شنبه ۸ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 27 Apr 2024
 
۱۱
۱
مشروح همایش جبهه حماسه سازان با سخنرانی پناهیان، کوثری و زاکانی؛

ویژگی‌های حماسه‌سازان و حماسه‌سوزان/ کوثری: از یک فرد حماسی حمایت کنید

جمعه ۲۳ فروردين ۱۳۹۲ ساعت ۲۱:۳۰
کد مطلب: 281035
اولین همایش "مشق حماسه" به همت "جبهه حماسه سازان انقلاب اسلامی" بعد از ظهر پنج شنبه 22 فروردین ماه 1392 در مجتمع سیدالشهدا(ع) تهران برگزار شد.
ویژگی‌های حماسه‌سازان و حماسه‌سوزان/ کوثری: از یک فرد حماسی حمایت کنید
به گزارش جهان در این همایش که با استقبال پرشور مردمی از جمله جانبازان و ایثارگران برگزار شد، حجت الاسلام علیرضا پناهیان، سردار محمداسماعیل کوثری و علیرضا زاکانی دبیر کل جمعیت رهپویان انقلاب اسلامی سخنرانی کردند.



*پناهیان: در مقابل حماسه‌سوزان تا آخر ایستاده‌ایم

حجت‌الاسلام و المسلمین علیرضا پناهیان مشاور نهاد رهبری در دانشگاه‌ها در این همایش اظهار داشت: مفهوم تقوا در آیات کریمه قرآن جایگاه بسیار زیادی دارد و بالاتر از همه خوبی‌هاست.

مشاور نهاد رهبری در دانشگاه‌ها تصریح کرد: عدالت یکی از فضایلی است که مادر فضائل محسوب می‌شود، اما خداوند در قرآن کریم آن را در ذیل تقوا قرار داده است.

وی با تاکید بر اینکه جامعه ما، جامعه بسیار خوشبختی است که موج تقوا به عنوان یک مطالبه اصلی در آن وجود دارد، گفت: جامعه ما از پرداختن به یک یا دو گونه از فضایل گذشته است و از عرصه عمل صالح عبور کرده و برای تحقق تمام اعمال صالح به دنبال تابلوی تقواست.

حجت‌الاسلام پناهیان تصریح کرد: تقوا یعنی برای اقامه حق، مسیری را انتخاب کنیم که در آن آئین‌نامه‌ها و مقرراتی که خداوند برای انسان‌ها تعیین کرده، رعایت شود.

مشاور نهاد رهبری در دانشگاه‌ها افزود: اقامه حق کار ساده‌ای نیست و هر کسی نمی‌تواند به این امر بپردازد.

وی یادآور شد: سیاسیون به دنبال اجرای حق هستند، اما کسی که در مسیر اجرای حق آئین‌نامه‌های خداوند را رعایت می‌کند، محدودیت می‌یابد، تا هر رفتاری که می‌تواند او را به نتیجه برساند، نداشته باشد.

وی با بیان اینکه هرگز نمی‌توان تقوی را به سادگی به دست آورد و افراد با تقوا همواره غریب و مظلوم هستند، اظهار داشت: ممکن است همه افراد بتوانند داد بزنند که ما به دنبال عدالت و پیشرفت هستیم اما نمی‌توان ادعا کرد که تقوی داریم و این موضوع را دیگران باید گواهی بدهند و از سوی دیگر کسانیکه بی‌تقوایی می کنند نمی‌توان آنها را لو داد.



مشاور نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه با بیان اینکه رعایت تقوی همچون رعایت حیا است گفت: به سادگی نمی توان تقوای کسی را ادعا و یا آن را انکار کرد مگر اینکه فردی خودش خود را رسوا کند و از طرف دیگر کسی که ادعا می‌کند من با حیا هستم این موضوع با حیا سازگاری ندارد و باید در عمل نشان داده شود.

وی شناسایی تقوی در میان سیاسیون را امری غیر ساده و سخت ارزیابی کرد و افزود: انشاءالله همه دلسوزان عرصه سیاسی که طبق فرمان قرآن و عترت و پیام مقام معظم رهبری به تقوی رسیده‌اند کمک کنند تا با تشریک مساعی تقوی در عرصه سیاسی جاری شود.

