پنجشنبه ۱۳ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 2 May 2024
 
۰
۱

فعالیت اکثرکارخانه‌های کشور با۱۰ % ظرفیت

يکشنبه ۲۹ آذر ۱۳۹۴ ساعت ۰۸:۵۹
کد مطلب: 462328
دبیر کمیسیون صنایع اتاق ایران با اشاره به اینکه اکثر واحدهای تولیدی با ۱۰ درصد ظرفیت خود فعالیت می‌کنند گفت: اگر تا پایان سال اقدامی برای این موضوع نکنیم در بهترین حالت اگر به تعطیلی واحدها نزدیک نشویم همچنان حالت رکود را خواهیم داشت.
به گزارش جهان، نادر سیف در گفت وگو با تسنیم، درباره رکود در بازار کار گفت: بنگاه های صنعتی بزرگ از شرایط بهتری برخوردار هستند.

وی با بیان اینکه رکود در صنایع کوچک و متوسط بیشتر است اظهار داشت: شرایطی را که در حال حاضر از آن اذیت می‌شویم مربوط به چندین سال قبل است. همچنین کاهش درآمدهای نفتی طی چندسال اخیر به این رکود دامن زده است.

سیف بیان کرد: این موضوع روی بیکاری و اشتغال تأثیرگذار بوده است و هم اینکه باعث شده است صنایع در شهرک‌های صنعتی پایین‌تر ازتولید اسمی کار کنند و سطح تولید آن به ۱۰ درصد رسیده است و در بعضی از شهرکت‌های صنعتی تعطیلی ۱۰۰ درصد واحدهای صنعتی به چشم می‌خورد.

دبیر کمیسیون صنایع اتاق ایران با بیان اینکه شرایط کاهش مصرف از دیگر موارد زمینه رکود است که از سال‌های قبل آغاز شده است افزود: این روند از چند سال پیش شروع شده است و اگر نتوانیم فکری برای آن کنیم تا پایان سال در بهترین حالت همچنان شرایط رکودی را خواهیم داشت. یکی از دلایل رکودی که در حال حاضر حاکم است بحث کاهش درآمد دولت است.

سیف گفت: بخش عظیمی از درآمدهای دولت مربوط به فروش نفت است. زمانی که تا این میزان کاهش فروش نفت داریم بدون شک با مشکلات متعدد روبرو می‌شویم. خود این موضوع تاحدودی به رکود دامن می‌زند.

دبیر کمیسیون صنایع اتاق ایران نیز در این خصوص بیان کرد: در کنار بحث کنترل رکود باید به این نکته نیز توجه کرد که همزمان با افزایش تولید، تقاضا نیز افزایش خواهد یافت تا تولید بدون تقاضا نماند.

سیف افزود: میزان تقاضای داخل و صادرات می‌تواند تقاضا را در بازار تحریک کند، اما در بخش صادرات موانعی وجود دارد از جمله رقابتی نبودن کالاهای صادراتی. در بخش داخلی نیز باید قدرت خرید مردم را مد نظر قرار داد. طی سال‌های اخیر همزمان با افزایش تورم، قدرت خرید مردم کاهش پیدا کرده که باید برای این دو چالش راهکاری در نظر گرفت.

دبیر کمیسیون صنایع اتاق ایران به چهار راهکار برای تحریک تقاضا در بازار اشاره کرد و ادامه داد: پرداخت تسهیلات برای خرید، در نظر گرفتن کارت‌های اعتباری برای خرید کالا توسط مردم، رقابتی کردن کالا توسط واحدهای تولیدی و ورود به کالاهای نوین نیز می‌تواند به افزایش تقاضا در بازار کمک کند.
نام شما

آدرس ايميل شما
برای ارتقای فرهنگ نقد و انتقاد و کمک به پیشرفت فرهنگ و اخلاق جامعه، تلاش کنیم به جای توهین و تمسخر دیگران، نظرات و استدلال هایمان را در رد یا قبول مطالب عنوان کنیم.
نظر شما *


ﻣﻘﺎﯾﺴﻪ ﻗﯿﻤﺖ ﻧﻔﺖ ﺑﺎ ﺩﻭﻍ؛
ﺩﻭﻍ 1.5 ﻟﯿﺘﺮﯼ ﮐﺎﻟﻪ 2500 ﺗﻮﻣﺎﻥ
ﯾﻪ ﺑﺸﮑﻪ 220 ﻟﯿﺘﺮﯼ ﺩﻭﻍ ﻣﯿﺸﻪ 366000
ﺗﻮﻣﺎﻥ
ﺣﺎﻻ ﯾﻪ ﺑﺸﮑﻪ ﻧﻔﺖ ﺍﯾﺮﺍﻥ ﺑﺎ ﻗﯿﻤﺖ 34 ﺩﻻﺭ
ﻭ ﺩﻻﺭ 3600 ﻣﯿﺸﻪ 122000 ﺗﻮﻣﺎﻥ ﯾﻌﻨﯽ
ﺩﻭﻍ ﺑﺸﮑﻪ ﺍﯼ 101.5 ﺩﻻﺭﻩ ﻭ ﻧﻔﺖ
36 ﺩﻻﺭ! !!!!!!
ﭘﺲ ﺩﻭﻍ ﺳﺮ ﺳﻔﺮﻩ ﻫﺎ ﮔﺮﻭﻥ ﺗﺮ ﺍﺯ ﻧﻔﺖ.