شنبه ۲۹ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 18 May 2024
 
۰

توصیه‌های طب‌سنتی برای تغذیه رمضان

جمعه ۱۳ تير ۱۳۹۳ ساعت ۱۳:۰۴
کد مطلب: 368584
یک کارشناس ارشد تغذیه گفت: صاحبان مزاج گرم و خشک بهتر است، همراه با غذای خود از آبغوره و آبلیمو، ماست، انگور ترش و شیرین، رب انار، عناب، آب زرشک، خاکشیر، خیار، گوجه فرنگی، کاهو استفاده کنند که از تشنگی آنها در رمضان کاسته شود.
به گزارش جهان به نقل از تسنیم، محمد احمدی مدیر کارگروه تغذیه انجمن تحقیقات طب سنتی ایران اظهار داشت: افراد که دارای مزاج گرم و خشک هستند، لاغراندام با قد نسبتاً بلند و صورت کشیده و چهره روبه زردی هستند صاحبان این مزاج دارای اشتهای کم، خواب کم و سبک هستند و این افراد بسیار تشنه می‌شوند و حرارت بدنشان همیشه بالاست و بیشتر تمایل به مصرف مواد غذایی ترش دارند.
 
به گفته وی این افراد به علت وجود خشکی به سختی تشنگی را تحمل کرده و برای رفع تشنگی بیش از حد این افراد بهتر است که همراه با غذای خود از آبغوره و آبلیمو، ماست، انگور ترش و شیرین، رب انار، عناب، آب زرشک، خاکشیر، خیار، گوجه فرنگی، کاهو استفاده کنند.
 
مدیر کارگروه تغذیه انجمن تحقیقات طب سنتی ایران اضافه کرد: غذاهای تند، شیرین با طبع گرم برای صاحبان این مزاج مفید نیست و باید از مصرف آن پرهیز کنند چرا که مصرف غذاهای ادویه دار موجب تولید صفرا در بدن شده که تشنگی این افراد را افزایش می دهد.
 
احمدی گفت: غذاهای سرخ کردنی، خیلی شور، چرب و شیرین مثل زولبیا و بامیه برای همه افراد مخصوصا برای صاحبان مزاج گرم و خشک مضر است همچنین افراد از مصرف سس مایونز باید جدا پرهیز کنند چرا که موجب بروز بیماری‌های پوستی شده و خواص سالاد را از بین می‌برد بهتر است که افراد سالاد را با آب لیمو یا چاشنی‌های دیگر مصرف کنند.
 
وی افزود: افراد با مزاج گرم و خشک با مصرف غذای کم نیز قادر به روزه داری هستند ولی افراد با مزاج سرد و تر که بلغم بر بدن غلبه دارد با مصرف غذای کم ضعف بر بدن غلبه کرده و زود گرسنه می‌شوند.
 
مدیر کارگروه تغذیه انجمن تحقیقات طب سنتی ایران اضافه کرد: افراد با مزاج سرد و تر بهتر است غذاهای گرم مانند عسل، انجیر، مویز، کشمش و .. مصرف کنند که توان آنها را برای روزه داری افزایش می‌دهد.
نام شما

آدرس ايميل شما
برای ارتقای فرهنگ نقد و انتقاد و کمک به پیشرفت فرهنگ و اخلاق جامعه، تلاش کنیم به جای توهین و تمسخر دیگران، نظرات و استدلال هایمان را در رد یا قبول مطالب عنوان کنیم.
نظر شما *