پناهیان با بیان اینکه کسانی که اهل تقوی در عرصه سیاسی هستند نباید از دیگران جا بمانند و کسانی که اهل سروصدا هستند از آنها جلو بزنند گفت: البته مردم در درک تقوای مسئولان در عرصه سیاسی هوشمند هستند.

این فعال سیاسی و فرهنگی با اشاره به رابطه حماسه و تقوی در عرصه سیاست عنوان کرد: اساسا محدودیت‌هایی که تقوی برای فرد ایجاد می‌کند خودش مقدمه تحقق حماسه است چرا که وقتی فرد به سمت حق حرکت کند با محدودیت‌هایی مواجه می‌شود از این رو حماسه‌سازان بزرگ همیشه مظلوم بوده‌اند و حتی در شاهنامه فردوسی اگر چه او قطعه‌ای را تشکیل می‌دهد اما مظلوم است.

وی با اشاره به ارتباط حماسه و تقوی و تاکیدات رهبر معظم انقلاب و رعایت تقوای سیاسی ادامه داد: تقوا مکانیزم تحقق حماسه سیاسی و حماسه  شیوه خاص اقامه حق است که منجر به شکل دادن شکوهی در حیات فرد یا جامعه می‌شود.

پناهیان با بیان اینکه در کلام ائمه تاکید شده که باید نقطه مقابل ایمان را شناخت، گفت: تقوی در عرصه سیاست یعنی ما اهداف سیاسی خود را با رعایت مقررات الهی محقق کنیم.

مشاور نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ تصریح کرد: تقوی در عرصه سیاست هم برای کسانیکه در قدرت هستند و هم برای کسانیکه در حاشیه قرار دارند حائز اهمیت است. چراکه کسانیکه در مکتب قدرت هستند به راحتی می‌توانند بی تقوایی کنند و کسانیکه در حاشیه قرار دارند نیز دست به تخریب می‌زنند. از این رو اگر تقوی رعایت نشود چیزی از آن باقی نمی‌ماند.

پناهیان تاثیر رفتار سیاستمداران را بر معنویت جامعه بسیار بیشتر از اثر تربیت خانوادگی دانست و افزود: ما قبل از هر چیز باید یقه سیاسیون را بگیریم چرا که یک سخنرانی خوب در زمینه تقوی یک صدم اثر تقوای یک رجل سیاسی را هم ندارد. لذا این امر دغدغه مومنین است.

به گزارش فارس، این معلم اخلاق با بیان اینکه تقوی و سیاست به معنای اعمال محدودیت برای تحقق حماسه است و این محدودیت‌ها با آیین‌‌نامه دینی صورت می‌گیرد، اظهار داشت: ‌آنچه باعث حماسه می‌شود همین نکته است چرا که اگر قرار باشد ما برای رسیدن به هدف خود از هر وسیله‌ای استفاده کنیم دیگر نام این کار حماسه نیست و به همین دلیل می‌بینیم که نام هیتلر و صدام به عنوان یک جنایتکار و نه حماسه‌ساز در تاریخ ماندگار شده است.

وی ادامه داد: همه دنیا می‌دانند که ایران اسلامی حماسه خلق کرده است چرا که از محدودیت‌هایی که ما داشته‌ایم خبر دارند. و ما امروز می‌بینیم که جانبازان دفاع مقدس از عزت روز افزون برخوردارند چرا که آنها خلق حماسه کرده‌اند.



پناهیان تصریح کرد: در مقابل حماسه‌سازان، افراد ضد حماسه و حماسه‌سوزان قرار دارند و آنها حول حماسه مردم را هم می‌گیرند. از این رو امیدواریم انتخابات پیش رو عرصه تقابل این دو نباشد هرچند اگر چنین شود ما پای آن هستیم چرا که اینجا آزادی است.

وی تاکید کرد: چنانچه حماسه سوزان در مقابل حماسه سازان بایستند ما تا آخر ایستاده ایم.

این استاد دانشگاه با اشاره به تقوای سیاسی و ویژگی‌های حماسه‌سازی گفت: حماسه‌سازان عزت را بر ذلت ترجیح می‌دهند و در نهایت نیز به منافع خود می‌رسند اما حماسه‌سوزان منفعت را بر عزت ترجیح می‌دهند و در نهایت نیز به ذلت می‌رسند.

