جمعه ۷ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 26 Apr 2024
 
۱۳
۵۷
نشانه های باخت اخلاقی روحانی:

افول حجت الاسلام حسن روحانی در چند سکانس

روحانی از فتنه 78 تا تبلیغات ریاست جمهوری 96
يکشنبه ۲۴ ارديبهشت ۱۳۹۶ ساعت ۰۷:۲۹
کد مطلب: 518233
روحانی برای اینکه بتواند آرای خاکستری و حتی مخالف انقلاب را جذب خود کند، به شیوه خطرناکی تن داده که او خود نیز می تواند قربانی تندروی هایش شود.
افول حجت الاسلام حسن روحانی در چند سکانس
گروه سیاسی جهان نيوز: رقابت های انتخابات ریاست جمهوری در کشور عرصه ای را فراهم می کند تا افکار عمومی ورای تمایل به گروه یا شخصیتی، به مقایسه تغییرات رفتاری افراد در دوره های مختلف بپردازند، امری که در رابطه با حسن روحانی شگفت انگیز اما تکراری بوده است.

به گزارش جهان نيوز، در هفته های اخیر تلاش نامزدها برای پیروزی در انتخابات ریاست جمهوری به اوج خود رسیده و هریک به روش های خاص خود سعی می کنند افکارعمومی را به سوی خود جلب کنند.

در این میان رصد رفتاری رئیس جمهور مستقر نشان از اوج گیری شیب افول شخصیتی وی از ارزش ها و هنجاری های پذیرفته شده در نظام جمهوری اسلامی و حتی جامعه و فرهنگ اصیل ایرانی و اسلامی داشته است.

شاید مروری بر برخی از وقایع پس از انقلاب اسلامی به خصوص در دهه هفتاد و هشتاد شمسی سیر تغییرات رفتاری حسن روحانی را بهتر نشان دهد و به این ترتیب مخاطبان از نحوه رفتار و گفتار وی در زمان کنونی انگشت به دهان بمانند.

 کسی که زمانی دبیری شورای عالی امنیت ملی را در دست داشت و به اسرار و اطلاعات مهمی دسترسی داشت، به عنوان شخصیتی قاطع و با اقتدار در برابر تندروی های اصلاح طلبان در دهه 70 ایستادگی می کرد و از همین رو مورد نقد و تخریب رسانه های اصلاح طلب قرار می گرفت.

حسن روحانی و تقابل با رئیس دولت اصلاحات

در سال 78، مسئولیت دبیرخانه شورای عالی امنیت کشور برعهده حجت الاسلام حسن روحانی، قرار داشت. وی در آن زمان تا تاریخ 22 تیر، در سفری کاری در فرانسه به سر می برد. روحانی از سال 68 تا 84 دبیر این شورا بود.

 مرتضی نبوی، در گفتگوی تفصیلی با ایرنا، از نقش حسن روحانی در پایان بخشیدن به غائله 18 تیر می گوید. نبوی در مورد وقایع 18 تیر گفت: در مساله 18 تیر، شورای عالی امنیت ملی کمی با سستی کار کرد.

آقای «روحانی» دبیر وقت شورا در آن زمان در خارج از کشور بود و جلسات شورا که به ریاست رییس جمهور (سید محمد خاتمی) تشکیل می شد، اجازه نمی داد که بسیج وارد شود و جلوی شلوغی‌ها را بگیرد.

وقتی آقای روحانی به کشور بازگشت، مجوز را صادر کرد و این کار موجب شد تا برپاکنندگان این غائله، به لانه هایشان بازگردند.  

رحیم نواب صفوی، فرمانده سپاه در سال 78 نیز روایت مشابهی دارد:  من در آن قضیه برخورد جدی با وزیر کشور وقت داشتم. در دبیرخانه شورای عالی امنیت ملی که دبیر آن آقای دکتر حسن روحانی بود، یک برخورد لفظی بین ما پیش آمد و آقای روحانی به نفع سپاه رای داد و گفت: «سپاه باید بیاید؛ برای دفع فتنه تهران».

بعداین که موضوع گزارش شد و حضرت آقا هم اجازه دادند، با ورود بسیج و سپاه، ظرف چند ساعت این فتنه تمام شد. می‌توانم بگویم عناصری که ما آن زمان دستگیر کردیم آنها گفتند که توسط مسؤلان برخی وزارتخانه ها حمایت می شدند.

