پنجشنبه ۲۷ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 16 May 2024
 
۰

33 مدرسه‌ی برکت در خراسان شمالی

چهارشنبه ۲۷ آبان ۱۳۹۴ ساعت ۱۶:۱۶
کد مطلب: 456301
فعالیت مدرسه‌سازی بنیاد برکت در استان خراسان شمالی، یکی از گسترده‌ترین اقدامات این بنیاد در توسعه‌ی فضاهای آموزشی در سطح مناطق محروم کشور به شمار می‌رود.
به گزارش جهان، مردم مناطق محروم و کم‌تر توسعه‌یافته‌ی استان خراسان شمالی از خدمات ۳۳ مدرسه‌ی برکت شامل ۱۲۴ کلاس درس برخوردارند.

در شهریورماه سال جاری و با افتتاح سه مدرسه در روستاهای بیدک و گلی از توابع بجنورد، و تیتکانلو از توابع فاروج، تعداد مدارس برکت افتتاح شده در استان خراسان شمالی به ۳۲ مدرسه رسیده است. ضمن آن‌که مدرسه‌ی ینگه از توابع شیروان نیز آماده‌ی بهره‌برداری شده است.

بنیاد برکت برای مدرسه‌سازی در این استان ۶۸ میلیارد و ۱۸۳ میلیون ریال اعتبار اختصاص داده است.

پیش از این بنیاد برکت وابسته به ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) مدارس دیگری در روستاهای شهرستان‌های مانه و سملقان، راز و جرگلان، شیروان، بجنورد، اسفراین، جاجرم، گرمه و فاروج ساخته بود.

فعالیت مدرسه‌سازی بنیاد برکت در استان خراسان شمالی، یکی از گسترده‌ترین اقدامات این بنیاد در توسعه‌ی فضاهای آموزشی در سطح مناطق محروم کشور به شمار می‌رود.

هنگامی که در سال ۸۶ این بنیاد زیر نظر ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) تأسیس شد، رهبر معظم انقلاب به مسئولان این نهاد توصیه کردند که یک‌هزار مدرسه برای یک هزار روستا و منطقه‌ی محروم کشور توسط این بنیاد ساخته شود.

بنیاد اجتماعی و اقتصادی برکت ساخت این مدارس را در راستای سیاست ساخت یک‌هزار مدرسه در مناطق محروم کشور، دنبال کرده است.

مدارس برکت از مناسب‌ترین استانداردهای ساخت اماکن آموزشی و بهترین تجهیزات کمک آموزشی برخوردار است.

تاکنون شمار مدارس به بهره‌برداری رسیده توسط بنیاد برکت در کل کشور به ۵۶۰ مدرسه شامل ۲۷۵۰ کلاس درس رسیده است. در همین حال ۱۷۰ باب مدرسه‌ی گردید نیز در مناطق محروم و کم‌تر توسعه‌یافته‌ِی کشور در دست ساخت و تکمیل است. تعداد دانش‌آموزانی که تاکنون از خدمات برکت برخوردار شده‌اند به ۶۱۱۲۲ نفر رسیده است که گام مؤثری برای بهبود شرایط آموزشی در مناطق محروم کشور تلقی می‌شود.
نام شما

آدرس ايميل شما
برای ارتقای فرهنگ نقد و انتقاد و کمک به پیشرفت فرهنگ و اخلاق جامعه، تلاش کنیم به جای توهین و تمسخر دیگران، نظرات و استدلال هایمان را در رد یا قبول مطالب عنوان کنیم.
نظر شما *