وی در ادامه با اشاره به تفاوت‌های حماسه‌سازان و حماسه‌سوزان گفت: آیا مردمی که در شعارشان می‌گویند انرژی هسته‌ای حق مسلم ماست به دنبال برق ارزان و زندگی راحت هستند؟ ‌خیر مردم به دنبال عزتند. بعضی افراد فکر می‌کنند این شعار عزت‌طلبانه مردم را می‌توانند به شعار منفعت‌طلبانه تبدیل کنند.

پناهیان در ادامه افزود: حماسه‌ساز حق‌طلبی را بدون خودخواهی دنبال می‌کند که با این کار هم نام خود را و هم حق را تثبیت خواهد کرد اما حماسه‌سوز حق‌‌طلبی را با خودخواهی در هم می‌آمیزند و در نتیجه هر دو را از دست می‌دهد، حماسه‌ساز از حق برای مصلحت جامعه استفاده می‌کند اما حماسه‌سوز از حق علیه مصلحت سوءاستفاده می‌کند.

این استاد حوزه و دانشگاه در ادامه همایش مشق حماسه خاطرنشان کرد: بعضی‌ها مصلحت را جزو حق نمی‌دانند، مصلحت بخش برتر از حق است و رعایت تقوا و محدودیت‌هایی که ایجاد می‌کند همین مصلحت است. همچنین حماسه‌ساز بیشتر از قانونمداری، قانونمداری می‌کند و برخورد حداکثری با قانون دارد اما حماسه سوز در مسیر اجرای حق قانون را اجرا نمی‌کند. حتی حداقل قانون را نیز رعایت نمی‌کند.

وی در پایان سخنان خود در این همایش تصریح کرد: حماسه‌ساز خوبی‌های خودش را اندک و بدی‌هایش را بزرگ می‌شمارد. اما حماسه‌سوز خوبی‌های خود را بزرگ و بدی‌هایش را اندک می‌شمارد. حماسه‌ساز به خاطر اندک بدی‌ خودش احساس شرم می‌کند در حالیکه حماسه‌سوز خودش را همیشه برتر می‌داند.

*کوثری: در حماسه های گذشته ضربات پی در پی به دشمن ، استکبار جهانی و صهیونیست ها وارد کردیم

محمداسماعیل کوثری نماینده مردم تهران در مجلس ، فرمانده سابق لشگر 27 محمد رسول الله و از فرماندهان ارشد دوران دفاع مقدس نیز در اولین همایش "مشق حماسه" اظهار داشت: ما امروز دور هم جمع شده ایم  برای هدفی که مشخص شده است و حماسه بزرگی که می خواهد انجام شود و این حماسه را باید با ایثار، فداکاری و از خودگذشتگی انجام بدهیم.
 
عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس با بیان اینکه حماسه هیچ‌گاه بدون ایثار و از خود گذشتگی انجام نمی گیرد گفت: اگر انسان از خود گذشته شد و منافع شخصی خود را ندید آن وقت عملش تبدیل به یک حماسه می شود.
 
وی در ادامه با بیان اینکه باید از خود گذشت تا حماسه انقلاب اسلامی، دفاع مقس را خلق کرد گفت: امام (ره) فرمودند مهم این است که انقلاب اسلامی ما انقلابی است که به دست مردم شکل گرفته است و مردم باید آن را به آخر برسانند.
 
کوثری ادامه داد: من به عنوان برادر کوچک شما می گویم همانطور که مقام معظم رهبری فرمودند که من یک دیپلمات نیستم و یک انقلابی هستم این جمله ایشان بسیار معنا دارد. دیپلمات ها معمولا در چارچوب هایی صحبت کرده و رفتار می کنند اما یک فرد انقلابی هر آن و هر لحظه باید به هوش باشد چرا که دشمن دست از سر ما برنداشته است. یک فرد انقلابی هیچ جای ثابتی را برای خودش در نظر نمی گیرد.
 