روز 23 تیر، که بنا بود تنها اعتراضی در دانشگاه تهران صورت گیرد، اما مردم از گوشه و کنار شهر به این موج اعتراضی پیوستند و خواب را از چشم فتنه گران ربودند. روزهای بعد از این حضور عظیم مردمی، آرامش به شهر بازگشت. در تجمع مردم تهران، سخنران اصلی مراسم، حسن روحانی، دبیر شورای عالی امنیت ملی بود.

وی در بخشی از سخنان خود گفت: "من در همین جا لازم می‌دانم از دانشجویان عزیز بیدار، هوشیار و قهرمان تشکر و قدردانی کنم که با هوشیاری و با دید نافذشان تا متوجه شدند که این عناصر مفسد و معاند در کنار آنها قرار گرفته‌اند، بلافاصله اعلام بیزاری و برائت کردند و خودشان را کنار کشیدند. این نشان هوشیاری و بیداری دانشجویان انقلابی و مسلمان و قهرمان ما است.

افرادی که اتوبوس و اموال عمومی را آتش می‌زنند، آنها که ماشین بیت‌المال را آتش می‌زنند و حتی اتومبیل شخصی افراد را از بین می‌برند… بی‌تردید این افراد دشمن مردم ایران و ارزش‌های این مرز و بوم هستند، این اوباش حتی به مساجد هم تعرض کردند. ادامه این وضع برای نظام ما کشور ما و ملت ما قابل تحمل نخواهد بود.

دیروز نسبت به این عناصر دستور قاطع داده شد، دیروز غروب دستور قاطع صادر شد تا هر گونه حرکت این عناصر فرصت‌طلب، هر کجا که باشد با شدت و با قاطعیت برخورد شود و سرکوب شوند.

مردم ما شاهد خواهند بود که از امروز نیروی انتظامی، نیروی قهرمان بسیج حاضر در صحنه، با این عناصر فرصت‌طلب و آشوبگر – اگر جرات ادامه حرکت مذبوحانه داشته باشند- چه خواهند کرد… آن عاملی که امروز ملت ما را متحد کرده است و پیوند ناگسستنی در ملت ما ایجاد کرده است، اسلام و [اسلامیت نظام] است و مظهر این اسلامیت، رهبری و مقام ولایت است… مسئله ولایت مظهر اقتدار ملی ما است. ..در کدام کشور جهان، حرکت‌های آشوب‌طلبانه این چنین تحمل می‌شود اینها خیلی پست‌تر و حقیرتر از آن هستند که بخواهیم نسبت به آنها تعبیر حرکت براندازی را مطرح کنیم.

در کجای دنیا و در کدام کشور و توسط کدام دولت، آشوب، تخریب و بر هم زدن نظم جامعه، تحمل می‌شود. مگر دولت مقتدر جمهوری اسلامی ایران مسئولین امنیتی نظام، این گونه حوادث را تحمل خواهند کرد. این صبر و متانت، در یکی دو روزه برای این بود که ماهیت این چند صد نفر اوباش به خوبی برای مردم ما روشن می‌شود و همه به خوبی بدانند اینها چه کسانی هستند و دارای چه ماهیتی هستند.

علیرضا زاکانی از چهره های مطرح اصولگرا با ستایش از سخنان روحانی در ۲۳ تیر می گوید: آقای خاتمی که رئیس‎جمهور است به عنوان یک عنصر تجدیدنظرطلب که بسیاری از کارهای افراطی را قطعاً قبول نداشت، در ۲۳ تیر حاضر نمی‌شود که بیاید و سخنرانی کند، آقای هاشمی نیز حاضر نمی‌شود که سخنرانی کند، آقای ناطق هم حاضر نمی‎شود تا اینکه آقای روحانی که تازه از خارج از کشور برگشته بود، آمد و صحبت‎های خوب و انقلابی هم کرد.

سال های دهه 80 و شروع تغییرات رفتاری روحانی

با ورود به دهه 80 و پایان دولت اصلاحات، حسن روحانی همچنان دبیری شورای امنیت را برعهده دارد ولی کسی بر مسند ریاست جمهوری نشسته است که هاشمی رفسنجانی و به تبع آن حسن روحانی یکی از نزدیک ترین یاران وی، با احمدی نژاد زاویه دیدگاهی و رویکردی اساسی دارند. ورود رئیس جمهور جدید به پاستور که با شکست هاشمی در دور دوم انتخابات همراه بود، علاوه بر تفاوت دیدگاه ها، اختلافات شخصی را نیز به دنبال داشت.

