جمعه ۲۵ خرداد ۱۴۰۳ - 14 Jun 2024
 
۱

ضلع شرقی وال استریت بروایت عمار

دوشنبه ۱۵ دی ۱۳۹۳ ساعت ۱۵:۴۰
کد مطلب: 400079
کارگردان مستند «ضلع شرقی وال استریت» تاکید کرد: من احساس می‌کنم که فیلمسازانی که برای عمار فیلم ارسال می‌کنند موضوعات فیلم‌هایشان برای مردم ملموس‌تر است.
به گزارش جهان؛ سیدمهدی کرباسی کارگردان مستند «ضلع شرقی وال استریت» در گفت‌وگو با فارس درباره موضوع این مستند گفت: ایده اولیه این فیلم از نظریه اقتصاددانی بنام توماس پیکتی شکل گرفته است که وی در نظریه خود می‌گوید که هر وقت نرخ سود سرمایه از نرخ رشد اقتصادی بیشتر باشد باعث اختلاف طبقاتی خواهد شد.

وی گفت: مستند «ضلع شرقی وال استریت» جنبش وال استریت را مورد تحلیل قرار می‌دهد.

کرباسی خاطرنشان کرد: ما با ساخت این مستند پارامترها را در ایران بررسی می‌کنیم که وجود این شرایط در کشور خودمان به چه شکل خواهد بود.

کارگردان «فاکتور صوری» درباره استقبال از فیلمش در جشنواره فیلم عمار اظهار داشت: ساعت اکران فیلم من خیلی مناسب نبود و به همین علت جمعیت بسیاری به سالن نمیامدند اما با این حال از بازخوردهای مخاطبان پس از تماشای فیلم معلوم شد که «ضلع شرقی وال استریت» را پسندیده‌اند که این جای شکر دارد.

کرباسی با اشاره به فضای مستند در کشورمان و حرکت عمار در عرصه مستند تاکید کرد: فضای مستند کشورمان تا قبل از شکل گیری جشنواره عمار مستندهای مخاطب خاص بوده و غالبا این طور مستندها آثاری هستند که دغدغه مردم نیستند اما من احساس میکنم که فیلمسازانی که برای عمار فیلم ارسال می‌کنند موضوعات فیلم هایشان برای مردم ملموس‌تر است.

بنابراین گزارش، سیدمهدی کرباسی از مستندسازان جوان کشورمان است که اخیرا مستند «فاکتور صوری» را با موضوع بانکداری اسلامی در کشور ساخته است.
نام شما

آدرس ايميل شما
برای ارتقای فرهنگ نقد و انتقاد و کمک به پیشرفت فرهنگ و اخلاق جامعه، تلاش کنیم به جای توهین و تمسخر دیگران، نظرات و استدلال هایمان را در رد یا قبول مطالب عنوان کنیم.
نظر شما *