مدیران خودرو
چهارشنبه ۸ بهمن ۱۳۹۹ ساعت ۰۸:۴۲
داغ کنيد+ ۱
خواهرزاده یکی از سران فتنه می‌گوید که او نامزد انتخابات نمی‌شود(!)
دودوزه‌بازی خاتمی به‌خاطر ترس از خشم مردم
به گزارش جهان نیوز، محمد صدوقی در صفحه اینستاگرام خود نوشته است: «دیروز سید محمد خاتمی به من گفتند: کاندیدای ریاست‌جمهوری نمی‌شوم؛ چرا که سرمایه‌ام اعتماد مردم است و وقتی چنین چیزی ممکن نیست، نباید با امید و اعتماد مردم بازی کرد.» او مثل همیشه دوست دارد فضایی به‌وجود بیاید که مردم بتوانند انتخاب واقعی و پرشور که نمایندگان همه تفکرات در آن باشند و جمهوریت جلوه پررنگ داشته باشد برگزار شود. امکان حضور حداکثری مردم که همیشه خواست رهبری بوده است در انتخابات 1400 می‌تواند میدان را از تندروها باز ستاند.»

یه گزارش کیهان، اظهارات خواهرزاده خاتمی در حالی است که وی حتی شهامت و صداقت نداشته به خاطر خیانت‌های مرتکب شده در انتخابات سال 88، از مردم و نظام به خاطر دروغ تقلب و تحمیل خسارت‌های عدیده عذرخواهی کند. خاتمی همچنین حاضر نیست از مردم به خاطر خلاف وعده‌ها  خسارت‌هایی که دولت مورد حمایت او به مردم وارد کرد، عذر بخواهد، ضمن اینکه چندبار گفته این‌بار اگر دعوت کنم به کسی رای بدهید، مردم گوش نمی‌کنند.

با این وجود، خبرهای نشریات اصلاح‌طلب حاکی از این است که خاتمی به همراه برخی افراطیون، درصدد فاصله‌گذاری با دولت روحانی و حمایت از نامزدی اصلاح‌طلب در انتخابات 1400 است. بنابراین باید پرسید اگر او مدعی است رئيس‌جمهور قادر نیست وعده‌هایش به مردم را عملی کند و به همین دلیل نامزد نمی‌شود، پس چرا برای راه‌اندازی تشکیلات انتخاباتی جدید (موسوم به نهاد اجماع‌ساز) فعالیت می‌کند؟ او چرا این کار را بدون ارائه گزارش «شورای عالی سیاست‌گذاری اصلاح‌طلبان» و علت فروپاشی آن انجام می‌دهد؟ و اصلا آیا هدفشان، حضور در انتخابات است، یا تدارک خیانتی مشابه آنچه سال 88 مرتکب شدند؟!
https://jahannews.com/vdcg3x9uqak9n74.rpra.html
نام شما
آدرس ايميل شما

021
معلومه میخواهد ببیند جهان نیوز چقدر صداقت دارد ..
خیانت خاتمی ...
برخی اصلاح طلب=با دست پس میزند ودر خفا ،با پا پیش میکشد!.
نمیخواد بیاید یه چیزی میگید، بخواد بیاد یه چیزی میگید. شما که باید خوشحال باشید.
شهروند
رشد ایران و هر ایرانی در فضای باز سیاسی امکان پذیر است