فرمانده سابق لشگر 27 محمد رسول الله با بیان اینکه ما هنوز با دشمن درگیر هستیم اظهار کرد: از نظر کشورداری ما می گوییم که در آرامش هستیم و باید برای ایجاد آرامش تلاش کنیم اما وقتی رهبری می فرمایند من یک انقلابی هستم نشان می دهد و ما نیز باید بفهمیم که در حال درگیری شدید با دشمنی هستیم که به هیچ وجه چشم دیدن ما را ندارد و ضربات پی در پی از ما خورده است.
 
سردار کوثری در ادامه سخنان خود تصریح کرد: در انجام امور مختلف اگر مسیر را درست و با بصیرت بشناسیم نه تنها خسته نمی شویم بلکه چون در راه خداوند بزرگ قدم بر می داریم سرحال تر و قبراق تر به نظر می رسیم. همانطور که رزمندگان اسلام در 8 سال دفاع مقدس حتی در روزهای آخر جنگ به مراتب قوی تر از روزهای ابتدایی جنگ در مقابل دشمن ایستادند.
 
وی گفت: بعضی ها می گویند دیگر بس است اما باید بگویم که زندگی انسانها همیشه در حال درگیری و مبارزه و محک و امتحان است. ما در همه لحظات در حال امتحان پس دادن هستیم که آیا یک لحظه به غفلت می افتیم یا اینکه هر روز با آگاهی کامل و بصیرت بیشتر مسیر خودمان را ادامه می دهیم.

عضو فراکسیون اصولگرایان مجلس با اشاره به اینکه اگر هر چه بصیرت و آگاهی ما در ادامه مسیر بیشتر باشد می بینیم که با صلابت بیشتری طریق خودمان را می پیماییم، ادامه داد: ما در حماسه های گذشته ضربات پی در پی به دشمن ، استکبار جهانی و صهیونیست ها وارد کردیم.


 
فرمانده سابق لشگر 27 محمد رسول الله اضافه کرد: حضرت امام می فرماید ما در دوران دفاع مقدس به مردم جهان و خصوصا مردم منطقه نشان دادیم که علیه تمامی قدرتها می توانیم سالیان سال دفاع کنیم.
 
نماینده تهران در مجلس با بیان اینکه خلق این گونه حماسه ها آدمهای مربوط به خودش را می خواهد گفت همه می توانند در این عرصه حضور یابند و تنها نیاز به اراده قوی دارند.
 
 کوثری اظهار داشت: شماهایی که امروز اینجا جمع شده اید و می خواهید یک حرف را به جامعه منتقل کنید و از یک فرد حماسی حمایت کنید که در چند حماسه به خوبی امتحان پس داده است باید نسبت به مسیری که حضرت امام مشخص کرده اند توجه داشته باشیم و در همان مسیر حرکت کنیم.
 
امام با کمترین امکانات بزرگترین حماسه را خلق کند

وی با اشاره به چند جمله از امام (ره) که فرمودند "من خادم شما ملت عزیز هستم و آمده ام که بزرگواری شما را حفظ کنم، من آمده ام که دشمنان شما را به زمین بزنم، من آمده ام که ملت را یک ملت مستقل کنم و دولت اگر می خواهد دولتی باشد که مستقل باشد، من آمده ام که دست اجانب را کوتاه کنم" گفت: مگر امام (ره) چه چیزی داشت که این چنین با صلابت مطالبش را بیان می کرد و برای دلخوش کردن کسی حرف نمی زد. امام (ره) به قدرت لایزال الهی یقین داشت و به این خاطر در مدیریت جنگ و حماسه نیز با همین اعتقاد وارد شد و توانست با کمترین امکانات بزرگترین نتیجه و حماسه را خلق کند.
 
عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس افزود: مدیریتی که امام خمینی در دوران 8 سال دفاع مقدس داشت آثارش در جنگ و تاکنون ادامه دارد البته شاید برخی ها در اجرا اشکالاتی داشته باشند اما اصل و اساس آن مدیریتی که در حماسه دفاع مقدس انجام شد بی نظیر بود و آثارش امروز در منطقه نمایان است.
 
وی در ادامه سخنانش اظهار کرد: حماسه ای که توسط مدیران حماسه ساز اتفاق افتاد به خاطر از خود گذشتگی آنها بود. این افراد منافع بزرگ را به منافع شخصی خود ترجیح دادند که اگر این طور شود نتیجه مطلوب حاصل خواهد شد.
 
