مدیران خودرو
سه شنبه ۲۵ تير ۱۳۹۸ ساعت ۲۲:۳۲
داغ کنيد+ ۳
اگر وزیری عزم جدی برای مبارزه با فساد در حیطه مسئولیت خود را دارد، باید مردم و ارکان نظام را در کنار خود ببیند تا با پشتیبانی آنها در این مبارزه موفق شود.
حمایت قاطع جلیلی از مواضع وزیر بهداشت
به گزارش جهان نیوز، عصر امروز دکتر جلیلی در حاشیه نشست با دبیران کارگروه های تخصصی دولت سایه اعلام کرد: باید از مواضع ضد فساد در وزارت بهداشت پشتیبانی کنیم.

نماینده رهبرانقلاب در شورایعالی امنیت ملی در این جلسه خاطر نشان کرد: همچنانکه آحاد جامعه وظیفه دارند به تایید، تصحیح و تکمیل روند ها کمک نمایند، ما نیز موظفیم از رویکرد های صحیح پشتیبانی و رفتار های درست را تایید کنیم.

وی افزود: اینکه وزیر محترم بهداشت اعلام میکنند که عزم مبارزه با اخلاگران و سودجویانی را دارند که با فرصت طلبی قصد اخلال در نظام سلامت کشور را داشته‌اند، این موضع وزیر یک رویکرد درست است که باید از آن حمایت شود.

دکتر جلیلی در این باره توضیح داد: اگر وزیری عزم جدی برای مبارزه با فساد در حیطه مسئولیت خود را دارد، باید مردم و ارکان نظام را در کنار خود ببیند تا با پشتیبانی آنها در این مبارزه موفق شود.

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام درخصوص وزیر بهداشت اظهار داشت: من شناخت فردی از آقای وزیر ندارم اما این رویکرد ایشان مغتنم بوده و باید به کمک شود.

دبیر سابق شورایعالی امنیت ملی افزود: اگر دستگاهی که متولی سلامت کشور است مدعی فساد و اخلال در امر حیاتی و مهمی چون دارو و تجهیزات پزشکی میشود، مجلس، قوه قضائیه و دستگاه های نظارتی و اطلاعاتی همه باید کمک کنند تا چنین فساد مهمی ریشه کن شود.

وی همچنین گفت: کارگروه نظام سلامت دولت سایه نیز آمادگی دارد تا یافته ها و پیشنهادهای خود را در این زمینه ارائه نماید.

گقتنی است دکتر نمکی، وزیر محترم بهداشت دولت دوازدهم در نشست اخیر خود با جمعی از نمایندگان مجلس شورای اسلامی اعلام کرده بود: «جو سنگینی را تحمل کردم و میکنم، حتی زن و بچه من به تخریب و مرگ تهدید می‌شوند. شبکه رانت، فساد و انحصار به هزار و یک رنگ از جیب این ملت ارتزاق کرده اند. از پیگیری، شناسایی و افشاگری علیه آنها عقب نشینی نمی‌کنم. یک جریان از بیرون وزارت بهداشت هدایت می‌شود و عده ای تطمیع می کنند که اتفاقا من را مصمم تر کرده تا با جدیت و سرعت بیشتری برخورد کنم.»
https://jahannews.com/vdcewe8p7jh8opi.b9bj.html
نام شما
آدرس ايميل شما

زود جو زده نشوید،اولا که فعلا درحد حرف است ثانیا مگر کشتن به همین راحتی هاست آنهم زن وبچه یک وزیر دولت
آره عزیز به همین راحتی هاست به راحتی میترا استاد توسط محمد علی نجفی
بد اوضاع احوالی شده
یعنی میترا استاد هم وزیر بود یا اینکه نجفی دستگیر نشد
یا دانسته نشد که نجفی قبلا چه کاره بود ودوستانش چه کسانی هستند
به قول خاله جاریه تو سریال مختار "هزار تا ابن ملجم تو صف هستند"
یک آدم را شستشوی مغزی می دهند از جون خودش هم بگذره برای ترور. مگر امام جمعه همدان چه طوری شهید شد؟
....
همه آحاد ملت و مردمي كه ضدفساد هستند با رويكرد اقاي وزير موافق اند و از ايشان حمايت مي كنند. سست نشو آقاي وزير ونترس كه خدا با اهل تقوي و صابران است. محكم و استوارتر از قبل به مسير برخورد با فساد ادامه بده و هرجا لازم شد اعلام كن كه مردم حامي شما ورود كنند. ياعلي