مدیران خودرو
پنجشنبه ۲۳ بهمن ۱۳۹۹ ساعت ۲۲:۴۶
داغ کنيد+ ۱
وزیر امور خارجه ایران به دولت آمریکا یادآوری کرد قبل از پرحرفی درباره برجام به تعهداتشان در این توافق هسته‌ای پایبند شوند.
ظریف: آمریکا قبل از حرافی به برجام برگردد
به گزارش جهان نیوز، «محمد جواد ظریف»، وزیر امور خارجه ایران در حساب کاربری خود در توییتر به زیاده‌خواهی‌های برجامی دولت «جو بایدن»، رئیس‌جمهور آمریکا پاسخ داد. 

او در توییتر نوشت: «مقام‌های دولت بایدن به صحبت کردن درباره پایبندی ایران به برجام ادامه می‌دهند. بر چه اساسی؟آمریکا مشارکتش را مه ۲۰۱۸ متوقف کرد، برجام را نقض کرد و طرف‌های پایبند به قطعنامه سازمان ملل را مورد تنبیه قرار داد. تا همین امروز ایالات متحده دقیقاً در همان موضع قرار دارد. قبل از حرافی به برجام پایبند شوید.»

مقام‌های دولت «جو بایدن» در روزهای گذشته اعلام کرده‌اند که  قصد دارند آمریکا را به توافق هسته‌ای برجام بازگردانند. با وجود این، دولت جدید آمریکا می‌گوید قصد دار از بازگشت به برجام به عنوان سکویی برای «قوی‌تر و طولانی‌تر کردن» توافق هسته‌ای استفاده کنند.

با آنکه واشنگتن طرفی بوده که توافق هسته‌ای را نقض کرده و از آن خارج شده است دولت آمریکا می‌گویند بازگشت به برجام منوط به این است که جمهوری اسلامی ایران گام‌هایی را که در واکنش به نقض عهد آمریکا برداشته به عقب برگرداند.

جمهوری اسلامی ایران تصریح کرده که با توجه به آنکه واشنگتن طرفی بوده که توافق را نقض کرده و کاهش تعهدات تهران در واکنش به اقدام غیرقانونی آمریکا انجام شده هر گامی از سوی تهران بعد از رفع تحریم‌ها صورت خواهد گرفت.

آمریکا اردیبهشت‌ماه سال ۱۳۹۷ با نقض تعهداتش از این توافق مورد تأیید شورای امنیت سازمان ملل متحد خارج شد.

 ایران تا یک سال بعد از خروج آمریکا به طور کامل تعهداتش در توافق هسته‌ای را اجرا کرد و به کشورهای اروپایی که وعده جبران آثار این خروج را می‌دادند برای عمل به تعهداتشان فرصت داد.

یک‌سال بعد که دولت‌های اروپایی نتوانستند به وعده‌هایشان عمل کنند تهران اعلام کرد طبق مفاد مندرج در توافق هسته‌ای طی چند گام تعهداتش در توافق هسته‌ای را کاهش خواهد داد.
ایران از آن زمان اعلام کرده الزامی برای رعایت محدودیت‌های مندرج در برجام در زمینه غنی‌سازی، میزان ذخائر اورانیوم و تحقیق بر روی سانتریفیوژهای پیشرفته ندارد. تهران علاوه بر این کار بر روی یک خط مونتاژ جهت ساخت اورانیوم فلزی را هم از سر گرفته است.

جمهوری اسلامی ایران گفته همه این گام‌ها بازگشت‌پذیر هستند و چنانچه واشنگتن به برجام برگردد ایران نیز این اقدامات را به عقب برخواهد گرداند.
https://jahannews.com/vdca6yn0649nmm1.k5k4.html
نام شما
آدرس ايميل شما

.
.
عربستان سعودی و امارات از سال 2015 تاکنون در یمن جنایت می کنند و آدم می کشند، آمریکا جنایتکار شماره یک دنبال محکوم کردن ایران در یمن و منطقه است .
بهترین گزینه و پاسخ ایران به آمریکا، فرانسه و... لغو برجام است.
...
نیروی زمینی سپاه توانایی مقابله با هر دشمنی را دارد
دولت بایدن سرنوشت برجام را با دولت بعدی ایران تعیین خواهد کرد و با یک دولت در حال اتمام توافقی نخواهد داشت.
ادعا‌های بی اساس وزرای خارجه آمریکا و فرانسه علیه ایران را به رسمیت نمی‌شناسیم
آمریکا قابل اعتماد نیست
فرانسه قابل اعتماد نیست
داعش با هدایت آمریکا و عربستان دست به اقدامات تروریستی می زند.
آمریکا، اسرائیل، عربستان و امارات القاعده را وارد سوریه کردند.
آمریکا، اسرائیل، عربستان و امارات القاعده را وارد عراق کردند.
آمریکا، اسرائیل، عربستان و امارات القاعده را وارد لیبی کردند.
آمریکا، اسرائیل، عربستان و امارات القاعده را وارد یمن کردند.
رضا
بجز پاراگراف اول - ليد خبر - و دوم بقيه اضافه است ، اينقدر اسراف نكنيد .
مردم ایران و منطقه خواستار خلع سلاح اتمی رژیم صهیونیستی شدند
پارلمان اروپا بعد گذشته 7 سال خواستار منع فروش سلاح به عربستان و امارات شد شرم آور است
عربستان؛ ناتوانی در جنگ فرسایشی و سردرگم از قطع حمایت آمریکا
کل مشکل ما با آمریکا، سه کشور اروپایی، عربستان سعودی و اسرائیل است
هشت سال دولت روحانی تمام می شود ولی متاسفانه هنوز هم مشکل مردم و کشور و توافق هسته ای حل نشده است.
اگر ترامپ محکوم نشود بار دیگر شورش به راه می‌اندازد
دولت بایدن مانند ترامپ سرنوشت برجام را به دولت بعدی ایران واگذار خواهد کرد. فعلا هیچ عجله ای ندارد.
بزرگترین اشتباه روحانی در سال 1392، مذاکره با آمریکا و سه کشوراروپایی بوده است
آمریکای نقض‌کننده برجام بوده است حق تعیین پیش شرط ندارد