مدیران خودرو
شنبه ۱۷ آبان ۱۳۹۹ ساعت ۲۳:۱۵
داغ کنيد+ ۳
معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده گفت: برجام منفعت های بسیاری داشته، البته ایده‌آل نبود ولی براساس هوشمندی مذاکره کنندگان صورت گرفت.
ابتکار: پسرم با همسرش رفته آمریکا درس بخواند!
به گزارش جهان نیوز، به همت اتحادیه انجمن های اسلامی دانشجویان اروپا نشست « بازخوانی حرکت دانشجویی تسخیر لانه جاسوسی» با حضور معصومه ابتکار معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده و از اعضای تشکیلات دانشجویان پیرو خط امام در تسخیر سفارت آمریکا به صورت مجازی برگزار شد.

به گزارش فارس، ابتکار در ابتدای این نشست گفت: 13 آبان نه فقط برای ایران و ما، بلکه معادلات بسیاری از کشورهای دنیا معادلات را تحت تاثیر قرار می دهد، یعنی اتفاقی است که به تاریخ نپیوسته و تاثیرات خود را دارد، مثلا ترامپ دیوانه که پایان کارش است، بارها از این موضوع به عنوان موضوعی که ناراحت شان کرده نام برده و این اقدام را دلیلی برای دشمنی با ایران می داند.

وی ادامه داد: برای بررسی تسخیر لانه جاسوسی باید به شرایط سال 57 برگردیم، در آن اوضاع قانون اساسی نداشتیم، دولت موقت و شورای انقلاب سرکار بودند. هیچ کدام از ساختارهای رسمی حاکمیت همچون مجلس و دولت هنوز شکل نگرفته بود و تمام نظامات اطلاعاتی و امنیتی کشور در یک شرایط بسیار متزلزلی به سر می‌برد.

ابتکار اضافه کرد: اینجا دانشجویان تصمیم گرفتند یک هوشیاری در برابر تحرکات آمریکا داشته باشند و در این خصوص جلساتی هم گذاشتند، این جمع بندی بود که توطئه هایی عیله انقلاب در حال شکل گیری است، ورود شاه به آمریکا هم باعث شد دانشجویان فکر کنند یک جریاناتی زیر پوستی برای براندازی و ناکام گذاشتن انقلاب در جریان باشد. این مسئله با بیانات امام(ره) همراه شد که گفتند دانشجویان و طلاب مبارزات خودشان با آمریکا ادامه دهند.

معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده تاکید کرد: دانشجویان از چند گروه دور هم جمع شدند، نشست هایی گذاشتند و به این جمع بندی رسیدند که برای چند ساعت سفارت آمریکا اشغال شود که البته آقای احمدی نژاد و سیدزاده از دانشجویانی بودند که مخالف این کار بودند.

وی افزود: در نهایت تعداد کمی از دانشجویان با این نیت که بتوانند با هر اقدامی جلوی تحرکات علیه انقلاب را بگیرند از دیوار سفارت بالا می روند ولی جریان نفاق و سلطنت طلب‌ها سعی کردند از تسخیر کنندگان سفارت به عنوان بالاروندگان از دیوار سفارت نام ببرند.

معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده در ادامه با اشاره به تحریف هایی که درباره تسخیر سفارت شکل گرفت، گفت: ما می دیدیم که در آن زمان چقدر تحریف صورت می‌گیرد، تلاش بر این بود جریان دانشجویی را به گونه دیگری نشان دهند، اصرار داشتند بگویند دانشجویان مسلح  هستند در صورتی که اینگونه نبود، یا می گفتند این ها دانشجویان حکومتی هستند.

ابتکار یادآور شد: مطالب مربوط به انقلاب دوم به سرعت در حال تحریف بود و متاسفانه جریانات داخلی هم آنچنان به این موضوع نمی پرداختند، الان هم می بینیم یک جریان داخلی پیشنهاد محاکمه دانشجویان پیرو خط امام را می دهد.

معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده اضافه کرد: دانشجویان از ابتدا سازماندهی خوبی داشتند و به خوبی موضوع را اداره کردند، البته پیش بینی دانشجویان این بود که دو تا سه روز در سفارت باشند ولی بعد امام(ره) این کار را تائید کردند و بعد هم ایشان تصمیم گرفتند که دانشجویان چگونه عمل کنند و بعد هم شاهد یک موج عظیمی از حمایت های مردمی بودیم و از شهرهای مختلف شاهد حضور مردم در مقابل سفارت بودیم.

وی گفت: تسخیر سفارت امریکا جریان عظیمی بود اما حمله به سفارتخانه‌های انگلیس و عربستان اقدامی غلط و نابجا بود چون زمانی این اتفاقات افتاد که نظامات حاکمیتی مستقر بودند و شرایط باثباتی داشتیم و ساختارهای کشور شکل گرفته بود.

ابتکار تصریح کرد: هیچ کدام از دانشجویان خط امام را پیدا نمی کنید که بگوید من از این کار پشیمان هستم، ممکن است بگویند باید برخی آسیب ها نبود یا خیلی این اقدام زمان نمی برد ولی پشیمان نیستند.

ابتکار ادامه داد: انجمن های اسلامی دانشجویان ( دفتر تحکیم) آن زمان به عنوان اتحادیه شکل گرفت و یک شورای مرکزی از دانشگاه های تهران حضور داشتند و بعد هم از دانشگاه های شهرهای دیگر هم اضافه شدند، برای حضور در این جمع دانشجویان اولا مسلمان بودند و بعد پیرو خط امام.

معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده گفت: در آن زمان برخی گفتند یک بیانیه بدهیم، اما در نهایت تصمیم جمع بر این شد که تسخیر سفارت انجام شود، آقایان احمدی نژاد و سیدنژاد به شدت مخالف بودند و وقتی دیدند قرار است چنین کاری را انجام بدهیم گفتند ما می رویم به دولت می گوییم.

وی درباره سوال یکی از دانشجویان اظهار داشت: دیدگاه ها امروز به تبع موقعیت ها تفاوت کرده است. نمی توانیم بگویم سال 58 دانشجویان خیلی اهل محاسبه بودند اما اقدام دانشجویان را امام تائید کرد و یقینا این جریان تحولات را تحت تاثیر قرار داد.

ابتکار اضافه کرد: برخی ها می گویند عراق به دلیل تسخیر سفارت، به ایران حمله کرد در صورتی که عراق از قبل هم آماده بود و اسناد آن در سفارت هم وجود داشت.

وی گفت: خبرنگاران خارجی در زمان تسخیر با ما مصاحبه می کردند اما بعد فهمیدیم که دارند تحریف می کنند به همین دلیل ما هم تدابیری اندیشیدیم. مثلا 50 آمریکایی به عنوان میهمان دعوت شدند تا بیایند از نزدیک وضعیت را ببینند و بروند بگویند واقعیت چه بود.

در ادامه یکی از دانشجویان از ابتکار پرسید که شما گفتید از روز سوم بعد از تسخیر به جمع دانشجویان اضافه شدید، آیا اگر بحث حمایت امام و مردم در آن زمان اتفاق نیفتاده بود باز هم این اقدام را انجام می دادید؟

ابتکار در پاسخ به این سوال گفت: این بستگی به میزان اعتماد و شناختی داشت که از بچه ها داشتم ولی فکر نمی کنم تغییری در تصمیم من ایجاد می شود در هر صورت اقدام پر خطری بود، من با خانواده مشورت کردم، آنها هم در نهایت پذیرفتند.

