يکشنبه ۹ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 28 Apr 2024
 
۰

نظر وزیر درباره خصوصی‌سازی آموزش و پرورش

جمعه ۲۱ مهر ۱۳۹۱ ساعت ۱۱:۴۹
کد مطلب: 249283
وزیر آموزش و پرورش گفت: مدرسه باید فضایی باشد که دانش‌آموزان در آن احساس شادمانی کنند و از آن لذت ببرند و این ایده در کتاب «مدرسه‌ای که من دوست دارم» بزودی منتشر می‌شود.
به گزارش جهان به نقل از  ایسنا، حمیدرضا حاجی بابایی در مراسم اختتامیه اولین نشست از ششمین دوره مجلس دانش‌آموزی با اشاره به 12 پیشنهاد یکی از نخبگان در حضور مقام معظم رهبری در هفته گذشته گفت: یکی از مواردی که وی توصیه کرد برون‌سپاری یا خصوصی‌سازی آموزش و پرورش بود که بنده با آن مخالفم اما در خصوص 11 مورد دیگر اعلام نموده‌ام که اقدام در خصوص این توصیه‌ها طی 3 سال گذشته آغاز شده است.
 
وی با اشاره به 290 برنامه برای آماده‌سازی زیرساخت‌های تحول بنیادین افزود: آموزش و پرورش وسیع و پیچیده است اما برخی دانشگاه را مهم می‌دانند، در حالی که امام خمینی (ره) فرمودند: به ابتدایی برسید که دانشگاه دیر است.
 
وزیر آموزش و پرورش اعلام کرد: همه چیز در آموزش و پرورش در حال تغییر است، اگرچه برخی افراد غیرمتخصص نظراتی می‌دهند که گاه از سر دلسوزی است اما هیچ رابطه‌ای با آموزش و پرورش ندارد و این حاکی از عدم شناخت این افراد نسبت به آموزش و پرورش است.
 
وی با بیان این نکته که: با فرهنگ آموزش و پرورش کاملا آشنا هستم به نظام سالی واحدی و اصلاحیه‌ای که برای سال اول دبیرستان انجام شده اشاره کرد و افزود: اگر دانش‌آموزی در سال اول با وجود داشتن نمره 10 در تمام دروس در سه درس نمره 7 می‌گرفت به کلاس بالاتر راه نمی‌یافت، این مشکل در سال جدید مرتفع شد و دانش‌آموزان این پایه نیز مانند دانشجوی دانشگاه می‌توانند به کلاس بالاتر بروند و دروسی را که در آن نمره قبولی کسب نکرده‌اند سال بعد بگذرانند.
 
به گزارش ایسنا، وزیر آموزش و پرورش با تاکید بر معلمان به عنوان تمامیت آموزش و پرورش گفت: معلمان باید با تمام وجود در خدمت دانش‌آموزان باشند.
 
حاجی بابایی با اشاره به اقدامات صورت گرفته در آموزش و پرورش نظیر؛ راه‌اندازی مجتمع‌های روستایی، هوشمندسازی مدارس، سامان‌دهی نیروی انسانی و... تمامی این اقدامات در راستای دست‌یابی آموزش و پرورش به تراز جهانی و بین‌المللی صورت گرفته است.
 
وی با اعلام اینکه بیش از 90 درصد معلمان در رشته تخصصی خود به تدریس مشغولند، خاطرنشان کرد: برای این کار نقشه راه که همان دانشگاه فرهنگیان است راه‌اندازی شد و همراه دانشگاه شهید رجایی تنها به تربیت دبیر خواهند پرداخت.
 
وزیر آموزش و پرورش با اشاره به افزایش تعداد مدارس تیزهوشان در دو سال گذشته از 279 مدرسه به 450 مدرسه گفت: تعداد دانش‌آموزان این مدارس از 60 هزار دانش‌آموز به بیش از 120 هزار نفر رسیده است.
 
وی یادآور شد امسال 39 نفر به رتبه اول کشوری دست یافته‌اند که 31 نفر آنها در مدارس دولتی تحصیل کرده بودند.
 
حاجی بابایی با تاکید بر حفظ اقتدار مجلس دانش‌آموزی افزود: حضور رئیس‌جمهور، مسئولان کشوری و داشتن مصوبه نشان از ابهت این مجلس است که در مجلس پنجم شاهد آن بودیم.
 
وی گفت: عاشق آموزش و پرورش هستم و به تمام معلمان حتی آنانی که نسبت به بنده انتقاد دارند عشق می‌ورزم.
 
حاجی بابایی اشاره کرد: کار کردن برای دانش‌آموزان را نه یک وظیفه که یک عبادت می‌دانم.
 
وزیر آموزش و پرورش تاکید کرد: با هماهنگی و برنامه‌ریزی جلسه‌ای با حضور ایشان تا پایان سال تحصیلی با اعضای مجلس دانش‌آموزی ترتیب داده شود.
 
وی بر اساس مبانی تحول بنیادین اظهار کرد: بر این اساس دانش‌آموزان پس از سال سوم راهنمایی باید انتخاب رشته کنند و به مدت سه سال در رشته تخصصی خود تحصیل کنند.
نام شما

آدرس ايميل شما
برای ارتقای فرهنگ نقد و انتقاد و کمک به پیشرفت فرهنگ و اخلاق جامعه، تلاش کنیم به جای توهین و تمسخر دیگران، نظرات و استدلال هایمان را در رد یا قبول مطالب عنوان کنیم.
نظر شما *