مدیران خودرو
شنبه ۲۰ ارديبهشت ۱۳۹۹ ساعت ۱۵:۰۹
داغ کنيد+ ۰
نماینده ویژه دولت آمریکا در امور ایران شامگاه جمعه مدعی شد چیزی از برجام باقی نخواهد ماند که نامزد حزب دموکرات در صورت پیروزی در انتخابات بخواهد به آن بازگردد.
نظر برایان هوک درباره بازگشت آمریکا به برجام
به گزارش جهان نیوز، «برایان هوک»، نماینده دولت «دونالد ترامپ»، رئیس‌جمهور آمریکا در امور ایران شامگاه جمعه (به وقت تهران) خطاب به «جو بایدن»، نامزد بالقوه حزب دموکرات در انتخابات ریاست‌جمهوری در آمریکا گفت چیزی از برجام باقی نخواهد ماند که او بتواند آمریکا را به آن برگرداند.

هوک در مصاحبه‌ای با سی‌ان‌بی‌سی گفت: «بعضی از نامزدهای انتخاباتی وعده می‌دهند به توافق هسته‌ای ایران بازخواهند گشت. چیزی زیادی از این توافق باقی نخواهد ماند که [آمریکا] به آن محلق شود.»

برایان هوک در بخش دیگری از این مصاحبه مدعی شد توافق هسته‌ای برجام به بهای از دست رفتن صلح و امنیت در منطقه به دست آمده است. 

وی اضافه کرد: «ایران از این توافق برای افزایش ستیزه‌جویی‌ در منطقه، آزمایش موشک‌های بالیستیک و اشاعه موشکی استفاده کرده است و ما اقدام فوق‌العاده‌ای برای عوض کردن این روند انجام داده‌ایم.»

برایان هوک در این مصاحبه همچنین بار دیگر از اقدام دولت آلمان در اعلام گروه حزب‌الله لبنان به عنوان سازمان اصطلاحاً «تروریستی» استقبال کرد.  

دولت آمریکا بعد از خروج از توافق هسته‌ای برجام در اردیبهشت‌ماه سال ۱۳۹۷ به اقداماتی تحریک‌آمیز مانند قرار دادن سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در فهرست سازمان‌های اصطلاحاً «تروریستی» و یا ترور سردار «قاسم سلیمانی»، فرمانده نیروی قدس سپاه روی آورده است. 

با این وجود، دونالد ترامپ که وعده می‌داد با اجرای سیاست‌های سختگیرانه علیه ایران می‌تواند این کشور را برای عقد توافقی بهتر پای میز مذاکره بیاورد به دلیل ناکام ماندن برنامه‌هایش در قبال ایران علی‌رغم تشدید تنش‌ها، در آمریکا تحت فشار قرار گرفته است.

منبع: فارس
https://jahannews.com/vdchiqnqz23nizd.tft2.html
نام شما
آدرس ايميل شما

دعوت ایران ازآمریکا برای بازگشت به برجام اشتباه است.....
۶۱ مورد شکایت علیه دولت ماکرون بخاطرسوء مدیریت بحران کرونا
انتقاد تند اوباما به برخورد دولت ترامپ با کرونا
در پاسخ به وزیر جنگ رژیم کودک کش صهیونیستی، زمانی سوریه را ترک خواهیم کرد که هیچ تروریستی مورد حمایت اسرائیل و متحدانش دراین کشور نباشد.
سندرز: آمریکا با بدترین شرایط از زمان جنگ جهانی روبرو است
آمریکایی‌ها بهتر از هر کسی می‌دانند که توسط برجام چه امتیازاتی از تیم مذاکره‌کننده ایران گرفته‌اند بدین خاطر است که یک روز از برجام خارج می‌شوند و روز دیگر اعلام می‌کنند که از برجام برای فشارهای جدید بر ایران استفاده خواهند کرد. این است نتیجه باقی‌ ماندن ایران در برجام.