روحانی که در سال 84 به دلیل اختلاف با محمود احمدی نژاد در زمینه پرونده هسته ای، جای خود را به علی لاریجانی در شورای عالی امنیت ملی داده بود، یکی از منتقدان اصلی سیاست های دولت به شمار می رفت.

حسن روحانی در اواسط اردیبهشت 88 و پیش از شروع انتخابات در خرداد 88در سخنانی در جلسه حزب اعتدال و توسعه،  نقد صریحی از وضعیت موجود کشور داشت و با تقسیم بندی جناح ها به اردوگاه حفظ وضع موجود و تغییر وضع موجود، انتخابات 88 را "لیلة القدر" نظام و کشور دانست که باید اوضاع تغییر پیدا می کرد: اهمیت و حساسیت‌ این انتخابات به حدی است که می‌توان آن را «لیلة القدر» نظام و کشور و مردم دانست...حالا هر چه قدر هم که شعار بدهیم و از خود تعریف و تمجید کنیم، واقعیت را نمی‌توانیم محو کنیم و مردم آگاه ایران تحت تاثیر تبلیغات عوام فریبانه قرار نمی‌گیرند...برخی از مسئولان ما ظاهراً تصور می‌کنند که حکومت کردن و اداره یک کشور یعنی فقط تبلیغات و با آمارسازی و گزافه‌گویی می‌توان هم برای مردم رفاه آورد، هم کشور را به یک ابرقدرت تبدیل کرد و هم واقعیات عرصه جهانی را تغییر داد...من معتقدم که ادامه شرایط موجود را نمی‌توان پسندید.

پس از برگزاری انتخابات و پیروزی مجدد احمدی نژاد، روحانی سعی می کند مواضع خود را در قبال فتنه پنهان نگه دارد و ریشه آن را نه در نقشه شوم دشمن برای براندازی نظام بلکه در سیاست ها و اظهارات رئیس دولت وقت، می دانست. زبان روحانی نسبت به سیاست های دولت بسیار تندتر از گذشته می شود و بدون پرده دولت را نقد می کند.

به دنبال حماسه 9 دی ماه 88، در روز 28 دی، روحانی در یک سخنرانی به شدت به احمدی نژاد و فضای امنیتی کشور می تازد، بدون آنکه از حماسه مردم سخنی بگوید:  آنگاه که بين مردم و گروه‌هاي مختلف اعتماد و پيوند برقرار باشد، مي‌توانيم به فکر ايران آينده باشيم، اما اگر اعتمادها از بين برود و به جاي آن دشمني، ستيز، اختلافات و شمشير به رخ هم کشيدن باشد و گروهي به فکر حذف گروه ديگر باشد چه آينده‌اي مي توان براي ايران پيش بيني کرد؟ در جامعه اي که پيوند و اعتماد رو به کاهش برود هيچ اميدي وجود نخواهد داشت.چه فضايي مي تواند بر ايران آينده حاکم باشد. فضاي امنيتي؟ فضاي امنيتي، فضاي کار، تلاش، توليد علم و تحقيق نيست نه دست به قلم مي رود نه دست به کارمي رود نه فکر در مسير انديشه قرار مي گيرد.

در فضاي امنيتي به جاي کار فضاي ترس و وحشت حاکم مي شود به قول آقايي که مي گفت من نسبت به خطايي که در چهل سال پيش مرتکب شده ام نگران هستم زيرا ممکن است در اين فضا پرونده اي را از گوشه و کناري در بياورند. اگر فضاي حاکم بر کشور و همچنين فضاي حاکم بر جهان فضاي آرام توام با همکاري، کار و تلاش، فرهنگي، اقتصادي و سياسي باشد مي توان اميد به آينده ايران داشت، نه اينکه فضا نظامي و امنيتي باشد.

 حسن روحانی در بخش دیگر سخنرانی خود، مشارکت سياسي در انتخابات را زيرسوال قرار داد و در سخناني مبهم بيان داشت: در کشوري که براي مشارکت هزينه بالاي سياسي مطرح مي شود اگر قرار باشد من کانديدا شوم، ديروز و امروز گرفتار باشم و فردا بيکار، مگر دردسر دارم که مشارکت کنم .

