مدیران خودرو
پنجشنبه ۲۲ خرداد ۱۳۹۹ ساعت ۰۸:۴۳
داغ کنيد+ ۰
دومین جلسه رسیدگی به اتهامات اکبر طبری، معاون اجرایی سابق حوزه ریاست قوه قضائیه و متهمان دیگر این پرونده، روز گذشته در شعبه ۵ دادگاه کیفری یک استان تهران برگزار شد.
طبری: دوستانی دارم که کل لواسان را به نامم می‌زنند!
به گزارش جهان نیوز، طبری در دومین جلسه از دادگاهش، حسن نجفی را متهم ردیف دوم این پرونده و مفسد اقتصادی فراری و همچنین فرهاد مشایخ را که با انبوهی از اتهامات از ارتشا تا پولشویی، متهم ردیف سوم این پرونده است، برادران خودش خواند! برادرانی که اگر لازم شود کل یک شهر را در اختیارش قرار می‌دهند. طبری با کنایه خطاب به قاضی گفت: اگر شما از این دوستان ندارید، به من ارتباطی ندارد! «کدام کارشناس رسمی دادگستری ۸ میلیارد و ۴۰۰ میلیون تومان دستمزد کارشناسی می‌گیرد؟ این در حالی است که آقای طبری در سال ۸۴ این میزان پول به حسابش آمده‌است»؛ این بخشی از سخنان نماینده دادستان خطاب به طبری در دادگاه بود. زمانی که طبری مدام در سخنانش تناقض‌گویی می‌کرد و به نماینده دادستان می‌گفت «شما گوشتان اشتباه شنیده‌است»!

دومین جلسه رسیدگی به اتهامات اکبر طبری، معاون اجرایی سابق حوزه ریاست قوه قضائیه و متهمان دیگر این پرونده، روز گذشته در شعبه ۵ دادگاه کیفری یک استان تهران برگزار شد.

۲۰ سال خدمت صادقانه به قوه قضائیه!
در ابتدای جلسه، قاضی ضمن اعلام برگزاری جلسه علنی دادگاه تذکر داد: «دادگاه به عنوان قانون تنها مرجع رسیدگی و دادرسی کامل درباره اتهام متهمان است و تصمیم به رأی دادگاه پس از استماع و دفاع متهمان و بررسی دلایل خواهد بود؛ بنابراین دیگران از هرگونه پیش‌داوری خودداری کنند.»

در ادامه قاضی بابایی از متهم اکبر اتباعی طبری خواست در جایگاه قرار گیرد و بعد از تفهیم اتهام از او خواست ابتدا دفاعیات خود را در باب زمین‌های کلاک ارائه دهد.

طبری هم با بیان اینکه ۲۰ سال خدمت صادقانه به قوه‌قضائیه داشته‌ام، گفت: «تا این لحظه هیچ‌کدام از اتهامات از جمله کلاک را قبول ندارم و آقایانی که به عنوان متهم از آن‌ها نام برده‌شده، موارد اتهامی اغلبشان ارتباطی به من ندارد.»

در ادامه جلسه دادگاه قاضی خطاب به متهم طبری گفت: «در ارتباط با دریافت رشوه به مبلغ ۸۴ میلیارد ریال از حسن نجفی توضیح دهید.»

طبری هم پاسخ داد: «دفاعیاتم را وکیلم انجام می‌دهد.»

قاضی گفت: «حق دفاع وکیل محفوظ است و رویه دادگاه این است که اول اظهارات متهم استماع شود.»

بررسی ۱۵ سال حساب بانکی طبری
طبری حین صحبت‌های قاضی از همان جایگاه با وکیلش مشورت کرد که آیا پاسخ بدهد یا خیر و سپس افزود: «اصلاً قبول ندارم، با او قراردادی نداشتم و قراردادم با فرهاد مشایخ بود و مشایخ این پول را داد که با هم ساخت و ساز کنیم، ارتباط مالی با نجفی هم نداشتم.»

در ادامه دادگاه نماینده دادستان به روز‌های دستگیری طبری اشاره کرد و گفت: «زمانی که آقای طبری دستگیر شد در مورد کلاک اطلاعات ما به مرور کامل شد، آن زمان اطلاعات ما بیشتر در حوزه آقایان دانیال‌زاده و سرخوش (دو مفسد اقتصادی پرونده‌دار) بود، آقای نجفی (متهم ردیف دوم این پرونده) بعد از دستگیری مشایخ (متهم ردیف سوم) از کشور فرار می‌کند.»