کوثری افزود: در این رابطه هوشیاری، آگاهی و دقیق بودن و پشت سر ولی امر مسلمین حرکت کردن از شاخصه های اصلی و از جمله شاخصه های دیگر به موقع تصمیم گرفتن و وارد صحنه شدن است.
 
فرمانده سابق لشگر 27 محمد رسول الله اظهار داشت: اینکه در موارد خاص بخواهیم آینده نگری کنیم و به موقع تصمیم نگیریم و وارد صحنه نشویم هیچ وقت حماسه خلق نمی شود.
 
کوثری با بیان اینکه در دوران دفاع مقدس برخی آمدند مدتی ماندند و برگشتند اما بعضی ها آمدند و ثابت قدم ماندند گفت حضرت امام این مسیر را مشخص کردند که تکلیف این است که همه در جبهه ها حضور داشته باشند اما در همان ایام برخی ها به امام (ره) چسبیده بودند و می گفتند اینجا واجب تر است و برای این کار خود توجیه هم داشتند.
 
زاکانی در دوران دفاع مقدس با سن کم اما آگاهانه آمد و ایستاد


عضو فراکسیون اصولگرایان مجلس بیان داشت: برخی در دوران دفاع مقدس با سن و سال کم اما آگاهانه آمدند و با همه سختی های جنگ و جبهه و دشمنان ایستادگی کرده و مسئولیت می پذیرفتند و یکی از این کسانی که من احساس وظیفه و احساس تکلیف کردم که بیایم و بگوییم برادر عزیزمان آقای دکتر زاکانی است که در همان سن و سال پایین به جبهه آمد و مسئولیت پذیرفت با اینکه شاید ایشان دوره ای ندیده بود و یا اینکه علاقه ای به مسائل نظامی نداشت اما به عنوان یک بسیجی آمد و وارد صحنه شد چرا که آن زمان حضرت امام خمینی (ره) این را می خواستند.
 
کوثری گفت: اگر این طور افراد از خود گذشته و فداکار در جنگ حاضر نمی شدند چه اتفاقی می افتاد و ما به نسل های فعلی و آینده چه جوابی باید می دادیم؟
 
وی با اشاره به حضور جانبازانی که در این همایش حضور داشتند گفت: این جانبازان عزیز که در آن ایام در صحنه جنگ حضور داشتند می دانند که با کمترین امکانات رزمندگان اسلام در مقابل دشمنی که همه جوره تا بن دندان مسلح بود ایستادگی کردند.


 
نماینده تهران در مجلس خاطرنشان کرد: تصمیم گیری افراد در آن ایام و اینکه در جبهه ها به فکر آینده خود نبودند و در آن لحظه تنها احساس تکلیف کردند که امام از آنها خواسته در جبهه ها حضور داشته باشند بسیار مهم است. بسیاری از افراد در دوران جنگ در شهرها حضور داشتند و هیچ قدمی برنداشتند.
 
کوثری گفت: بعد از دوران جنگ نیز عده ای در دوران دوم خرداد که برخی قصد داشتند نظام و انقلاب را از بین ببرند مانند دوران جنگ ایستادگی کردند.
 
وی افزود: بعد از پذیرش قطعنامه برادر عزیزمان آقای دکتر زاکانی به دنبال درس و تحصیلات خود رفت و این اقدام او مانند حضورش در جبهه به موقع و لازم بود چرا که در زمانی که کشور نیاز به علم  و دانش داشت ایشان پا به دانشگاه گذاشتند و به مدارج عالیه رسیدند.
 
چرا زاکانی را حمایت کردیم


وی با بیان اینکه زاکانی نه تنها مقابل جریان انحرافی ایستاد بلکه در زمان اصلاحات نیز به عنوان مسئول بسیج دانشجویی وظیفه اش را به خوبی انجام داد و ما نیز چون از ایشان از همان دوران دفاع مقدس شناخت کافی را داشتیم حمایتش می کردیم.
 
عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس گفت: ما برای خودمان هیچ چیزی جز احساس مسئولیت نداریم و باید همیشه در صحنه های مختلف حضور داشته باشیم چرا که در غیر این صورت ولی امر است که تنها می ماند.
 
وی با بیان اینکه این طور نیست که با هر وسیله و هر مسیری که بخواهیم انقلاب را حفظ کنیم گفت: ما باید در مسیر درست و در جهت اسلام ناب حرکت کنیم و افتخار نیز می کنیم که در این مسیر هستیم.
 
کوثری افزود: مدیریت حماسی زمانی ایجاد می شود که در چارچوب ارزشهای اسلامی و الهی حرکت کنیم و رئیس جمهور آینده نیز باید در این مسیر قدم بردارد.
 
عضو فراکسیون اصولگرایان مجلس ادامه داد: آقای زاکانی چنین ویژگی ای دارد و ایشان در تمام این مسیر از دوران دفاع مقدس که بنده ایشان را می شناسم تا بعد از آن و حتی تا به امروز محکم در مقابل دشمنان ایستاده و پایبند به ارزشهای دینی و اسلامی است.
 
کوثری با اشاره به ویژگی های زاکاتی گفت: زاکانی فردی پرکار و شجاع است و در حال حاضر نیز خودش زیاد تمایلی برای حضور در عرصه انتخابات ندارد اما بر اساس تکلیف آمده است.
 
فرمانده سابق لشگر 27 محمد رسول الله گفت: این تکلیف از سوی رفقای آقای زاکانی بر وی نهاده شده است تا مانند دوران دفاع مقدس ایشان مسئولیت بپذیرند.
 
وی افزود: طبق صحبتی که با خود آقای دکتر زاکانی داشتیم و اعتقادی که ایشان دارند حتما اگر فرد اصلح و بهتری نسبت به ایشان در انتخابات حاضر شود همه از او حمایت می کنیم همانطور که در دوران دفاع مقدس هیچ کس تنها به فکر خودش نبود.
 
با یک مدیریت حماسی این مسیر را ادامه دهیم


کوثری با بیان اینکه کسی که می خواهد رئیس جمهور شود باید نقاط قوت دولت فعلی منهای نقاط ضعف آنها را داشته باشد گفت: می توانیم با یک مدیریت حماسی این مسیر را ادامه دهیم.
 
این فرمانده دوران دفاع مقدس گفت: ما در آینده کارمان سخت تر می شود چرا که دشمن می خواهد جلوی انقلاب ما را بگیرد و آن را ساقط کند.
 
وی با بیان جملاتی از شهید آوینی که فرمودند شهادت زیباست اما پای بیرق ولایت ایستادن از آن زیباتر است یا اینکه خون دادن برای امام زیباست اما خون دل خوردن برای امام خامنه ای از آن هم زیباتر است گفت: امیدوارم بتوانیم این مسیر را با صلابت بیشتر ادامه دهیم.
 
کوثری با اشاره به اینکه یکی از آنهایی که توانسته است حماسه های گذشته را خلق کند زاکانی بوده است گفت: امیدواریم بار دیگر در این مسیر حماسه سازی کنیم و پرچم انقلاب را به دستان صاحب اصلی آن یعنی امام زمان (عج) برسانیم.

*زاکانی: وابستگان به قدرت نباید مصونیت داشته باشند/ تفکر جهادی برای اعتلای انقلاب

همچنین به گزارش جهان، علیرضا زاکانی دبیرکل جمعیت رهپویان انقلاب اسلامی در همایش مشق حماسه ضمن تسلیت شهادت حضرت فاطمه زهرا(س) و شهید آوینی  و صیاد شیرازی گفت: بنده از حضور دوستان و جانبازانی که قبول زحمت کرده‌اند و به این همایش آمدند تشکر می‌کنم و شنیده‌ام برخی از آنها در جنگ و برخی در فتنه 88 قطع نخاع شده‌اند؛ همچنین از فرمانده عزیزم آقای کوثری نیز تشکر می‌کنم و ایشان نکاتی را درباره بنده بیان کرد که ما قابل آن نبودیم.
 