بايد کسي که مشارکت مي کند را جايزه بدهند و نه اينکه تنبيه کنند. بنا براين اگر هزينه هاي سياسي بالا برود سرمايه سياسي هم از دست مي رود. ديديد يک ماجراي انتخابات در کشور چه حوادثي را آفريد، 7 ماه از انتخابات گذشته است اما هنوز فضاي مطلوبي در کشور ما حاکم نشده است بايد در آينده نگري هاي خود به اين گونه حوادث احتمالي توجه کنيم.

با وجود آنکه نظام در سال 88 با اتهامات بی اساس اصلاح طلبان مواجه شده بود و فتنه بزرگی به راه افتاد که امنیت و ثبات کشور را با تهدید روبه رو ساخت ولی شیوه برخورد و مواجه روحانی 88 بسیار متفاوت با فتنه 78 بود. وی به روشنی از بسیاری از مواضع عدول کرده بود و به نظر می رسید منافع حزبی و جناحی در اولویت طرز رفتار و گفتار وی قرار گرفته بود.

روحانی و قرار گرفتن در پیشانی اصلاحات

حسن روحانی در سال 92 به تک نامزد اصلاح طلبان تبدیل شد. کسی که در دهه 70 و اوایل دهه 80 با این جریان در تقابل قرار داشت با تغییر رویکردهایش به سمت همان جریانی گرایش پیدا کرد که در دوقطب مخالف یکدیگر قرار داشتند. ورود وی به پاستور، نگرش های روحانی را تاحد زیادی در زمینه سیاست خارجی و اداره امور روشن ساخت. 4 سال گذشته بیانگر تغییر و بلوغ شخصیتی کسی است که اگر همان رویه سال 78 را از خود بروز می داد به هیچ وجه مورد حمایت اصلاح طلبان نبود. اما او ثابت کرد می تواند خود را با هر شرایط سیاسی بر حسب منافع شخصی وفق دهد.

شاید بتوان گفت رفتارهای روحانی در سال های گذشته به گونه ای کج دار و مریز بود تا بتواند در انتخابات سال جاری از سد شورای نگهبان عبور کند. ولی حضور در رقابت های انتخاباتی و تندتر شدن فضا، کسی را در برابر افکار عمومی قرار داده که تفاوت های اساسی با گذشته خود دارد.

یا وی از آنچه که در گذشته دور بود عدول کرده و یا با تغییرات عامدانه رفتاری تنها به دنبال جلب نظر اصلاح طلبان و باقی ماندن به عنوان تنها نامزد مورد وثوق آنهاست.

هر آنچه که باشد، کسی که زمانی منافع نظام و امنیت کشور را در دبیرخانه شورای عالی امنیت پاسداری می کرد به فردی تبدیل شده که علنا  به انتقاد از توانمندی های موشکی و دفاعی کشور می پردازد، فضای کشور را فضای امنیتی می داند که می بایست تغییر کند و برای رفع حصر سران فتنه در سخنرانی های، خود را به در و دیوار می کوبد!

ولی روحانی در روزهای اخیر با شیب تندی در حال افول است. رئیس جمهور مستقر تک تک سیاست های کلی نظام را زیر سوال می برد و کل تاریخچه انقلاب را برای کوبیدن رقبای خود شخم زده است. ارزش ها و آرمان های انقلاب که مردم برای به ثمر رساندن آنها، خون بهای سنگینی داده اند، به استهزا و تمسخر گرفته می شود و دیگر هیچ نشانی از آنها در کسی که خود را در نوجوانی، جوانی و میانسالی در بطن آنها قرار داده بود، نیست.

روحانی برای اینکه بتواند آرای خاکستری و حتی مخالف انقلاب را جذب خود کند، به شیوه خطرناکی تن داده که او خود نیز می تواند قربانی تندروی هایش شود. او زمانیکه از اعدام و زندان در طول 38 سال سخن می گوید یا تلاش برای دیوارکشی در پیاده روها را به رخ رقبا می کشد، دانسته یا ندانسته، بسیاری از اقدامات صورت گرفته در طول انقلاب را زیر سوال می برد و حتی نظام را به ادعاهایی چون دیوارکشی متهم می سازد. در صورتیکه در واقعیت راس خود نظام از مخالفان تندروی ها بوده است.

از سوی دیگر بازی با امنیت کشور و طرح ادعاهایی مبنی بر پدیده جنگ در صورت نبودن اینها در قدرت، بازی خطرناک دیگری است که نمی توان به سادگی از آن گذشت. رسیدن به قدرت به هر قیمتی و به دست آوردن دل طیف های مختلف طرفداران با بیان غیرواقع از اقدامات و نسبت دروغ بستن و تهمت های بی اساس زدن به رقبا در لباس روحانیت و در قامت حسن روحانی با آن سوابقش، نشان از افول شخصیتی او دارد.