در ادامه یکی از دانشجویان از ابتکار پرسید چرا شما در سال 58 معتقد به تسخیر سفارت بودید ولی الان از بحث مذاکره حمایت می کنید؟

معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده در پاسخ گفت: این شرایط زمانه است، یعنی هر زمان باید یک تدبیری داشته باشید، یعنی باید ببینی الان امنیت کشور با چه روشی تامین می شود. برجام اثبات کرد دنیا متوجه شود ایران جنگ طلب نیست و اگر راهی هست تا منافع ایران تامین شود گفت وگو خواهد کرد و بعد یک اتفاق شفاف و روشنی افتاد و یک سری تهدیدها را کم کرد. 

وی گفت: ایران جایی که لازم باشد، می جنگد، جایی که لازم باشد، دفاع می کند و جایی هم که لازم باشد مذاکره می کند. 

ابتکار با اشاره توسعه صنعت هسته‌ای و نظامی در دولت‌های سازندگی و اصلاحات گفت: ما یک زمان می بینیم به سرزمین های ما تعرض می شود و نیاز است سردار شجاع مانند سردار سلیمانی باشد و از ایران و از اسلام دفاع کند، باید ببنیم در شرایط مختلف چگونه باید عمل کنیم اما ما نباید کلیشه ای فکر کنیم باید ببینیم در زمان های مختلف چه باید کرد. اگر ما برجام را نداشتیم امروز نمی توانستیم یک اجماع علیه آمریکا ایجاد کنیم. ما باید جامع تر ببنیم.

معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده گفت: آمریکاست که شیطنت و عهدشکنی می‌کند وگرنه ما سر پیمان بودیم، هنوز هم آن میز مذاکره وجود دارد اما یک سری شروط و الزمات وجود دارد.

در ادامه این نشست یکی از دانشجویان درباره حضور فرزند ابتکار در آمریکا و اینکه چگونه توانسته گرین کارت بگیرد، پرسید.

ابتکار در پاسخ به این سوال گفت: در این رابطه هم شاهد موارد تحریف و نفرت فراکنی هستیم وگرنه سالانه هزار دانشجو می روند، درس می خوانند و برمی گردند، پسر من از طریق ویزای دانشجویی رفته، بعد هم به ایران بازخواهد گشت. ما می بینیم کسی مثل مسیح علینژاد هر روز یک دروغی در این باره می گوید. 

وی خاطرنشان کرد: برجام منفعت های بسیاری داشته، یکی اینکه غیر آمریکا همه کشورها سر این توافق ایستادند، یکی اینکه از تحریم تسلیحاتی درآمدیم، برجام از جنبه سیاسی منافع خیلی زیادی برای ما داشت و این توافق باعث شد دست برتر را داشته باشیم که بگوییم ما جنگ طلب نیستیم، در همان فاصله کوتاهی که برجام عملیاتی شد ما دستارودهای خوبی داشتیم، البته برجام ایده آل نبود اما براساس هوشمندی مذاکره کنندگان صورت گرفت. شاید اگر عده ای برخی از مسائل را امنیتی نمی کردند ما با مذاکره می توانستیم از اقتدار کشور دفاع کنیم.

یکی از دانشجویان در ادامه گفت که یکی از دستاوردهای مهم برجام این بود که نشان داد آمریکا قابل اعتماد نیست، من دوست داشتم ترامپ بماند چون واقعیت  های آمریکا را بدون روتوش نشان می داد. امیدواریم خدا از شر بایدن هم ما را حفظ کند.

ابتکار گفت: چرا ما کاری کردیم که حتی وقتی می خواهیم با چین کار کنیم می‌گویند FATF و پالرمو ندارید، مگر ما به دنبال اقتصاد درون زا و بیرونزا نیستیم؟ 

وی با بیان اینکه ترامپ ضد ایرانی ترین رئیس جمهور آمریکا بود، اضافه کرد: بایدن از ابتدا گفته به تمام معاهدات بین المللی از جمله برجام برمی گردم، این خیلی با برخوردی که ترامپ دارد و پیمان شکنی کرد، تفاوت دارد. چرا ما نباید از این فرصت برای کشور استفاده کنیم؟

معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده گفت: هیچکس ذوق زده نمی شود که بایدن آمده، ولی اینکه قاتل سردار سلیمانی شکست بخورد مهم است و اگر بایدن رئیس جمهور بود در آن موقع، معلوم نبود چنین دستوری بدهد.

