جمعه ۷ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 26 Apr 2024
 
۱
۱

عزیزی: بانکها با سیستم ربا اداره می شوند

چهارشنبه ۱۲ شهريور ۱۳۹۳ ساعت ۰۴:۴۲
کد مطلب: 378385
رییس کمیسون اجتماعی مجلس شورای اسلامی با بیان این که تازمانی که به معنای واقعی از تولید حمایت نشود اشتغال پایدار ایجاد نمی شود و مشکل آُسیب های اجتماعی هم حل نمی شود، به انتقاد از سیستم بانکی کشور پرداخت و گفت: بانکهای کشور با سیستم ربا اداره می شوند.
به گزارش جهان به نقل از مهر، عبدالرضا عزیزی سه شنبه در نشست هم اندیشی موضوعات اجتماعی با حضور استاندار و اعضای کمیسیون اجتماعی مجلس و نمایندگان استان اظهار کرد: با سود ۲۲ درصد نمی توان از تولید حمایت کرد و اگر قرار است مشکل اشتغال و تولید حل شود باید مردم را پای کار بیاوریم و حمایت واقعی از تولید داشته باشیم.
 
وی با بیان این که ما در ایجاد اشتغال، حمایت از تولید و کاهش آسیب ها در کشور موفق نبودیم گفت: اگر بخواهیم می توانیم بربسیاری از مشکلات کشور فائق آییم و به عنوان نمونه در بخش سلامت در حال حاضر با عملیاتی شدن بودجه های سال جاری مردم از این بخش رضایت خوبی دارند.
 
وی در ادامه افزود: اگر بخواهیم منصفانه قضاوت کنیم باید بگوییم دولت هم در مجامع بین المللی و رفت وآمد در سطح وزرا و سران کشورها مناسب عمل کرده است و توانسته اعتماد بین المللی را کسب کند.
 
عزیزی بیان کرد: در مذاکرات هسته ای نیز دولت و تیم مذاکره کننده قوی و بر طبق منویات رهبری حرکت کرده است و شرکت قوی در مذاکرات هسته ای نشان دهنده این است که ماکشوری اهل صلح هستیم و لی اگر استکبار منطقی نباشد ما مجبور هستیم از کیان خودمان دفاع کنیم. رییس کمیسون اجتماعی مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه دولت از زمان استقرار با مایی و برمایی را در داخل کشور از بین برد گفت: این نشان دهنده این مووضوع است که این اقدامات در سایه تدبیر و تعقل بوده است.
 
بانکهای کشور با سیستم ربا اداره می شوند
نماینده مردم شیروان در مجلس شورا ی اسلامی در ادامه با اشاره به این که نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۲۶۵ درصد افزایش اعتبارات عمرانی را در سال جاری شاهد هستیم گفت: بانک های ما سیستم ربا دارند و این سودی که بانک های ما می گیرند در هیچ جای دنیا وجود ندارد و با این سود هیچ وقت حمایت از تولید در کشور اتفاق نمی افتد.
 
وی افزود: برای این که پول مردم در استان ها بماند و توسط موسسات مالی و اعتباری و بانک ها به تهران نرود پیشنهاد داده ایم یک موسسه قرض الحسنه در هر شهر ایجاد شود تا سرمایه مردم را جمع آوری کند و در همان شهر و برای مردم هزینه شود که بسیار به سود مردم است.
 
عزیزی در خصوص وضعیت اعتیاد گفت: در بحث اعتیاد و درمان درمان اجباری فایده ای ندارد و آن چه مهم است درمان اختیاری است که آن هم سه تا ۷ سال طول می کشد و آن چه البته جای خوشحالی است این است که سران هر سه قوا واقف شده اند که پیشگیری مقدم بر درمان است .
 
دبیر مجمع نمایندگان استان گلستان هم در این جلسه گفت: استان گلستان ۱۴ سال است که از مازندران جدا شده است و با مشکلات عدیده ای رو به روست و رتبه اشتغال ۲۸ دارد که نرخ اشتغال آن ۶/۱۳ است.
 
رحمت ا... نوروزی افزود: سرزمین گلستان زمانی سرزمین طلای سفید بود ولی کشت پنبه ما از ۸۰ هزار هکتار طی ۲۰ سال گذشته به ۱۳ هزار هکتار رسیده است و وضعیت منابع بانک ها ی استان هم به دلیل بحث منابع و مصارف مطلوب نیست.
 
۲۳ ناحیه و شهرک صنعتی استان با ظرفیت ۱۵ درصد فعال هستند
وی تصریح کرد: ۲۳ ناحیه و شهرک صنعتی داریم که با ظرفیت ۱۵ تا ۲۰ درصد مشغول فعالیت هستند که نیاز به سرمایه ثابت و در گردش دارند که باید با تدبیر شورای عالی اشتغال کشور توجه ویژه به استان صورت گیرد.
 
نوروزی در ادامه اولین اشکال استان گلستان این است که بعد از پنبه به کشاورزی استان توجه نشد ودر حال حاضر که ۶ ماه از سال می گذرد تسهیلات بانک ها برای کشاورزی هنوز اعمال نشده است. وی افزود: سهم ما از گردشگری کشور نیم درصد است و در کشاورزی رتبه ۱۲ کشور هستیم و سومین تولید کننده گندم کشور نیز هستیم.
 
نماینده مردم علی آباد در مجلس شورای اسلامی در ادامه با بیان این که در استان هم پایه صنعت و هم کشاورزی ضعیف است گفت: نخبگان استان و کارآفرینان می توانند با ایجاد کسب و کار بسیاری از فارغ التحصیلان دانشگاهی را در کار وارد کنند و اعتباراتی که قرار است در خصوص اشتغال به افراد ومتقاضیان داده شود به کسانی تعلق گیرد که حرفه آموخته اند.
نام شما

آدرس ايميل شما
برای ارتقای فرهنگ نقد و انتقاد و کمک به پیشرفت فرهنگ و اخلاق جامعه، تلاش کنیم به جای توهین و تمسخر دیگران، نظرات و استدلال هایمان را در رد یا قبول مطالب عنوان کنیم.
نظر شما *


ببخشيد ديگه 22درصد چيه كه گير داديد به بانكها چرا ملتو بيش از پيش گمرام ميكنيد عزيزم نماينده محترم مجلس شورا مهم اينه وام گيرنده مياد وامو ميگيره به جاي اينكه ببره تو شركت يا كارخانه خود بزنه به كار توليد و خريد مواد اوليه اول كار يه خودرو مدل بالا براي خودش و خانمش ميخره بعد اگه چيزي موند ميبره تو شركتش بعد توي پرداخت اقساطش ميمونه معوق ميشه مياد پي وام دست رد ميخوره نهايت كارخانه ميخوابه يه مشت بيكار ميشن پرداخت قسط بانك هم در كار نيست بانك هم تا بياد وثيقه اي را كه گرفته تبديل به پول نقد و بازگشت پول خودش كنه 10تا 15سال طول ميكشه مشكل اينه نه 22درصد شما ديدي و ميبيني فلان مدير عامل شركت ويلاي انچناني داره خانه اش بالا شهره چند تا ماشين مدل بالا داره داره برج سازي ميكنه ولي هيچوقت سر موقع حقوق پرسنل زير مجموعه خود را پرداخت نميكنه مشكل اينجاست نه بانك برادر عزيز توليد كننده ها اگه كل وامو ببرن تو كار توليد بازدهي خيلي بالاي داره ولي هيچوقت نشده هيچ كارخانه دار و شركت داري تمام وام دريافتي خرج كارخانه اش بكنه و مسائل ديگه