در سیر تاریخی که مورد بررسی قرار گرفت دیگر هیچ نشانی از اظهارات مقتدرانه روحانی در دفاع از نظام و انقلاب نیست و گرفتار شدن در بازی های سیاسی و تغییر زمین مشکلات و معضلات اقتصادی مردم به طرح مسائل حاشیه ای و هزینه ساز، پایان تلخی را از یک شخصیت انقلابی به سمت یک شخصیت رادیکال و فرصت طلب رقم زده است.
 
نام شما

آدرس ايميل شما
برای ارتقای فرهنگ نقد و انتقاد و کمک به پیشرفت فرهنگ و اخلاق جامعه، تلاش کنیم به جای توهین و تمسخر دیگران، نظرات و استدلال هایمان را در رد یا قبول مطالب عنوان کنیم.
نظر شما *


Iran, Islamic Republic of
این حرف ها تکراری است فقط مواظب باشید فتنه جدیدی اتفاق نیفته چون دراینصورت بازنده اصلی مردم و جوانان هستند که بایستی هزینه بدهند!
Iran, Islamic Republic of
با وجود تکراری بودن گفتن قسمتهای مهمی از تاریخ این کشور بعضی ها بخاطر منافع شخصی و حزبی حقایق را وارونه جلوه میدهند.
حقایق را آنطور که دوست دارند نشان میدهند و آنطور که میخواهند میپذیرند
امیدوارم فتنه به پا نشه که خیلی عقب می افتیم
و اونی که مسبب فتنه هست همون بهتر که رای نیاره چون اینجور ادما تشنه قدرت و پول هستن
United Kingdom
هیچ وقت در فتنه ها طیب عقب نمی افتد بلکه خبیث از طیب جدا می شود. ممکن است دردناک باشد اما بعضا کار ده ها سال کشمکش و به بیراهه رفتن را یکسره می کند.
Iran, Islamic Republic of
من دیدم و اونجا بودم همراه بقیه ولی رای به روحانی دیگه نمیدیم چون با دروغ و تزویر رای گرفت بد دیدیم که هیچ کدام از جوان ها را در کابینش راه نداد و جز به برادر و پسر و فامیل و باند بازی های خودش .همه ایرانی هستیم و کشورمون را دوست داریم و مردم ایران از هرکس که به شعور و عزت و منافع و قدرت و اقتدارشون توهین کنه رای که هیچ حتی سر سوزنی کوتاه نماییم و ارزش هم ندارند. ما هم هاشمی رفسنجانی و هم خاتمی و هم احمدی نژاد و هم روحانی دیدیم.دیکته نانوشته نیست که بگیم غلط نداره.عملکردش نشان از یک فریب دوباره میده . چرا باید طرفدار چپ و راست باشیم ما دنبال عزت کشوریم نه چیز دیگه . در ضمن ازادی جوان ها ی ایران از همه جا بیشتر و فعالیتشون هم د ر تمام عرصه ها بالا است دیروز هم در ازادی و تبریز و بقیه جاها همین گونه بوده .چپ و راست هم نداره.اما مگر قبلا کشور طالبانیسم بوده که حالا ازاد شدیم ؟فکر کردن را از ما جوانان جماعت پوپولیسم میگیرند . برای رای دادن فقط منافع ملی نه چپ و نه راست و نه جریان دیگه
Iran, Islamic Republic of
از کجا معلوم؟ شاید از همان ابتدا هم در آب نمک خوابانده بودند برای این روزها
Iran, Islamic Republic of
به نظر من بی ارتباط بامدرک تحصیلی اعطایی انگلیسیها به ایشان نیست احتمالا ... دست انگلیس وآمریکا دارد که وی را وادار به بعضی عملکردها می کند
Iran, Islamic Republic of
تاریخ پر از خوش سابقه هایی که حب جاه ومال بد عاقبتشون کرد
سروش
Iran, Islamic Republic of
شما و ما هم وظیفه داری به مردم کمک کنیم نتیجه تندروهای او را ببینند، آقای روحانی شما با ایجاد رکود فقر و بیکاری جنگ را به داخل خانه های مردم آوردید. بعد از این همه با تدبیر عمل کردن حالا کمی با بی تدبیری عمل کنید.
Iran, Islamic Republic of
رای من فقط روحانی .
Iran, Islamic Republic of
رای بده به اخم وتخم به ملت ولبخند به کدخدا.رای بده به فیش حقوق نجومی با حق اوقات فراغت فرزندان ! وپاداشهای نجومی ووامهای چندصد میلیاردی بدون وثیقه با بهره صفردرصد برای چهاردرصدیها و رکود وبیکاری ودویدن برای وام چند میلیونی برای 96درصدیها ! رای بده وخودت رو در ثواب!!! همه اینها شریک کن.
Iran, Islamic Republic of
بهتر از اینه که تو ریاکاری اقای قالیباف شریک باشی مرد هستن و مرفه.اینو یاد بگیر که با زحمت زیاد به جایی برسی رییس جمهور بابامون نیست که واسمون نون بیاره.
Iran, Islamic Republic of
از اون زحمتها! که 380 متر زمین رو یه جا به جهانگیری بدن و 800متر رو به روحانی؟بیل زدن یا کلنگ ؟یا فناوری صنعتی اوردن که به اینجا رسیدند؟
Iran, Islamic Republic of
ریاکار اونهائی هستند که برای رای جمع کردن ،دم از دخالت دادن جوانان در امور کشور میزنند وبعد از رای اوردن خانه سالمندان رو کابینه میکنند. میگن دهان منتقد رو میبوسیم ،بعد 50توهین به منتقد کرده وروانه جهنمش میکنند.
؟!
Iran, Islamic Republic of
یعنی میفرمائید روحانی این بذل وبخششها رو نه از جیب مردم که از ثروت اباء واجدادیش کرده؟!
سروش
Iran, Islamic Republic of
اوا با فناوری های پیشرفته رسیدن به حوالی ونک و بالاتر، یعنی ملت هم با همون فناوری عمل کنه؟
Iran, Islamic Republic of
حقا که راست میگی !‌بابامون نیست ُعین اربابهای قدیمه که خودشون رو صاحب تمام عیار جان ومال رعیت میدانستند وهر جور که عشقشون میکشید هم خودشون هم داداشها ونوچه هاشون رو سیر میکردند.
Iran, Islamic Republic of
مفهوم کلمات جدیدا عوض شده . فکر کنم معنی (مرد هستند) جدیدا معادل با رانت و بالاکشیدن زمین و نجومی و قاچاق است.