رسول قهرمانی تصریح کرد: «ما اطلاعات ۱۵ سال از حساب‌های آقای مشایخ را بررسی کردیم، در سال‌های ۸۴، ۸۳ الی ۸۸ واریزی‌هایی از سوی آقای مشایخ به حساب آقای طبری وجود داشته‌است. به آقای مشایخ گفتیم که این پول‌ها چیست که برای آقای طبری واریز کردی که آقای مشایخ گفت من ۷ میلیارد به آقای طبری بابت ساخت و ساز دادم.»

نماینده دادستان گفت: «در ادامه به سراغ آقای طبری رفتیم و گفتیم این پول‌هایی که آقای مشایخ واریز کرده بابت چیست؟ آقای طبری گفت مشایخ ۴ میلیارد بابت ساخت و ساز داده‌است و این اولین تناقض در عدد واریزی است. تحقیقات ادامه داشت تا اینکه مشایخ اعلام کرد اسناد او در ویلایش در لواسان است و ضابطان بلافاصله به ویلا می‌روند و اسناد به دست می‌آید.»

گوشتان اشتباه شنیده!
قهرمانی در ادامه اظهار کرد: «در تحقیقات اسنادی پیدا کردیم و دیدیم یک مبایعه‌نامه به نام آقای مشایخ است و ملکی را مشایخ در کریم‌خان که ۳۰۰ متر است به آقای طبری می‌دهد و سند رسمی به نام آقای طبری می‌شود. سؤال این است زمانی که کسی زمینی برای مشارکت در ساخت می‌آورد یا به صورت ۵۰- ۵۰ شریک می‌شود یا آورده‌ای برای آن فرد دارد؛ این چه جور مشارکت در ساخت است که همان ابتدا سند به نام او زده می‌شود؟! بنابراین حساسیت ما بیشتر شد و ما اطلاعات را قطره‌چکانی جمع کردیم.»

در ادامه نماینده دادستان از متهم طبری پرسید، آیا با آقای نجفی مراوده دارید یا خیر؟ که طبری پاسخ داد: «سی سال است با آقای نجفی آشنا هستم.»

نماینده دادستان خطاب به وی گفت: «شما قبلاً گفته بودید که او را نمی‌شناسید.»

طبری گفت: «شاید شما گوشتان اشتباه شنیده‌است!»

برادرانم کل لواسان را به نامم می‌زنند!
نماینده دادستان با بیان اینکه کدام کارشناس رسمی دادگستری ۸ میلیارد و ۴۰۰ میلیون تومان دستمزد کارشناسی می‌گیرد، این در حالی است که آقای طبری در سال ۸۴ این میزان پول به حسابشان آمده است، افزود: «در ادامه تحقیقات به مجتمعی به نام سانا متعلق به مشایخ برخورد کردیم که متوجه دو واحد ۳۱۹ و ۳۱۳ شدیم. بعد از بررسی‌ها فهمیدیم که واحد ۳۱۳ به نام آقای طبری نیست، بلکه به نام حمیدرضا نجفی است.

در این میان متوجه شدیم که آقای طبری این واحد را برای وسایل عکاسی دخترش امانت گرفته‌است، سپس آقای طبری مجوز اتحادیه عکاسان را برای این واحد اخذ می‌کند تا آنجا برای عکاسی دخترشان باشد! حال این سؤال باقی است که اگر این واحد برای آقای طبری نبوده چرا اقدام به اخذ مجوز کرده و اگر برای ایشان است چرا انکار می‌کند؟!»

طبری هم افزود: «من و نجفی و مشایخ مثل سه برادریم. اگر من ۸۰۰ میلیارد هم بخواهم این برادرانم می‌دهند. اگر کل لواسان و کارخانه‌اش را بخواهم به نام من می‌کند! این رفاقت است. اگر شما از این دوستان ندارید به من ارتباطی ندارد. اگر آن‌ها نیز از من بخواهند من نیز برای آن‌ها انجام می‌دهم.»

پس از پایان دفاعیات متهم طبری، قاضی ختم جلسه را اعلام کرد و گفت در جلسه بعدی دفاعیات وکیل اخذ می‌شود.
منبع : جوان
https://jahannews.com/vdcdoz05nyt0ss6.2a2y.html
نام شما
آدرس ايميل شما