وی گفت: باید واقعیت ها در نظر بگیریم، مردم آمریکا بین بد و بدتر بایدن را انتخاب کردند ما باید از این فرصت شکافی که در آمریکا به وجود آمده استفاده کنیم و خرابکاری های ترامپ را ترمیم کنیم تا بتوانیم در صحنه بین الملل کار کنیم.

ابتکار درباره این سوال که چرا با توجه به اینکه شما در تسخیر سفارت حضور داشتید به فرزند شما برای حضور در آمریکا ویزا داده اند، گفت: قبلا هم گفتم که او با ویزای دانشجویی رفته، با خانم و فرزندش هم رفته که درسش را بخواند، او که جزو تسخیر کننده ها نبوده و مادرش جزو تسخیر کننده های سفارت است
https://jahannews.com/vdcb5abzfrhbaap.uiur.html
نام شما
آدرس ايميل شما

که چند سال دیگه برگرده و ..........
شاکی
دولت امریکا باید تمام آقازاده ها و خانم زاده های ایرانی را اخراج کند.
اخه که چه شود اگه این اتفاق بیفته
فردا پس فرداس برگرده!!!!
...
سیدمحمدحسین
ببخشید این دو نفر برای چه تخصصی رفته اند بگیرند که در مملکت خودمون نیست؟ ضمنا خانم ابتکار هزینه تحصیل آقازادتون را با این وضعیت تحریم بفرمائید چطوری ارسال می کنید؟؟؟
دو چشم پر سو
به این مطالب کاری نداشته باشیم. فقط حقد و کینه ایشان به احمدی نژاد روزافزون است.
ایرانی
خدا هر دوتان در در سرای محشر با هم محشور کند !!!!
اینا هیچ اعتقادی به اونجا ندارند.....!!!!
.....
محمد
برادر مگه فرزند من وشماست ایشان حتما بورسیه گرفتن .
هوشیار
انگلا مرکل صدر اعظم آلمان از برجام بعنوان اهرم فشار بر ایران یاد کرده است.
بایدن هم از این اهرم فشار نخواهند گذشت
خانم ابتکار .... جواب خدا را چطور میخواهید بدهید!!!
مرگ بر امریکا
فرزندان علی لاریجانی و محمد خاتمی هم در امریکا هستند.؟!
....
...
منم الکی از دیوار سفارت رفتم بالا !!!! الکی !!!
......
خوبه برای مردم که منفعت نداشت برای پسر شما داشته .
شما که رفتی سفارت امریکا را اشغال کردی ازت بعیده بزاری پسرت بره امریکا درس بخونه ؟
پس ان زمان اشغال سفارت برای شما نون و اب داشته ؟
رفته آمریکا هم درس بخونه و هم بنزین بفرسته !!!!!
تو توانش رو نداری زور میگی /خوب تونسته و رفته تو چی؟
سوال
با دلار 30 هزار تومانی هزینه تحصیل فرزندشون را چگونه تامین می کنند ؟!
بازنشسته کنین.
احمدی
این درس تموم نمیشه
شاعر
برجامو پله کردند / ملتو ذله کردند
تا زمانی که اصلاح طلبا سرکار هستن این درس خوندن تموم نمیشه!!
.........
امریکا دیروز شیطان بزرگ بود حالا خوب شد ؟!
برای همین از دیوار سفارت رفتی بالا ؟!!!.
سوالهای اساسی:
چطور تو این بلبشو بازار سیاسی تونستند برن آمریکا؟!!
می دونید بلیط تهران آمریکا الان چند؟!
از کدوم کانال تونستند برن؟!
این آقازاده ها شهروند امریکا شده اند یا نه؟!!!!÷
فک کنم بنزین ما خوب نیست رفتند از اونجا بنزین بیارن!!
چه رشته ای بسلامتی می خونند؟!!
با امور شخصی مردم کاری نداشته باش
امور شخصی ؟!!!!
تا مادامی که پستی دارن که دستمزدش از بیت المال که حاصل دسترنج من و شما و ملته، زندگی شون خیلی خصوصی خصوصی هم نیست ...
رشته بنزین پاک و بدون سرب.
کم کم اعترافات شروع میشه احسنت به خانم ابتکار
دقیقا مثه مهدی هاشمی که در موقع جوابگویی و حساب و کتاب رفته انگلیس به امورات دانشگاه پدر برسند!!!؟؟؟
حمیدرضا
عجب!پس رفتن درس بخونن..اونم آمریکا؟!!
ناشناس
خانم دکتر چه خوب کاری کردن رفتن درس بخونن با همسرشون،دقیقا چه رشته دارن تحصیل می کنن؟ احتمالا شما تشریف نمی برین امریکا برا سرکشی؟