خدا یک عقلی به من بده یک پولی به شما که بخاطر پول عقلتان را نفروشید
Iran, Islamic Republic of
اتفاقا ریس جمهور باید عین یک پدر نسبت به مردم باشد نه اینکه برای اکثریت ناپدری باشد و حقشون را تو حلقوم ناز پرورده هاش بریزه
زحمت بکشی بدهی شکم گنده ها بخورند؟ شغل را ایجاد میکنند تا مردم کار کنند و دقیقا همین کار در این دولت انجام نشده.
Iran, Islamic Republic of
رای فقط سید ابراهیم رییسی
رضا
Iran, Islamic Republic of
با مشاهده این رفتار از سیاست مداران انسان چقدر راحت میتواند بهتر درک کند که در زمان پیامبر و معصومین چگونه افرادی که کنار انان بودند به خاطر هوای نفس تکرار میکنم (هوای نفس) در برابر بهترین افراد روی زمین قرار گرفتند و از صراط حق دور شدند
امیری کردن بر مردم زمانی مطلوب خواهد بود که در ابتدا بتوانیم بر نفس خویش امیری کنیم
و زمانی هم که ادمی بتواند بر نفس خویش امیری کند چون هدف فقط و فقط رضای خداوند است نامش دیگر امیری کردن نیست بلکه نامش میشود خدمتگذار مردم بودن
یا حق
Iran, Islamic Republic of
انصافا حرفت حقه
Iran, Islamic Republic of
تاریخ تکرار شده البته نمیتوانیم آقا را با شخصی چون امیرالمونین حضرت علی (ع) مقایسه کنیم اما واقعا رفتارها همان رفتارها است.
مصادیقی چون حکومت ، فتنه ها و منافقان ، ریاکاری و فریب ، نیرنگ.

