مدیران خودرو
سه شنبه ۱۲ فروردين ۱۳۹۹ ساعت ۱۲:۲۵
داغ کنيد+ ۲
فائزه هاشمی در مصاحبه با ویژه نامه نوروزی روزنامه اعتماد مدعی شده است که امام خمینی(ره) مخالف حجاب اجباری بودند!
فائزه هاشمی: امام خمینی مخالف حجاب اجباری بود!
به گزارش جهان نیوز، «فائزه هاشمی» فعال سیاسی اصلاح‌طلب در مصاحبه با ویژه نامه نوروزی روزنامه اعتماد در پاسخ به این سوال که «اگر قرار است فارغ از تعصبات و مدل احساسی و آرمان‌گرایانه، نقش امام خمینی به عنوان رهبر انقلاب را بررسی کنیم و تأثیری که بر فعالیت زنان در آن دوره گذاشت را مورد قضاوت قرار دهیم، ایشان چه تاثیری بر فعالیت زنان داشته است» گفت: «تا حدودی موافقم ضمن اینکه نمی شود آنچه ایشان می‌اندیشید و آنچه جمهوری اسلامی کرد را از هم جدا کرد. بالاخره جمهوری اسلامی زاییده تفکرات ایشان به عنوان رهبر انقلاب بود. اما اعتقاد ندارم حرف‌هایی که از آن زمان زده می‌شد بر اساس اعتقادشان نبود. مثلاً اگر آقای خمینی گفت حجاب اجباری نمی شود بر اساس اعتقادش بود بعدها مسیر عوض شد منظورم این است که این حرف ها بر اساس باور ایشان بود، اما وقتی قدرت مطلق می شود افراد دور آدم را می گیرند و زمزمه‌های می‌شود، تلقیناتی که می کنند و حرف‌هایی که زده می‌شود، چنین نتایجی خواهد داشت. یکی از دلایلی که فیلسوف و نظریه پرداز ها با تمرکز قدرت مخالفند همین است به نظرم می‌توانیم بگوییم این‌ها نتیجه قدرت مطلق و حمایت‌های ما مردم است که بدون تعقل و واقع‌بینی و با یک روحیه انقلاب همه چیز را تایید می کردیم. وقتی کسی نباشد که من را نقد کند و اگر کسی من را نقد کند با او برخورد شود بعد از مدتی فکر خواهم کرد هر چیزی که می‌گویم درست است و در مسیر نادرست قوی تر و قوی تر جلو خواهم رفت».

وی در بخش دیگری از این مصاحبه گفت:«من معتقدم اگر دختران بروند استادیوم، فضای استادیوم‌ها اخلاقی می‌شود و این همه فحاشی و درگیری‌ها نخواهد بود. فضا تلطیف می‌شود و اعتدال را به جامعه باز می‌گرداند».

به گزارش مشرق، فائزه هاشمی در این مصاحبه مدعی شده است که امام خمینی(ره) مخالف حجاب اجباری بودند. رهبر معظم انقلاب- ۱۷ اسفند ۹۶- با اشاره به ادعای برخی افراد مبنی بر مخالفت امام با حجاب اجباری فرمودند: «آنچه بنده را حسّاس میکند، این است که ناگهان شما می‌بینید از دهان یک گروهی از افرادی که جزو خواص محسوب میشوند، مسئله «حجاب اجباری» مطرح میشود؛ معنایش این است که یک عدّه‌ای نادانسته -حالا من میگویم نادانسته؛ ان‌شاءالله نادانسته است- همان خطّی را دنبال میکنند که دشمن با آن‌همه خرج نتوانسته است آن خط را در کشور به نتیجه برساند؛ همان خط را دارند دنبال میکنند؛ در بین اینها روزنامه‌نگار هست، در بین اینها روشنفکرنما هست، در بین اینها آخوند و معمّم هست. [میگویند] «امام که فرمودند باید زنها باحجاب باشند، همه‌ی زنها را نگفتند»! حرف بیخود! ما بودیم آن‌وقت، ما خبر داریم؛ چطور این‌جور است؟ امام در مقابل یک منکر واضحی که به‌وسیله‌ی پهلوی و دنباله‌های پهلوی در کشور به وجود آمده بود، مثل کوه ایستاد، گفت باید حجاب وجود داشته باشد. در مقابل همه‌ی منکرات، امام همین‌جور محکم ایستاد».