وی در ادامه با اشاره به نامگذاری سال 92 به عنوان سال حماسه سیاسی و حماسه اقتصادی اظهار داشت: وقتی که بحث از حماسه می‌شود حکایت از آن دارد که شرایط عادی نیست چرا که در شرایط عادی نیازی به حماسه نیست و آن‌چه که حماسه را خلق می‌کند، حضور گسترده و جدی مردم در صحنه است و اگر فرهنگ دفاع مقدس در جامعه نهادینه شود، چشم طمع دشمنان از جامعه گرفته خواهد شد.
 
کشور نیاز به یک تحول دارد


سخنگوی فراکسیون اصولگرایان مجلس با بیان این‌که «کشور نیاز به یک تحول دارد» گفت: ما گذشته را نفی نمی‌کنیم اما آینده انقلاب اسلامی نیازهای جدی دارد. ما هم مسئولیت اسلامی و هم مسئولیت ملی داریم و در مقابل بشریت نیز مسئولیم. راه طی شده در طول دوران انقلاب اسلامی راه پر افتخاری بوده است، اما اهداف و افق‌های آینده بلندتر است. انقلاب در حال رشد است و اگر مسئولیت‌های هر لحظه را نشناسیم و نتوانیم خود را با زمانه تطبیق دهیم، درجا زده‌ایم.
 
زاکانی گفت: ما در صحنه داخلی، منطقه‌ای و جهانی جایگاه ویژه‌ای داریم که خیره کننده است اما همزمان مشکلات جدی هم داریم که اساسا ناشی از دوری از اندیشه ناب اسلامی، دوری از تبعیت درست از رهبری و دوری از بایسته‌هایی است که رزمندگان دفاع مقدس و حماسه سازان انقلاب به خاطر آن جان خود را فدا کردند.


 
وی در ادامه سخنان خود به بیان محاسن و معایب دولتهای قبلی پرداخت و افزود : تمامی شعارهای دولتهای قبلی اعم از سازندگی، اصلاحات و دولت احمدی نژاد برگرفته از آرمانهای انقلاب اسلامی بود بطوریکه پس از دوران دفاع مقدس دولت آقای هاشمی بر شکوفایی و توسعه اقتصادی تاکید داشت که البته از شعارهای انقلاب بود و آقای خاتمی نیز در سال 76 بحث بسط آزادی‌های مدنی و آزادیخواهی را دنبال کرد که اینها نیز از اهداف و شعارهای انقلاب بود؛ دولت آقای احمدی‌نژاد هم عدالت‌گستری و مبارزه با فقر و فساد و تبعیض را دنبال کرد اما اشکال آقایان هاشمی و خاتمی این بود که به دنبال روش و الگوی عاریه‌ گرفته شده از غرب بودند که این موضوع ما را به ناکجا آباد برد و مشکلاتمان را دو چندان کرد. همچنین اشکال آقای احمدی نژاد این بود که از شعارهای انقلابی خود فاصله گرفت و به آنها وفادار نماند.

در دوران دوم خرداد می گفتند که علیه خدا نیز می‌توان در جامعه تظاهرات کرد!

 
نماینده تهران در مجلس با بیان اینکه در دوران دوم خرداد شعار آزادیخواهی طوری تفسیر می‌شد که هرکس با ماست حرف حق را می‌زند، گفت: آنها مدعی بودند اگر مردم با ما باشند ولی‌نعمت ما هستند و چنانچه با ما نباشند عوام هستند و این عدم همراهی ناشی از سطحی بودن و کم اطلاع بودن آنهاست. این در حالی بود که آنها در توجیه و تعریفشان از حدود آزادی در جامعه می گفتند که علیه خدا نیز می‌توان در جامعه تظاهرات کرد!
 
وی اصلاح‌طلبی را یک اصل اساسی عنوان کرد و گفت: اساس انقلاب اسلامی بر اصلاحات است که باید ادامه پیدا کند تا انقلاب پویا بماند، اما ما معتقدیم راه اساسی و اصلاح‌طلبی در رفتارها و عملکردها باید در چارچوب اسلام و منطق قانون اساسی پیش برود و همه این‌ها مبتنی بر نگاه اجتهادی حضرت امام و رهبر انقلاب باشد.
 