ایران فاقد دانشگاه در حد و اندازه پسر نخبه ایشان بودند که مها جرت کردند ان هم به کشوری که از اول انقلاب دشمن ما است
چهل ساله درسش تمام نشده ؟!!!
سعید
درس بخونه ؟!
مازندرانی
...
از آمریکا بعیده که به پسر اشغال کننده ی سفارتش اجازه ی اقامت در کشورش را داده!!!! فکر کنید ایران به پسر پمپی اجازه ی اقامت بدهد!!!
مازندرانی
اسامی همه کسانی که رفتند کانادا ویا آمریکا رو تو سایتها بزنید.
۵ ملیون نفر مهاجرت کرده اند!!!
کلام حق
ایکاش این آقازاده ها وقتی به آمریکای جنایتکار پناه میبرند فقط درس بخوانند و آنجا تفریح کنند ...!!
محمد
هرکسی امکان داشت در آن زمان به دانشجویان پیرو امام کمک کنند مهم حال امروز انسانها است ..
از حسن همكاري و صداقت شما ادم مبهوت ميشود!
مجتبی
شما فکرت امریکاییه که بچت آمریکاست که زیر نامه آن مخترع ماشین برقی سال 83 نوشتی اگر ماشین برقی خوب بود غربی ها تولید می کردن!
بنده خدا
زمان جنگ دانش آموزان عادی در جبهه ها حضور داشته اند و جناب یاسر خان هاشمی رفسنجانی فرنگ تحصیل می کردند؟!!!.
همه رابردن به شل و پت شدن دادن و خود و كاكل بسر ها دارند حالشو ميبرن!!!!
...
محمود
تبریک عرض می کنیم. چه پسر باهوشی!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
حقیقت گو
سلام . برجام برای اصلاح طلبان خوب منفعتی داشته .
ما خيلي زرنگ هستيم با چند شعار ابكي مادام العمر بر اين سرزمين حكمراني ميكنيم !!!!!!!!
نه پاسخگو هستند نه زير بار مسئوليتي ميرن .
امريكا ستيزي هم جزو بر نامه ها گذاشتيم!!!
...
در ظاهر شعار ضد امريكا ميدن!!!!
در برجام به هیچ وجه هوشمندانه و زیرکانه مذاکره نشد.
این درس تموم نشد؟!!
...
رحیم
دیروز از دیوار سفارت آمریکای شیطان رفتی بالا و اونجا را تسخیر کردی حالا پسرتو با زنش میفرستی اونجا درس بخونه؟!.
شجاع
مرگ بر آمریکا
خرج که از کیسه ملت بود آمریکا رفتن که چه آسان بود
کاش من هم یه فامیل مثل خانم ابتکار داشتم اما قول می دم که کانادا می رفتم نه امریکا
علی
موندم چی بگم!!
محمد
سالها پیش حکم زن و شوهری بودم که به گفته خودشان
چند سالی قهر بودند
در اثنای صحبت متوجه شدم اینها بچه دو سه ماهه دارند
گفتم مگر قهر نبودید گفتند بله
شوهر که متوجه سئوال من شده بود گفت
از أن بابت قهر نبودیم
من هم گفتم خوب از این بابت هم قهر نباشید
حالا مثل بعضی از مسئولین ما شده با امریکا
از آن بابت قهر نیستند و فرزندان آزادانه در امریکا و اروپا
در س می خوانند تا به کشور خدمت کنند!!!!
آفرین! گل گفتی!
. اینجا نمی تونست درس بخونه
مگه شما جزئ دانشجویان تسخیر نبودید؟ چطور شما را راه میدهند
.
پسر خانم ابتکار در آمریکا درس چی میخونه؟؟؟؟!!!! .
.مگه هر کی میره فرنگ برا درس خوندن میره؟! .
خدا خودش رحم کنه
...
خدا جواب شما ها رو بده .
شما و بچه هاتون زندگی کنید‌. خدا براتون ساخته.
!!
واقعععا ؟؟!!
یعنی ؛ اینجا نمی تونستن درس بخونن ؟؟؟!!!
البته اینجا می توانستند درس بخوانند ...
واقعا جای تاسف هستش که شما با داعیه مبارزه با امریکای جهانخوار بچه هاتون میفرستین اونجا و اسمشو میزارین تحصیل !!!.
.......
حسن
مفهوم واقعی مر گ بر امریکا!!!!
خانم ابتکار شما خودت در تسخیر لانه جاسوس نقش داشتی!! حالا پسرت رفته آمریکا!!!!
نورچشمی چند سال دارند؟ چند وقته دارن درس می خونن؟ چی می خونن؟
.....
کلام حق
جهان نیوز ، لطفاً یک گزارش تهیه کن تا مشخص بشه کدوم آقازاده ها توی کشورهای دیگه دارند تعلیم می‌بینند تا به کشور مون برگردند.!!!!!
ر.ع
مرگ بر آمریکا رو برای من و شما گذاشتند .
amin