بیشتر بخوانید:
اگر چندهمسری پسندیده است، آن را برای زنان هم آزاد کنند
فائزه از داعشی خواندن جمهوری اسلامی به تخریب علنی امام رسید
ما اگر قرص‌هايمان را نخوريم خانوادگی موجودات خطرناکی می‌شويم


فائزه هاشمی که ادعای مخالفت امام با حجاب اجباری را مطرح کرده است، چندی پیش در یک مصاحیه گفته بود: «از رویکرد مسیح علینژاد (خبرنگار فراری و فعال ضدایرانی مقیم آمریکا که بر ترویج بی حجابی و بی بندوباری در میان دختران و زنان ایرانی متمرکز است) خوشم می آید...به نظرم مسیح علینژاد با شجاعت ایستاده و کارهای خوبی هم در جهت احقاق حقوق زنان می کند».

چندی پیش یکی از فعالین رسانه ای در مطلبی نوشت: «گزاره حجاب اجباری اشتباه است. آیا روزه اجباری است؟! نه! پس حجاب هم اجباری نیست. حجاب یک امر مسلّم دینی است...ما حجاب اجباری نداریم، بلکه قانون حجاب داریم. وقتی گزاره های دینی در روندی دموکراتیک، مبنای قانون شد، الزام حقوقی پیدا می کند».

واقعیت این است که پوشش، یک مقوله اجتماعی است و نه شخصی. به همین منظور، مسئله پوشش در همه کشورها تبدیل به قانون شده است و صرفا حدود و حداقل های این قانون در هر کشور متفاوت است. بر همین اساس، مسئله حجاب و پوشش در ایران، صرفا در حدود با سایر کشورها متفاوت است. وقتی مسئله ای تبدیل به قانون شد نیز طبیعتا برای همه الزام آور است.

فائزه هاشمی و همقطاران وی بارها ژست حمایت از حقوق زنان به خود گرفتند، اما همین جماعت، پیشنهاد سخیف عقیم کردن زنان کارتن خواب و همچنین حمایت تمام قد از «محمد علی نجفی»- فعال سیاسی اصلاح طلب- در ماجرای قتل «میترا استاد» و قهرمان سازی از قاتلِ یک زن را در کارنامه خود ثبت کرده اند.

فائزه هاشمی مدعی شده است که حضور زنان به عنوان تماشاچی در بازی مردان، فضا را تلطیف کرده و اعتدال را به جامعه باز می گرداند!.خبرگزاری اصلاح طلب ایلنا - خرداد ۹۷- در مطلبی نوشته بود: «باید اجازه داد زنان به ورزشگاه‌ها بیایند تا هم فحش بدهند و هم فحش بشنوند»!؛ روزنامه اصلاح طلب آرمان نیز- مهر ۹۷- در مطلبی نوشته بود: «اگر زنان به تماشای بازی مردان نروند دچار بحران روحی و روانی می‌شوند»!
متاسفانه، نگاه اصلاح طلبان به موضوع زنان، نگاهی جنسیت زده و ابزاری است.
https://jahannews.com/vdcbs5bz9rhb59p.uiur.html
نام شما
آدرس ايميل شما

