مدیران خودرو
شنبه ۱ تير ۱۳۹۸ ساعت ۰۸:۴۲
داغ کنيد+ ۱
سلبریتی‌ها و چالش‌های پیرامون کار‌های خیرشان در حادثه زلزله کرمانشاه هنوز هم گریبانگیر جامعه است و بخشی از پول‌هایی که به واسطه نام و شهرت این افراد به حسابشان ریخته شد، هنوز معلوم نیست به کجا رفته و در کجا هزینه شده است.
موسسه خیریه سلبریتی ۲ تابعیتی؟/ چه شود؟!
به گزارش جهان نیوز، تکلیف دو تابعیتی‌ها و چالش‌های پیرامون آن‌ها هم با یکی از بزرگ‌ترین اختلاس‌های تاریخ ایران «خاوری» دو تابعیتی گره خورده است؛ پرونده‌ای که دو تابعیتی بودن متهم آن موجب‌شده تا همچنان بی‌نتیجه مفتوح باقی بماند.

مؤسسات خیریه و گردش مالی ۴۰ هزار میلیارد تومانی‌شان در کشور و مجوز‌های پر ابهام و مجاورت فعالیت‌های این مؤسسات با تخلفاتی همچون پولشویی یکی از نگرانی‌هایی است که در تمام دنیا شانه به شانه کار خیر و مؤسسات خیریه حرکت می‌کند. حالا تصورش را بکنید یک سلبریتی دو تابعیتی وارد امور خیریه شود و مؤسسه خیریه راه بیندازد! این بدان معناست که سه ضلع مثلث ابهام، پولشویی، فرار مالیاتی و سوء‌استفاده از نام و شهرت را در اختیار دارد و هر لحظه ممکن است، یکی از اتفاقات ذکر شده برای چنین مؤسسه خیریه‌ای رخ دهد. حالا آنطور که همایون هاشمی نماینده مجلس و رئیس اسبق سازمان بهزیستی می‌گوید، اخیراً اخباری مبنی بر اینکه برخی از سلبریتی‌های دوتابعیتی اقدام به اخذ مجوز خیریه اقدام کرده‌اند، منتشر شده است. خبری که از هر زاویه‌ای بخواهیم تحلیلش کنیم به نگرانی می‌رسیم؛ نگرانی از استقبال مردمی به‌واسطه شهرت اینگونه افراد؛ نگرانی از سرنوشت پول‌هایی که به نام کار خیر در حساب اینگونه افراد می‌رود؛ نگرانی از دو تابعیتی‌بودن و غیرقابل پیگرد بودن تخلفات احتمالی این افراد و در نهایت یک نگرانی جدی دیگر نیز وجود دارد.

این نگرانی هم با عنایت به سوابق سیاسی کاری‌های برخی چهره‌ها مطرح می‌شود؛ سلبریتی‌هایی که به نوعی به پیاده نظام و مهره نفوذ برخی جریان‌های سیاسی هدایت شده از خارج از کشور تبدیل شده‌اند و فعالیت‌هایشان در شبکه‌های اجتماعی به جای آنکه در راستای تقویت اعتماد و همبستگی اجتماعی باشد با تأکید بر بزرگنمایی ضعف‌ها و کاستی‌ها بذر ناامیدی و یأس در جامعه می‌پاشند. اهداف سیاسی برخی خیریه‌ها هم بر کسی پوشیده نیست و خیریه‌ای که از سوی یک سلبریتی دو تابعیتی اداره شود به شکلی جدی‌تر می‌تواند در معرض چنین شرایطی قرار گیرد. در کنار تمام این‌ها آنطور که هاشمی می‌گوید، ورود دوتابعیتی و اخذ مجوز از سوی آن‌ها برای فعالیت مؤسسات خیریه خلاف قوانین و مقررات است. این نماینده مجلس قول ورود جدی مجلس به این ماجرا را می‌دهد و تأکید می‌کند: «اجازه ورود این افراد به مؤسسات را نمی‌دهیم.» بنا به تأکید وی مجلس با سازمان‌های که اقدام به صدور مجوز کنند، برخورد خواهد کرد.
 
منبع: روزنامه جوان
https://jahannews.com/vdcg3q93nak9yx4.rpra.html
نام شما
آدرس ايميل شما

سال 82 بم زلزله شد و خیلی از سیاسیون حساب بینالمللی باز کردند امثال شیرین عبادی بعدش هم فرار. سرپل ذهاب هم سلبریتی ها همونطور. حالا متوجه میشیم چه کسایی علیه کمیته امداد امام جو سازی میکردند. مردم دیگر گول نمیخورند.
علی
...
مردم دیگه گول همچین حرفایی رو نمیخورن.....
دوتابعیتی ها نباید اجازه فعالیت سیاسی و فرهنگی داشته باشن. اینها سربازان کشوری دیگر هستند
اینا اول به وطن پشت کردن بعد تابعیت دیگری گرفتند
شما اول مشکل مدیران و وزیران و نمایندگان مجلس و استانداران را حل کنید که یک پایشان ایران است و یک پایشان دول متخاصم اروپایی و آمریکایی برای دید و بازدید نوردیده ها بعد به فکر مشکل سلبریتی های دوتابعیتی باشید. !!!!!
موسسه خیریه ای که با نام کمک به کودکان سرطانی به یکی از بزرگترین موسسات کشور تبدیل شده پای ثابت مراسم های کنسرت و جشنواره هاو مراسم های پرزرق و برق است و در هرجایی که فکرش را بکنید صندوقی علم کرده و در خارج از کشور به سیاه نمایی و جذب اعانه مشغول است و البته که در خارج از کشور جذب چندانی ندارد و هدف البته پخش همان تبلیغات و تیزرهای سیاه در آنجاست و در هدف اعلامی هم ابهام وجود دارد! چه بسیار جذب کمک های نقدی و چه بسیار کودک دردمند درمانده! و البته فضاحت به بار آمده از سوی مشاهیر در جذب کمک برای زلزله زدگان را دیدید. پس حالا علت تخریب نهاد کارایی مثل کمیته امداد امام خمینی(رضوان الله علیه) را درک خواهید کرد
دادخواه
بله ما ببو هستيم عزيزان الان همه چيز دلاره حرف اول و اخر را ميزند...!!!
دايي و زيبا كلام در هاله اي از ابهام پولها كجا رفت دادستان كجائيد
نگرانی نداره برادر من. بهشون مجوز ندین. تو فرایند سیل دیدین که اصلا ظاهر نشدن جون حسابهاشون مسدود میشد. اونجا باید دست به بیل میشدن. تو زلزله چون حسابهاشون مسدود نبود همشون ندای وا مصیبتا سر میدادن. راه کارش فقط ندادن مجوز هست.