سه شنبه ۱۱ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 30 Apr 2024
 
۰

چقدر با نسل بعدی کامپیوترها آشنا هستید؟

دوشنبه ۴ دی ۱۳۹۱ ساعت ۰۷:۳۲
کد مطلب: 262046
کامپیوترها و تلفن‌های هوشمند امروزی کارهای بسیاری انجام می‌دهند. از اعلام وضع هوا در نقاط دور زمین در کسری از ثانیه گرفته تا خرید صبحانه، اما اگر از آن‌ها بپرسید بوی یک سوپ چگونه است، کاری از دستشان بر نمی‌آید.
به گزارش جهان به نقل از خبرگزاری فارس، شرکت IBM می‌گوید تا پنج سال آینده این موضوع حل خواهد شد. این شرکت می‌گوید در آن زمان، کامپیوترها نسبت به دنیای اطرافشان به مراتب بیش‌تر آگاه خواهند بود و آن را درک خواهند کرد. به این ترتیب تا پنج سال دیگر، کامپیوترها قادر خواهند بود تمام حواس پنج‌گانه انسان را به کار بگیرند.
 
چنین کامپیوترهایی که با عنوان کامپیوترهای شناختی از آن‌ها نام برده می‌شود، تفاوت‌هایی آشکار با نسل پیش از خود خواهند داشت. مثلاً اگر عکس به آن‌ها داده شود، فقط آن را ذخیره نمی‌کنند. بلکه آن را به عنوان یک اطلاعات ورودی در نظر خواهند گرفت. در این نسل، کامپیوترها بر اساس اطلاعات ورودی، شروع به یادگیری خواهند کرد. بنابراین باید انتظار داشت که دیگر برای یک خطای همیشگی در کامپیوترتان، شاهد یک پیام خطای تکراری نباشید.
 
قائم مقام بخش نوآوری شرکت  IBMبه این نکته هم اشاره کرده است که این کامپیوترها به اندازه انسان هوشمند نخواهد بود. ولی به استفاده از حواس پنج‌گانه و داده‌هایی که از انسان‌ها و محیط اطراف دریافت می‌کنند، بسیاری کارها و مفاهیم را خودشان خواهد آموخت و در انجام کارها به انسان‌ها کمک خواهد کرد.
 
همچنین دستگاه‌هایی که بر مبنای سیستم‌های شناختی کار خواهند کرد به شما امکانات ویژه‌ای می‌دهند. مثلاً شما این امکان را خواهید داشت تا جنس پارچه‌ی مورد نظرتان را روی صفحه‌ی نمایشگر گوشی هوشمند‌تان لمس کنید. و یا اینکه گوشی شما عکسی را که می‌گیرد یا صدایی را که می‌شنود تحلیل می‌کند و اگر خطری در وقوع باشد، فوراً شما را در جریان خواهد گذاشت.
 
حس بویایی گوشی هوشمندتان با تشخیص سریع بوی مواد سمی به موقع شما را از خطر پیش رو آگاه خواهد کرد.
 
شاید بدتان نیاید که گوشی شما با اطلاعاتی که از شما گرفته است، وقتی به کشوری جدید سفر می‌کنید، غذایی را به شما پیشنهاد کند که با سلیقه‌ی شما هماهنگ باشد.
نام شما

آدرس ايميل شما
برای ارتقای فرهنگ نقد و انتقاد و کمک به پیشرفت فرهنگ و اخلاق جامعه، تلاش کنیم به جای توهین و تمسخر دیگران، نظرات و استدلال هایمان را در رد یا قبول مطالب عنوان کنیم.
نظر شما *