محمد
..
ارثیه خاطره گویی از حضرت امام به ایشون رسیده!!!!
..
....
هاشمی
اونوقت امام با دوچرخه سواری بانوان موافق بود یا مخالف!
با مراوده با بهائی های ضد دین چطور !
... این هم روش
..
.....
سرور
....
سرور
چرا مدعی العموم به حرفهای فایزه علیه بنیانگزار انقلاب ره رسیدگی نمی کند؟!!!
....
مدعی العموم مگر مثل ما بیکار است ....
.....
از تعداد زیاد نظرات نقطه چین شده چه میفهمیم؟؟؟!!!
خالى بودن مشت مسولين جهان نيوز از هر جواب منطقى.
وکیل
....
....!!!
اصلا این خانم چرا باید در رسانه ها باشند چکاره اند گیرم پدر تو بود فاضل از فضل پدر تورا چه حاصل
..
امام استکبار ستیز بود و قاعدتا نمی تواند الگوی شما باشد
....
...
حامی روحانی
...
تعجب دیگر از رسانه هاست که هر وقت متوجه میشوند ....به سراغ ایشان میروند و مصاحبه میگیرند.
......
احمد
این چندنقطه یعنی چه؟!!!
چند نقطه بدین معناست که سانسور وجود ندارد.
..
.....
....
....
....
خاتمی
اینو نباید جدی گرفت .
افتخار
.....
مجید
بسم الله الرحمن الرحیم
.. اینکه مگر این خانم نظرات امام را قبول دارند؟...
...
زهرا
..
حمیده
...
وحیده
.....
...
... پیرو ولی حاضر و ناظر باش ....
...
سرباز حاج قاسم
سلام، به نظر حقیر، نشر صحبت های این فرد توجیهی ندارد
....!!!!!!!
..
....
توهم سراسر وجودش را گرفته ...!!!!!
این به کی رفته با این افکار عجیب و غریب.
...
..
..
خالقی
.....
....
شما از کل صحبتهای امام خمینی فقط همین را فهمیدید
...
......
....
سید
...
حاجی
.....
آمریکا و غرب مثل فائزه خانم ها را دارند غمی ندارند
سیدعلی
ایشان برای اعلام حیات خویش هرازمدتی حرف های ساختارشکنانه ای می زند تا مردم مومن واکنش نشان دهند و این واکنشها را نشانه فعال بودن خودش قلمداد کند
زینب
ما تا کی باید شاهد سخنان این فرد باشیم
خانم برو با همان رفقای بهاییت عکس بنداز!!
گل گفتی ..
را
کسی نیست به این زن بگه حجاب فرمان الهی است همانگونه که در قرآن آماده و امام خمینی چیزی از آن کم یا زیاد نکرده اگر شما مغرض نیستید، یا شاید با احکام الهی مخالف هستید؟
راد
...
..
.....
....
....
.....
ساسان
خانم هاشمی بفرمایند حجاب خوبه یانه ؟اگه بده چرا خودش حجاب حفظ کرده .واگه حجاب خوبه چرا دم از آزادی حجاب میزنه؟/......
....
محمدایوب
...
محمدایوب
واقعا براتون متاسفم..
ایوب
.....
محمدایوب
.....
محمد
چه خوب بود بجای چرت وپرت گفتن به این خانم و اینکه که حجاب اجباری خوب است جواب منطقی داده میشد چون اینگونه پاسخ ها راه به جایی نمی برد...
احمد
...
محمود
....
حامد
....
..
....
....
....
....
مرصاد
....
مرصاد
..
رر
اين خانم هر از چند وقت مردم را تحريك مي كند!؟
...
رر
.....
محمد بهرامی
...
پدرش هم می گفت موشک لازم نداریم ....
..
محسن
..
هشتاد میلیون نفر توی کشور هست .....
آقا یک پیشنهاد ،اینایی که میگن تو ورزشگاهها زنان کنار مردان باشند
زن و بچه م ناموس خودشونو بیارند البته نه در بخش vip
...
.....
اسد پور
شما هم حالتون خوب نیست نشر صحبت های این فرد و نشان دادن عکسشان توجیهی ندارد ....
....
افتخار
از سایت جهان نیوز خواهش می کنم این خانم را مطرح نکند چون هدف اصلی او همین است.
امید
..
دفتر نشر آثار حضرت امام مسئول صیانت از اندیشه های امام است و باید از اندیشه های امام پاسداری کند . ...
محمدایوب
...
.....
ازدختر مرحوم هاشمی بپرسیدفرزندانتان کجایند..؟!
....
seyyed ali
.... باید بپذیریم کسی آزاد نیست هنجارهای جامعه ایرانی رو زیر پا بزاره
حجاب یک تکلیف الهی برای کل بشریت است چون همه باید به دستور الهی و پیام اخرین پیامبر احترام بگذارند ...
....
...
اراکى
...
.....
اراکى
.....
....
...
....
..
...
مرصاد
....!!!!!!1
محسن
...
علیرضا
.....
...
حدی از حجاب مطابق تعالیم دین،حکم عقل و علم لازم است؛....
..
حجاب یکی از محفوظات حرمت است و چون حرمت نگه داشتن وظیفه شرعی است پس حجاب شرعی و حرمت دار است...
....
هموطن
...
حرف های منتقدین را کم سانسور کنید حرف حساب که جواب ندارد. ما دوستانی داریم که از صد دشمن بدترند.
منتظر
...
سلام
چه مى گويد!!؟؟
ساندویچ
فقط رساله عملیه،سایر مکتوبات و فرمایشات ضبط شده امام خمینی(با تشخیص کارشناسان)قابل استناد است.امام و تقید ایشان به دین اسلام را می شناسیم.امکان ابراز چنین نظری توسط ایشان ندارد.ر.....
تا آنجا که خاطرمان هست فقط یک جمله امام فرمودند زنان باید رفتار دوران طاغوت را فراموش کنند و جایی نبودندکه بر بی حجابی اصرار ورزند.حتما خانم هاشمی آن روزها را خوب به خاطر دارند.!
داریوش
من یقین دارم که نظر امام راجع به حجاب هیچ شکی درش نیست. ودر هر صورت، نظر پروردگار عالم فوق نظر تمام بندگانش است
داریوش
پدرت را بیشتر از این توی قبرش نلرزون!
.....
..
دختر اسیر نفس
برای رهایی و شاید عفو الهی توبه کن توبه عملی باشد تا خداوند مورد مغفرتت قراردهد.
...
......
لابد امام نظرشان را فقط به پدر شما گفتند اونهم بدون حضور فردی دیگر. ...
....
شما چراحجاب داری؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ایمانی
....
مرصاد
....
رحیم
....خوابنما شدن!!!!!
.
...
شما اگر خیلی ناراحتی که حجاب ریا بر سر داری میتوانی بی رودربایستی کنار بگذاری ....!!
داریوش
سلام به اقای مسئول. عزیز، چرا پیغامهای من را درج نمیکنید
...
صهبا
دوستان عزیز رسانه های انقلابی با بنگاههای خبر پراکنی بسیار فرق دارند و به هیچ وجه دروغ نمی گویند....
مصطفی
تو یکی ممنون حجاب باش،....
. آب توبه را برای این روزها گذاشته اند تا دیر نشده .....
مصطفی
ولی ما در صحیفه نور

