایید برای تنظیم بازار مرغ،تخم مرغ،گوشت،روغن،مسکن،خودروووووووووهم کسی دستتان رابسته بود؟و........
محسن
الان یه کم دیر شده.
انتقاد یک نماینده مجلس نسبت به گرانی کالاهای اساسی در آستانه نوروز/ پس بقیه نمایندگان مجلس چکارمی کنند.
بهلول
....
متاسفانه برخی نمایندگان مجلس در مورد ناتوانی دولت روحانی سکوت می کنند چرا؟
بهلول
الان می روم می پرسم می آم. همینجا باش.
.....
از مذاکره کنندگانمون می ترسیم.
ما از مذاکره نمیترسیم ما از پشت پرده مذاکره..میترسیم .!!!
چه باحال گفتی. عالی
آقای روحانی هشت سال برای قطع کردن دست دزد وقت داشتید.
اقای روحانی مار گزیده از ریسمان سیاه و سفید میترسد . ایران و مردم و انقلاب در 8 سال مذاکره شما باغرب جز فشار مضاعف بر مردم و ضرر و ترور دانشمندان و سرداران بزرگ و خرابکاری و نفوذ دستاورد قابل توجهی نداشتند .
امیرمسعود
....
....
....
محمد بهرامی
کی تموم می شه این دولت!!
باورت میشه من هر روز از خودم میپرسم
.....
جناب روحانی ایا کشورهای شیطانی که دست به ترور و خرابکاری و تحریم و قتل عام مردم میکنند و هواپیمای مسافر بری را میزنند و علنا دانشمندان و سرداران رشید و پر افتخار اسلام را ترور میکنند میشود جدال احسن کرد ؟
خدایا این چند ماه چرا تمام نمی‌شود !
انتخابات را نمی شه جلو انداخت؟؟
چرا عزیز دل برادر میشه
اگه برادرا بخوان امکانش هست!!!!!
خواهرای اصلاح طلب چی؟!!
ابوذر
.....
مشکلات مردم و کشور در این مدت 8 سال 100 درصد متاسفانه فقط به خاطر سیاست نادرست، غلط و اشتباه دولت حسن روحانی بوده است.
هشت سال جدال احسن همراه با انفعال و دیپلماسی لبخند به گرگها توسط تیم مذاکره کننده و هشت سال دهن کجی و بی احترامی و خشونت غرب با شما عبرت امیز نیست ؟
اقای روحانی واقعا مترسیم ادامه مذاکره و جدال احسن شما در وین به انفجارها و خرابکاری و ترورهای بیشتر صهیونیستها در ایران منجر شود .
عباسعلی
جدال احسن با دشمنان نیست، قاتلو ائمه الکفر با دشمنان است! .
مذاکره وین هم به نفع مردم ایران و کشور ایران نیست.
به نفع مردم ایران و کشور ایران است که برجام باید طور کامل لغو شود
سرنوشت تحریم‌ها علیه ایران در دوران بایدن چه خواهد شد؟
دبیر
جناب رییس جمهور
قرآن جدال احسن را مطرح کرده اما نه با ابوسفیان ها وابولهب ها
که اگر اینگونه بود پیامبر با دشمن حربی جنگ نمی کرد ودایم درحال مذاکره وجدال احسن بود.
هشت سال ... گذشت اين چند ماه ديگه هم روش
دستت باز بگذارند.!!! بیش از این می خواستی چه کار کنی؟.
اقای روحانی حضرت موسی ع بعد از گفتگو و اتمام حجت با طاغوت عصرش و عدم تاثیر مذاکره با روحیه انقلابی با فرعون در گیر شد و استقامت کرد خداوند امداد فرمود و بساط فرعون بر چیده شد . .
راستی‌آزمایی کنیم که این راستی‌آزمایی هم زمان نمی برد.!!!!