نیازهای انقلاب


دبیر کل جمعیت رهپویان در ادامه به نیازهای آینده انقلاب اشاره کرد و افزود: کشور به انقلاب اخلاقی ، عدالت‌گستری، مبارزه با فقر، فساد و تبعیض، جهاد علمی، شکوفایی اقتصادی، توجه به سلامت، ارتقای امنیت، آزادیخواهی، حرکت در مسیر استقلال همه‌جانبه و تحول در حرکت عزت‌طلبی در عرصه جهانی نیاز دارد که باید ضمن درس گرفتن از گذشته که به دلیل نداشتن نقشه راه دقیق، دولت‌ها با الگوی غلط غربی حرکت می‌کردند،  امروز با حرکت در مسیر تدوین الگوی اسلامی ایرانی پیشرفت و به وسیله امکاناتی که داریم، به پیشرفت مبتنی بر نگاه اسلامی برسیم.

فساد سازمان یافته روز به روز بیشتر می شود

 
عضو کمیسیون اصل نود مجلس هشتم با تاکید بر اهمیت ریشه کن کردن فقر فساد و تبعیض در جامعه و با اشاره به اختلاس 3 هزار میلیاردی گفت: آن چیزی که امروز می بینیم یک فساد سازمان یافته است که متاسفانه روز به روز بیشتر می شود. در حادثه تلخ 3 هزار میلیاردی امکان ندارد اراده ای وجود نداشته باشد. بنده و آقای فدایی شش ماه  قبل از این ماجرا به بانک مرکزی نامه نوشتم و هشدار دادیم که تخلفاتی در حال شکل گیری است و امروز قاطعانه می گویم که نمی شود بدون حمایت و اراده چنین اختلاسی انجام شود.
 
وابستگان به قدرت نباید مصونیت داشته باشند


دبیرکل جمعیت رهپویان با بیان اینکه آدم هایی که وابسته به قدرت هستند نباید مصونیت داشته باشند افزود: در جامعه ای که همه در برابر قانون یکسان هستند آن جامعه به سوی خیر و صلاح پیش می رود. امروز نیاز به عدالت گستری و نیاز به جهاد علمی برای تمدن سازی داریم.


 
وی در بخشی از سخنان خود به خاطره ای از حضورش در جلسه هیات دولت در کسوت نمایندگی مردم در مجلس هفتم پرداخت و افزود:  در یکی از جلسات اولین سفرهای استانی دولت آقای احمدی نژاد در واکنش به ساخت و ساز غیر قانونی ویلاهایی در حاشیه رودخانه به آقای پورمحمدی وزیر کشور وقت دستور داد این ساختمانهایی که برخلاف قانون ساخته شده اند باید امشب تخریب شود من در جلسه از آقای احمدی نژاد خواهش کردم به جای تخریب یک شبه این ویلاها  با اندکی تحقیق ببینند کدام یک از این ویلاها مربوط به مسئولین و یا نزدیکان مسئولین است. یک روز صبر کنند تا تحقیق کنند و بعد از آگاهی از این مسئله بروند سراغ مالکی که بواسطه نزدیکی به مسئولین از همه قوی تر است فقط کافی است یک خط به دیوار آن ساختمان بکشند در آن صورت همه حساب خود را خواهند کشید چرا که می گویند به جای برخورد شعاری آنها از خودشان شروع کرده اند.
 
زاکانی در پایان با تاکید بر اینکه دولت موظف است به سایر ارکان و قوای کشور کمک کند، گفت: دولت می‌تواند با کمک به قوه قضائیه و مجلس در این مسیر با تفکر جهادی و انقلابی و مدیریت و کارشناسی و همچنین با بهره‌گیری از ظرفیت‌های جامعه به اعتلای انقلاب اسلامی کمک کند و این شدنی است.
نام شما

آدرس ايميل شما
برای ارتقای فرهنگ نقد و انتقاد و کمک به پیشرفت فرهنگ و اخلاق جامعه، تلاش کنیم به جای توهین و تمسخر دیگران، نظرات و استدلال هایمان را در رد یا قبول مطالب عنوان کنیم.
نظر شما *


یک به جا مانده
سخنان سردار کوثری مرا به خلوص و پاکی جبهه ها و دهه 60 بردو
سردار هنوز هم بوی کربلای چهار می دهی.