خدا کند این افراد و بقیه ی دانه درشت ها هم هر چه زودتر محاکمه گردند و از رشد قارچ گونه این افراد جلوگیری شود.
ابو
اگر راست ميگويد از آنها بخواهد بيايند ايران و در دادگاه شهادت بدهند !!!
همینطور مفت مفت و بدون کوچکترین چشمداشت و درخواست راه انداختن کار!!!!!.
ب
.......
آن پارسا که ده خرد و ملک ، رهزن است...
این ..... را هرچه زودتر اعدامش کنید خیلی رودار است....
ایشان دراین ۲۰ سال مارزیادی خورده والان افعی چندسرودرپاسخگوبی به دادگاه بسیارمسلط،ضمنا همه اسنادوادله محکمه پسندرا قبلا محوواصلا ازبیراهه رفته
ایشان مافیا وسلطان اختلاس ورانت ورشوه کشور بوده که باید بطورریشه ای به تخلفات ایشان وساقه وبرگ این درخت خبیثه درقوه قضاییه رسیدگی شود
اگرقوه قضاییه پاک وسالم سازی شود قطعا۲قوه دیگر هم جبرا سالم وبی فساد ورانت واختلاس خواهند شد
اصغر
دوست عزیز درست می گوینداگرقوه قضائیه اصلاح شود مملکت اصلاح خواهد شد واگر قانون درست اجراشود هدالت براقرار خواهد شد ورضایت مردم جلب ،وعدالت انشالله برقرار خواهد شد
بوسجين
بله درسته اين يعني مافيا كه دوستاني دارد انقدر بده و بستون داشته اند كه انها حاضرند بدون چون و چرا برايش از اين كارها كنند اقا بد جوري لو دادي روش مافيايي خودتان را
خب با پول دزدی خیلی غلط های دیگه هم انجام میدهد کل لواسان که چیزی نیست
اون وکیلی که بخواهد وکالت این فرد را به عهده بگیرد باید چه گرگی باشد.
شجاع
... صد درصد اعدام شود تا همه دوستانش و افراد مثل این حساب کارشان را بکنند
دادا
پس چرا ما از این رفقا نداریم...
امروز فهميدم چقدر تنها هستم و دوست واقعى ندارم!
این رفقای نایاب، الان کجا هستند؟!!!
کارمند بازنشسته
ایشان 20 سال صادقانه خدمت کردند!!! قبول!!!!! فقط توضیح بده، چطور میشه، با خدمت صادقانه میلیارد، میلیارد، میلیارد ثروت داشت!!!!
این خلاف کار و مفسد را هر چه سریعتر باید اعدام کرد تا وجود فاسدش بیش از این مملکت را فاسد نکند
با اوضاعی که پیش آمده بعید است یک قبر عمومی هم در لواسان برای شما وجود داشته باشد .اوضاع خیلی بده و دوستان شما معترفند هیچ نسبتی با شما ندارند..
ما هم کارمندیم یعنی ما هم می توانیم کل لوسان را با کارخانه اش به اسم برادرمان کنیم؟؟؟؟ فساد یعنی همین !
شما بفر مایید کل ایران را به نامتان بزنند
کسی که کل لواسان را هم به ایشان میبخشد هم مفسد است...... !!! زود دستگیر و محاکمه شود!! کل لواسان و کل ایران متعلق به ملت است.
رر
معلوم شد كه ايشان كارهاي دوستان را در راس قوه قضاييه رتق و فتغ مي كرده!؟
محمد
لاریجانی باید پاسخگو باشد که چرا آدم بی ارزشی مثل این شخص را در مصدر کار مهمی قرار داده است که سوء استفاده کند؟
حواس جمع
به دوستانتان بگویید در قیامت هم در محضر خدا همینطوری هوایتان را داشته باشند
یکی بیاد فساد و مفسد رو برای ما معنی کنه؟
تو کشور ما هر لحظه از این کثافت کاریها انجام میشه ولی هیچ اتفاقی نمیفته،فقط یه عده ضعیفتر و یه عده قویتر و زبون درازتر میشن.نمیدونم باید به حال و روز این آدم تاسف بخورم با به حال و روز خودم و آدمهایی مثل خودم
....
رر
منظورش اين است كه دوستان در صورت محكوميت من به جزاي نقدي و يا وثيقه سنگين مرا بيرون بياوريد و مقدمات سفر به ونكوور را فراهم كنيد همانطور كه من وقتي در راس قوه قضاييه بودم به شماها كمك كردم!؟
...
من الان دارم معني خدمت صاد قانه را مي فهمم
سپر بلاي طبري
این دوستان چرا با من دوست نمیشن، چون پستی توی قوه قضائیه ندارم
خدا میداند چه حق ها ناحق وچه خون ها پامال کرده ...این بی شرف در ملع عام سنگ سار کنید...
روانی
اینها که در دادگاه مقابل قاضی اینقدر وقیح و دریده هستند، در زمان مسئولیت، مقابل ارباب رجوع و مظلومان چگونه بودند؟
یاد شعر پروین اعتصامی افتادم ولی باید به جای مست ... دزد بنویسند .......خدا به دادمون برسه...