اصلا میدانید تحریم ها چقدر طول کشید که اجرا شود که برداشتنش زمان نمیبره؟
اگر در صد روز اول تحریم ها را برداشتی الان برای چی می خوای مذاکره کنی تو که همه تحریم ها را برداشته بودی یکبار
8 سال دستتان کاملا باز بود چکار کردید که میخواهید در این دو ماه انجام بدهید ؟
خیلی متاسفم وقتی میبینم ملت عزتمند ایران که با خون بهترین فرزندانش عزت خود را حفظ کرده با بی تدبیری ... چنین آسیب وحشتناکی دریافت می‌کند.
خدایا نعمت خود را در این ماه رمضان بر ملت شریف ایران تمام کن و دولت تدبیر را هرچه سریع تر به پایان برسان ...!!!!
عادل
در همین قرآن هم خداوند می فرماید: "و لن ترضی عنک الیهود و لا النصاری حتی تتبع ملتهم ..."
8 سال منهای این 100 روز را که مذاکره کردید چی شد؟
.....
جناب روحانی شما 2920 روز فرصت داشتی!!
100 روز رو کم کنی میشود 2820 روز بدهکاری مردمی!! .
از سال 1392 تاکنون تمام حرف شعار و سخنرانی دولت حسن روحانی به عمل نرسیده است
این سخنان تاریخی روحانی در حافظه مردم باقی مانده است...
مقصر ۸۰ درصد گرانی خودرو، کالا، اجناس، گوشت، مرغ، میوه و… دولت حسن روحانی بوده است......
دولت، دولتمردان، مسئولان و نمایندگان مجلس متاسفانه هیچ کاری برای حل مشکلات کارمندان، کارگران، بازنشسته های، مردم و کشور نکردند و نمی کنند و همچنان نیز ادامه دارد.
کشور مشکلات فراوانی دارد مقصر اصلی هم دولت حسن روحانی بوده است.
۹۹ نفر از کارمندان دولت بالای ۳۰ میلیون تومان حقوق می‌گیرند
مذاکره، توافق هسته ای و برجام تاکنون مشکلات ما را حل نکرده است.
چرا خودرو ارزان نشد؟
چرا گوشت ارزان نشد؟
چرا مرغ ارزان نشد؟
چرا کالا ارزان نشد؟
چرا اجناس ارزان نشد؟
چرا میوه ارزان نشد؟
چرا دلار ارزان نشد؟
پروانه سلحشوری: اگر رهبری اجازه دهند با آمریکا مذاکره می‌کنیم
والله از وقتی که یادمه اینا ۸ ساله دارن مذاکره میکنن
گرانی مرغ تقصیر تحریم‌ها است.
محمدرضا
سلام
مجلس انقلابی باید کلمه به کلمه توافق احتمالی وین را رمزگشایی کند و چنانچه محتوی آن مخالف خطوط قرمز رهبری و مصوبه مجلس شورای اسلامی است آنرا ملغی اعلام کند
یه وعده صد روزه هم اولش داد. که هنوز موعدش بعد 8 سال نرسیده!!
خدا از دلها. بهتر خبر دارد .
سوءمدیریت دولت موج چهارم کرونا را رقم زد.
مشکلات مردم ایران در زمان دولت حسن روحانی 100 درصد افزایش یافته است.
عملکرد دولت حسن روحانی در این مدت 8 سال به نفع مردم و کشور نبوده است.
آمریکا حاضر به لغو تحریم‌های جدید دوره ترامپ نیست
دولت با 600 هزار مرغداری چه کرد که مردم باید در صف بایستند؟!.
صف مرغ جزئی از مذاکره است.....?!!!
تحریم‌های اتحادیه اروپا جنایتکار شماره یک سگ دست نشانده آمریکا، عربستان سعودی و اسرائیل علیه ایران «غیرقابل قبول» است.