خدایا به حق قرآنت و به حق قرآن ناطقت شر فریب کاران را از سر این کشور کوتاه کن.
Iran, Islamic Republic of
اتفاقا امام خامنه ای را، جانشین صالح حضرت امیرالمؤمنین میدانیم.
حسن جان
Iran, Islamic Republic of
دیروز ورزشگاه آزادی رو دیدین؟
Iran, Islamic Republic of
تو چی ؟استقبال از رئیسی رو در تبریز دیدی؟ راستی دیدی در همایش بانوان در شیرودی برای روحانی ،مردها اکثریت بودند؟ در ضمن ده میلیون تهران رو با جمعیت تبریز مقایسه کن ،بعد برای خودت نوشابه باز کن!
حسن جان
Iran, Islamic Republic of
پس امروز لرستانم ببین :)
Iran, Islamic Republic of
عصر امروز ميدان نقش جهان و روحاني رو هم ببين
Iran, Islamic Republic of
البته اگه مثل شیرودی که همایش زنان بود وبا مردان پرش کردید ،نشه!
تغییر به نفع مردم
اتوبوسهای اجاره ای بخشداریها و فرمانداریها را دیده ایم شما هم زحمت بکشید دروی و ببینید. روحانی در اصفهان. استانداران حرایسان باشد از تریبونها سوء استفاده نکنیم خخخخخخ
M.sh
Iran, Islamic Republic of
اشتباه مثبت دادم
Iran, Islamic Republic of
از یک شهر تهران به اندازه ورزشگاه آزادی هوادار جمع کردن هنر نیست. عین بی هنری است.
اگر استقبال خودجوش بود و با اتوبوس و هزار رنگ و لعاب فریبنده دیگه نیامدن پیروزی است
Iran, Islamic Republic of
راستی روحانی سفر استانی نمیره یا میترسه بلایی که تو معدن یورت سرش اوردن تو سفرها بدترشوربیارن سرش! بنازم به این مرد سالن ورزشی فقط تهران!
Iran, Islamic Republic of
کسر شانش میشه از مرکز استان پائین تر حضور پید اکنه!
Iran, Islamic Republic of
واسه تهران دوازده میلیونی خیلی حساب نمیشد مخصوصا اگه به تیپاشون نگاه میکردی کیفیت طرفداراشو میفهمیدی
Iran, Islamic Republic of
همه جیگلی جیگلی بودند ، عشق هیجان و شعار و دستبند سبز و بنفش . انگاری آمده بودند تفریح.
سبزشان سبز اموی است .
سبز سیدی و علوی را فقط آقای سید ابراهیم رئیسی دارد . رنگ سبز سیدی واقعا برازنده ایشان است.
نمیدانند که ما رنگ قرمز حسینی را در جان و دل داریم ، لازم بشود با یک اشاره آقا این رنگ را هر جایی و هر مکانی نشان خواهیم داد.
Iran, Islamic Republic of
اتوبوساشم دیدیم
سرباز ولایت
با سلام آقای روحانی دست پیش گرفت تا پا پس نکشه هرچندخودش هم میدونه رفتنیه ولی واسه موندن انتحاری عمل میکنه. ورزشگاه 12هزار نفریآزادیرا دیدیم استقبال 50 هزار نفری مردم تبریز از رئیسی را هم دیدیم.
Iran, Islamic Republic of
تاسيه روي شود هركه در او غش باشد
اين تغييرمواضع شديد نشان از تفكرات دنياپرستانه است. زماني كه براي تثبيت قدرت نياز به شعارهاي انقلابي بود،فريادانقلابي گري سرميداد، حال نهان دنياپرستي و به تعبيرحضرت امام " اسلام مرفهين بي درد" ظهور پيداكرده.
بايد به حال كساني كه به چنين افراد مذبذبي دل ميبندند(منظور توده مردم طرفدار شخص موردنظراست) تاسف خورد. چرا كه دين خود را به دنياي "مرفهين بي درد" فروخته اند وسرآخر سهم آنهاتنگدستي بيشتر درزندگي دنياست وآخرت راهم خدا ميداند،چرا كه فرداي قيامت همه مان بايستي در قبال انتخابهايمان پاسخگو بوده وحجت داشته باشيم.

