جمعه ۷ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 26 Apr 2024
 
۰

سینمای دفاع مقدس مرده است!

يکشنبه ۵ خرداد ۱۳۹۸ ساعت ۱۸:۴۲
کد مطلب: 687980
فارس نوشت: محمد حسین لطیفی گفت: سینمای دفاع مقدس نقش مرده را به خود گرفته و پیش از این نیز باید تلویزیون پاسخ دهد چراکه آنتن را از برنامه های بی فایده پر کرده و در نهایت کارهای معمولی را به مردم تحویل داده می‌شود.
سینمای دفاع مقدس مرده است!
به گزارش جهان نيوز، محمدحسین لطیفی کارگردان فیلم سینمایی "روز سوم" اظهار کرد: سینمای دفاع مقدس یعنی به پاسداشت خون شهدا و اهداف آن‌ها باید در کتابخانه سینمای ایران، فیلم‌هایی در این رابطه ساخته و به موضوع جنگ پرداخته شود.

وی افزود: با شرایط سینمای موجود، اتفاق ویژه‌ای برای دفاع مقدس و تاریخ آن رخ نمی‌دهد چراکه عزمی در مدیران فرهنگی و سینما و فیلم‌سازان و سرمایه جاری وجود ندارد و به همین خاطر است که کمتر فیلمی از دفاع مقدس در سینمای ایران دیده می‌شود.

لطیفی ادامه داد: سینمای دفاع مقدس نقش مرده را به خود گرفته و پیش‌ازاین نیز باید تلویزیون پاسخ دهد چراکه آنتن را از برنامه‌های بی‌فایده پرکرده و درنهایت کارهای معمولی را به مردم تحویل داده می‌شود.

این کارگردان سینما تأکید کرد: سینمای دفاع مقدس مردم را واکسینه فرهنگی و فکری می‌کند و اگر بی‌میلی از سوی مردم نسبت به این حوزه پیدا شود آن زمان می‌فهمیم که چقدر در حق دفاع مقدس در تلویزیون و سینما کم‌کاری شده است.

وی ابراز کرد: ایران کشوری مهم و دارای نقش استراتژیک در خاورمیانه است و نباید بر این باور باشیم که دشمنی‌ها تمامی دارد، بلکه باید برای فرهنگ و آبادانی کشورمان تلاش کنیم تا مبادا بعدها افسوس بخوریم.

به گزارش فارس، محمدحسین لطیفی کارگردان فیلم‌های سینمایی "به‌وقت خماری"، "اسب سفید پادشاه"، "توفیق اجباری" و... است و در تلویزیون هم کارگردانی فیلم "شبی با عبدی"، "سر دلبران"، "پادری"، "تنهایی لیلا" و... را بر عهده داشته است.

وی همچنین عهده‌دار کارگردانی فیلم سینمایی«روز سوم» را در سال 1385 بود، فیلمی که آخرین روزهای مقاومت مردم و رزمندگان را در بخش غربی خرمشهر به تصویر کشیده است، محل تصویربرداری فیلم سینمایی «روزسوم» در خرمشهر و آبادان بود که توانست سیمرغ بلورین بهترین فیلم بیست و پنجمین جشنواره بین‌المللی فیلم فجر ۱۳۸۵ را به دست آورد.
نام شما

آدرس ايميل شما
برای ارتقای فرهنگ نقد و انتقاد و کمک به پیشرفت فرهنگ و اخلاق جامعه، تلاش کنیم به جای توهین و تمسخر دیگران، نظرات و استدلال هایمان را در رد یا قبول مطالب عنوان کنیم.
نظر شما *