از امام رحمت الله علیه چیزهای دیگه ای میخونیم.

حجاب که روشنه.
انتقام سخت
.....
مرصاد
...
علی
تو برو ساندویچتو بخور
عزتی
در اسلام زن باید حجاب داشته باشد، ولی لازم نیست که چادر باشد. بلکه زن می تواند هر لباسی را که حجابش را به وجود آورد اختیار کند. (صحیفه امام؛ ج 5، ص 294)
داوود
امام خمینی (ره) چادر را حجاب برتر می دانستند و در خاطره یکی از همراهان امام راحل در «نوفل لوشاتو » می‌خوانیم: «در مورد حجاب هم وقتی از فرانسه آمدم، هنوز با مانتو و شلوار و مقنعه بودم. یک بار در مهران، پایم صدمه دید و من با عصا و با همان مانتو و شلوار خدمت امام رفتم تا گزارش بدهم. امام فرمودند: اگر چادر ندارید، بگویم احمد برایتان بخرد. عرض کردم: نه حاج آقا! چون به کوه می‌رفتم و اسلحه روی دوشم بود و فشنگ به کمرم و قمقمه به پهلویم و گاهی هم باید سه‌پایه تیربار را روی دوش می‌گرفتم، چادر سرکردن برایم دشوار بود. فرمودند: چادر برای زن بهتر است. من از آن روز چادر سر کردم.»
... دیگه امام ره به شما چه می گفتند!!؟
لطفا سند حرفتو بیار!؟ .
چطور است بعد از رحلت امام حرف های بر خلاف نظر ایشان را فقط خانواده شما می دانند .
امام در وصیت نامه شان نقل به مضنون فرموده اند نظرات من همان است که در رادیو تلویزیون پخش گردیده است حالا خانواده شما این نظرات را چگونه بیان می کنید الله اعلم
.....
رضا
............
...
میثم
دور از جون اونا که میشنون....
...
..
......
.
....
...
....
لیلا خلیلی
......