مدیران خودرو
دوشنبه ۱۲ خرداد ۱۳۹۹ ساعت ۱۸:۰۴
داغ کنيد+ ۱
دبیر کل گردان های سید الشهدا در حساب توئیتری خود با اشاره به مذاکرات رسمی پیش رو بین عراق و آمریکا هشدار داد.
کدام مسئول عراقی خائن است؟
به گزارش جهان نیوز، دبیر کل گردان‌های سید الشهدا در حساب توئیتری خود با اشاره به مذاکرات رسمی پیش رو بین عراق و آمریکا گفت:

«اگر مذاکره کننده عراقی که باید خواستار اخراج امریکایی‌ها از عراق باشد، خون‌ها، یتیمان و بیوه‌های شهدا را فراموش کند، خائن است. اگر مذاکره کننده عراقی بر این باور باشد که امریکایی‌ها حق دارند در عراق نیرو داشته باشند، ولو یک سرباز، خائن است. ما از نزدیک همه چیز را زیر نظر خواهیم داشت و اگر مذاکرات در احترام به خون شهیدان، به خروج امریکایی‌ها منجر شد که هیچ، در غیر این صورت اگر اتفاق دیگری افتاد و ما ساکت ماندیم، پس ما خائن هستیم.»
https://jahannews.com/vdciw3ay5t1ar52.cbct.html
نام شما
آدرس ايميل شما

عراق یک کشور اشغال شده توسط آمریکا است ..... آلمان و ژاپن پس از ۷۵ سال هنوز تحت اشغال هستند.
.....
طبق مصوبه پارلمان عراق بعدشهادت سردارسلیمانی وابو مهدی المهندس ارتش امریکابایدازعراق اخراج شود پس دیگرمذاکره معنی ندارد وهرچه سریعتراینکارانجام شود