رفيعي راد
آقاي روحاني. اگر در صد روز آخر هم تحريم ها را بشكنيد، چند سال از زماني كه بايد به قولتان عمل ميكرديد عقب هستيد. فرمايش شما دقيقاً شبيه نوش داروپس از مرگ سهراب نيست؟؟!
حادثه نطنز با اقدام هماهنگ صهیونیست‌ها و آمریکایی‌ها بوده است
همه تحریمهای ترامپی لغو نمی‌شود/ اسرائیل می‌خواهد مانع موفقیت مذاکرات هسته‌ای شود
بازگشت آمریکا به برجام هیچ تاثیری برای ما ندارد.
...
خدا خیرت بده، بگذار این ۱۰۰ روز رو هم ما به همین حال بگذرونیم. تو رو خدا رحم کن به ما
تا دیروز میگفت که باید با کدخدا ببندیم تا مشکل اب خوردن حل شود امروز میگه مگر امریکا کیه ما قدرتمند هستیم ....
بارزانی: آمریکا تا شکست کامل داعش در عراق بماند....
....
...
مصطفی
آقای روحانی!!!
با کدام پشتوانه می خواهید مذاکره و تحریم ها را لغو کنید؟؟.
نصرت اله
.....
.
آمریکا از تروریست های منطقه خاورمیانه و جهان کمک، حمایت، هدایت، مدیریت و پشتیبانی نظامی می کند و همچنان نیز ادامه می دهد.
صدا
.....
گفته بودی ۱۰۰ روز اول کار کشور را سامان می دهم خدا بما رحکم کند با ش۱۰۰ روز آخرت
یک ایرانی
.......
...
بهنام
آقای روحانی دیگه این چند سال برا مردم زحمت کشیدی بسه دیگه تو این چند ماه استراحت کن و به خودت رحم کن .
....
عربستان سعودی هم نگران غنی سازی 60 درصدی ایران شد
ماباتمام وجودمان نتایج "جدال احسن" شماراحس کرده ومی کنیم...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!.
. 7سال و8ماه گذشت هیچ کاری نکردید.
....
محسن
اقاى روحانى به صد خيلى علاقه دارد با صد شروع كرد .....با صد پايان دوره هم ميخواهد تحريم ها را بر دارد
شما ۷سال و۹ماه وقت داشتی نکردی ....
...
رازانی
خدایا این ۳ماهو بکن ..
شما دستت باز بود ....
......... .
دستتو چقدر دیگه باز بگذارن ،.......
جناب روحانی شما 67 روز دیگه مهلت داری نه صد روز!!!
منظورت جناب از ( بعضی ها ) کیست!!؟
این بعضی ها خیلی در کشور زیاد شده اند!!!
منظور بایدن و ترامپ است
خدایش اینرونق اقتصادی تو ایجاد کردی همه داریم داخلش غرق می شویم و کاری کردی که 45 یارانه بی ارزش ترین پولی بود که داریم !!!!!
محمد
.......
گل دقیقه نود هم بخوریم و بعد بازی تموم بشه!!!!؟
....این حرف مال سالهای قبل بود الان دیگه فرصتی نیست
بله از نظر شما راستی آزمایی زمان لازم نداره چون شما فقط میخوای به توافق برسی.
محمد
فرمایشات جناب آقای روحانی رنگ و بوی انتخاباتی دارد، اگه می توانستی تحریمها را برداری با همه تخم مرغ هایی که در سبد برجام گذاشتی، برمی داشتی. حالا در این واپسین روزهای دولت خسته چه کاری ساخته است؟؟؟!!
سیامک
.......
صحبت های انتخاباتی / دست ما را باز بگذارید 100 روزه تحریم را بر می داریم مگر تحریمیم شما که قبلا همه را برداشته بودید؟!
کاش رئیس جمهور محترم منظور دقیقش رو از اینکه می گوید ((اگر دست ما باز بگذارید ما می توانیم... )) بیان می کرد.....