مدیران خودرو
چهارشنبه ۱۵ بهمن ۱۳۹۹ ساعت ۰۸:۲۴
داغ کنيد+ ۰
به گزارش جهان نیوز،  محمدحسن ‌قدیری‌ ابیانه گفته است: احمدی‌نژادی که برای تولد مایکل جکسون پیام می‌فرستد و به آنجلینا جولی پیام اتحاد می‌دهد با احمدی‌نژادی که شعار عدالت‌طلبی و ساده‌زیستی می‌داد زمین تا آسمان فرق دارد.
 
وی در ادامه گفت: احمدی‌نژاد دیگر اعتقادی به روحانیت، ولایت فقیه و مرجعیت ندارد و به همین دلیل از دایره نظام خارج شده است. آقای مشایی گفته بود، همان‌طور که عصر اسب‌سواری گذشته است دوره اسلام‌گرایی هم گذشته است، و احمدی‌نژاد هم این نگاه را قبول دارد.
منبع : اعتمادآنلاین
https://jahannews.com/vdcfmmdejw6dtva.igiw.html
نام شما
آدرس ايميل شما

حسین
"احمدی‌نژاد از دایره نظام خارج شده است"
با توجه به اینکه هنوز در شورای مصلحت نظام است پس درون نظام است. حتی اگر عضو شورا هم نباشد حکم به خروج از نظام حکمی نیست که فرد بتواند صادر کند. از آقای قدیری نیز انتظار بیشتری داریم.
...
احمدی نژاد عاشق مرجعیت است.
بود
هیچ مدعی از خطر سقوط در امان نیست.
خدا آخر و عاقبتها ختم به خیر کنه.
...

این چند نفر
معمولا چند نفر بشدت بصورت اجاره ای در سایت ها و روزنامه های مدعی اصلاح طلبی و اصولگرایی علیه آقای دکتراحمدی نژاد و کاملا تابلو شده، اظهارت سخیفی که بیشتر جنبه توهین و تهمت و افتار دارد...!!
حسين
عملكرد و كلام هايي كه ايشون به زبان جاري مي كنند در فضاي حقيقي و مجازي دور از انتظار نيست كه اين قضاوتها براي ايشون به زبان آورده شود. بنده از كساني بودم كه براي ايشون سينه چاكي مي كردم و جايي نبود كه در زمان انتخابات ما براي ايشون تمام قد دفاع نكنيم و حتي تهديد و كلي توهين هم مي شنيديم . اما متاسفانه ، مسير ايشون با نطق هايي كه مي كنند صداي خروج از ريل انقلاب و رهبري را مي دهد .
سالار
...
....
عملکرد و رفتار احمدی‌نژاد در مدت 8 سال 20
عملکرد و رفتار حسن روحانی در مدت 8 سال 0
چهار سال اول اینطور بود ولی چهار سال دوم متأسفانه یا دچار خودشیفتگی شد یا اینکه تحت تأثیراطرافیان خود از مسیر خارج شد
مازندرانی اصل
از خدا بترسید واز این مردم فداکار وصبور حیا کنید! .
....
....
شک داشتی؟!
هر موقع تو معنی نظام رو درست تعریف کردی اونوقت در مورد دکتر صحبت کن!!!!
احسنت این را خیلی عالی اومدی
امان الهی
دکتراحمدی نژاد فرزند انقلاب وخادم ملت وسربازراستین ولایت وامام عصر (عج) است
معرفت
....
استاد بفرمایید چه کسانی در دایره نظام هستند تا تکلیف بقیه را یکجا روشن کنید!
قدیری قابل مقایسه. با احمدی نژاد نیست
درست نوشته ....