مدیران خودرو
پنجشنبه ۲۷ تير ۱۳۹۸ ساعت ۰۸:۲۴
داغ کنيد+ ۱
پورشه مدل‌های ۲۰۰۳ تا ۲۰۱۶ از مدل پانامرا را به‌دلیل نگرانی از نقص در روکش کابل پلاستیکی انتخابگر دنده در گیربکس فراخوان کرد.
مالکان پورشه پانامرا حتما بخوانند
به گزارش جهان نیوز، این فراخوان برای خودروهایی است که در استرالیا تردد دارند.

خودروساز آلمانی اعلام کرد ممکن است روکش پلاستیکی کابل انتخابگر دنده در این خودروها در طول عمر خودرو دوام نیاورد.

اگر این روکش آسیب ببیند، گیربکس زمانی که راننده دنده را در حالت پارک تغییر می‌دهد، عمل نمی‌کند. همچنین اگر زمانی که راننده خودرو را ترک می‌کند، گیربکس به حالت پارک درنیاید، خودرو می‌تواند از جای خود حرکت کرده و راننده و عابران را در معرض آسیب قرار دهد. به طور کلی، ۲هزار و ۶۳۲ دستگاه خودرو مشمول این فراخوان هستند.

پورشه با مالکان خودروهای مشمول تماس گرفته و به آنها توصیه می‌کند برای تعمیر رایگان به نمایندگی‌های این خودروساز مراجعه کنند. پورشه پیش‌تر نیز به‌دلیل نقص فنی مشابه، مجبور به فراخوان ۳۴۰ هزار دستگاه از مدل‌های پانامرا و کاین در آمریکا شد.

منبع: اقتصاد نیوز
 
https://jahannews.com/vdcbgab0zrhb9wp.uiur.html
# تگ ها
نام شما
آدرس ايميل شما

قربون اون دل خجسته ت برم جهان
پراید خسته
خوندم ممنون که اطلاع دادید!
اااااااا.
حیف شد. میخواستم بخرما
مصطفی
سایپا هم فراخوان داده هر کی قبلا ازمون پراید خریده ارزون خریده بیاد بقیه پولشو بده و اگر کسی نیاد مدیونمونه
پژو 405 هم دوسال تمام یهو اتش می گرفت و درب ها هم قفل می شد و راننده بیچاره راه فرار نداشت . ...
عین تعهدات ایرانخودرو و سایپا
راسته می گن سایپا هم فراخوان داده و اطلاعیه زده : هرکی پرایدش لنت ترمز نداره، بره امیرکبیر یه دست بخره؛ یا بیاد پیش خودمون، با دوسه درصد تخفیف بهش بدیم، البته هزینه نصبش جدا؟؟؟؟؟
...