وقتی ولی امر مسلمین میفرمایند "جنتلمن های پشت میز مذاکره همان تروریست های فرودگاه بغداد هستند" ولی با انتخاب بایدن هنوز برای میز مذاکره علاقه نشون میدن!
تقی
دقیقا بگو چه رشته ای وکدام دانشگاه
بوسجين
درس يا خدمت اين درس هاي فرزندان شما از امريكا كي تمام مي شود و كي انها به فكر خدمت به كشور خود مي كنند
مهدیار
هر چی تحریم و سختی و گرفتاری هست برای قشر ضعیف و ولایتمداره.
امیر
شما که میگویید امریکا لولو است نکند بچه تان را لولو بخورد لااقل می فرستادی پیش کدخدای جدید چین برای تحصیل ببم جان که مورد اعتماد است....
رضايي ع ر
فرزندان اين مرزو بوم فرزندان مستضعفان ايران كارگران كشاورزان و كارمندان و ... در جبهبه ها شهيد ومجروح و جانباتز و اسير شدند.
راستی سرکار خانم باز اقاتون بنزین وارد می کنه یا تغییر شغل داده؟؟!!
پسر های من هم ایران درس خواندن تحصیلات عالیه گرفتن ولی بیکار و نا امید از همه چه شدن خوش بحال شما که بچه شما کار کرده پول در آورده رفته خارج از کشور درس بخوانه ...!!
خانم محترم شما اینجا در کشور دم از مرگ بر آمریکا میزنید بعد پسرتان برای درس خواندن میرن آمریکا اگر واقعا به حرفهای خودتان اعتقاد دارید این چیه ؟!!!!
...
...........
....
پروانه
.........