خداعاقبت ما راختم به خير گرداند.آمين
جعفری
Iran, Islamic Republic of
دوستان اصلاح طلب او می خواهند با یک تیر دو نشان زدند از شر روحانی خلاص شوند .
Iran, Islamic Republic of
دلم براش می سوزه. چرا باید و چه کارهایی کنه تا نظر اصلاح طلبان را جلب کنه؟ تف به این دنیا، اگه همین تلاش رو برای جلب رضایت مردم می کردم بهش می گفتن پوپولیست به درد،
Iran, Islamic Republic of
رای ما روحانی 1 کلام لطفا چاپ کن
Iran, Islamic Republic of
بعد این ""ما"" چند نفرند؟! از همون ماهای 88 است که وقتی مردم زیراب توهمشون رو زدند ،رفتند سراغ سطل اشغالها؟
Iran, Islamic Republic of
اینجا سایت جهان نیوز است عزیز ، چاپخانه نیست! خوشبختانه جهان نیوز همه نظرات موافق و مخالف را نشان میدهند مثل بـــــعـــــضــــی سایتهای خبری نظرات را مهندسی نمیکند.
در ضمن بیکارم و هیچ ارتباطی با هیچ خبرگزاری ندارم. جهت اطلاع بود.
رای ما روحانی از نوع سید
رای ما سید ابراهیم رییسی
تغییر به نغع مردم
در تلگرام جیره خواران به گروههای انقلابی میریزند و سوال و ایراد و تمسخر خود را مینویسند ولی یک امتحانی بکنید بروید اون طرف و یک حرف غیر تشکیلاتی بزن در آن واحد دیپورت میشی. حقوق شهروندی
ناشناس
Iran, Islamic Republic of
پشت "یک کلامی" فکر و درایت نیست. دوست عزیز هزار کلام بشنو ولی خوبش را انتخاب کن.
Iran, Islamic Republic of
تداوم دولت روحانی تداوم رکود و بیکاری و فساد اداری است .
عبدالله خدابنده
Iran, Islamic Republic of
السلام. از جهان نیوز در خواست دارم که تحقیقی ویا تحلیلی بفرماید و انجام دهد که چرا هر کس که از یک مقام بلند پایه از مقامش کنار میرود خودش نسبت به نظام اوپو زیسیون میشود . حسابش را جدا میکند و گروه و دسته ویا جمعیت ویا حزب تشکیل می دهد!؟ ایا اینها از مصادیق قدرتطلبی منشا میگیرند ویا در نهاد انسانهاست؟ با تشکر. والسلام.
شریف
Iran, Islamic Republic of
حب دنیا ریشه این افول است، کسی که برای پیروزی در این میدان از هیچ اقدام غیراخلاقی رویگردان نیست و حاضر است تمام دستاوردهای نظام را فدای مطامع خود و سران فتنه کند ، افولش تعجبی ندارد! کسی که رنگ ریشش بر هر امر حیاتی در مسولیتش ترجیح دارد ، افولش طبیعی است، کسی که اقلیتها و برادران اهل سنت را برای رأی، به ناحق بر ضد نظام تحریک میکند، افولش باورپذیر است ، کسی که سران ناجوانمرد فتنه را برای کسب قدرت زنده میکند، افول خواهد کرد و....
Iran, Islamic Republic of
از دولت تدبیر و امید که مظهر دروغ و ... و اشرافی گری و عوام فربیبی برای مردم هست هر چیزی بر می آید
روش های جمع آوری رای توسط آقای روحانی و جهانگیری
دادن 10 میلیون تومان پول به دهیارها در روستاها برای جمع کردن رای بیشتر
وصل کردن یارانه مجدد کسانی که 2 سال است یارانه شان را قطع کرده بودند در یک هفته مانده به انتخابات
دادن یارانه کالایی بیشتر و پول یارانه بیشتر به کسانی که عضو کمیته امداد و بهزیستی هستند
Iran, Islamic Republic of
بنده بعنوان یک نفر اصولگرای واقعی بهترین فرد را در شرایط فعلی کشور دکتر روحانی می دانم.
راحت باش مردم سالاریه. ولی دلیل قانع کننده برای خودت داشته باش.
Iran, Islamic Republic of
تنها دلیلی که میتواند داشته باشد اینه که جز اون 4 درصد باشد . اگر من هم بودم همین حمایتها را میکردم
علی
Iran, Islamic Republic of
وای به این مملکت مظلوم که در طول تاریخ باید تا وان خود به قشر 4 درصدی را تکرارکند کجائید شهیدان . مسلمانان و ازادی خواهان این مز وبوم
عاقبت به شری یعنی این.
Germany
باید بابت تهمتها و دروغها و چهاسال کشور را بقهقرا کشانده محاکمه شود . انشالله در روز رای گیری ملت ایران بیزاری خود از روحانی را بنمایش خواهد گذاشت