شنبه ۸ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 27 Apr 2024
 
۰
۱

برخلاف دکتر ظریف انگلیس عجله‌ای ندارد

دوشنبه ۲۲ مهر ۱۳۹۲ ساعت ۰۸:۰۵
کد مطلب: 319343
حمایت دولت انگلیس از تحریم‌های ضدایرانی کمتر از کنگره آمریکا نیست.
به گزارش جهان به نقل از کیهان، رضا-ت از عناصر اپوزیسیون مقیم لندن که با بی‌بی‌سی و رادیوفردا همکاری دارد، در وبسایت رادیوفردا به بررسی تعیین «کاردار غیر مقیم» از سوی دو کشور ایران و انگلیس که پس از دیدار دکتر ظریف با هیگ صورت گرفت، پرداخت و نوشت: دولت بریتانیا، پیش از داخل شدن ایران در هر نوع سازش موضوعی با غرب پیرامون بخش‌های حساس برنامه اتمی خود و همچنین موافقت با قطع تدریجی کمک‌های نظامی به دولت اسد، عادی‌سازی مناسبات تهران - واشنگتن را گامی سازنده و در جهت تقویت امنیت منطقه‌ای تلقی نمی‌کند. تعیین «کاردار غیرمقیم» به جای گشایش بدون پیش‌شرط سفارت بریتانیا در تهران، نشانه رفتار محتاطانه لندن در رابطه با دولت تازه جمهوری اسلامی است.

وی خاطر نشان کرد: دولت دیوید کامرون از «ابتکار سیاسی» جک استراو، وزیرخارجه پیشین بریتانیا، برای شرکت در مراسم تحلیف حسن روحانی و توسل به «دیپلماسی خط دوم»برای عادی‌سازی سریع‌تر مناسبات با تهران حمایت نکرد.

همکار بی‌بی‌سی ادامه می‌دهد: در جمع کشورهای موسوم به ۱+۵، سیاست‌های بریتانیا نسبت به ایران، با واشنگتن همسوتر از سایرین و در جهاتی حتی سختگیرانه‌تر از آن بوده است. قطعنامه‌های تنبیهی شورای امنیت علیه ایران اغلب توسط هیئت نمایندگی بریتانیا تنظیم و پس از مشورت با آمریکا پیشنهاد شده‌اند.

وی همچنین نوشت: در مورد لغو احتمالی پاره‌ای از تحریم‌های یک‌جانبه آمریکا و اروپا علیه ایران، که تهران به حصول توافق پیرامون آن با دولت آمریکا علاقه‌مند است، مقاومت و مخالفت دولت بریتانیا کمتر از کنگره آمریکا نخواهد بود. دولت بریتانیا محتاطانه به دولت اوباما هشدار می‌دهد که به جای تعجیل در دادن امتیازهای سیاسی و یا اقتصادی به دولت تازه تهران، تا دست یافتن به نتایج موضوعی و لمسی در مذاکرات اتمی و تغییر روش ایران در قبال سوریه تنها به تقویت بخش‌های تبلیغاتی کمک به دولت روحانی، از جمله مبادلات ورزشی و ادامه چهره‌سازی مثبت از او در رسانه‌ها، بسنده کند.

با این اوصاف به نظر می‌رسد حق با ملت ایران است که در کنار مرگ بر آمریکا، شعار مرگ بر روباه پیر (انگلیس) سر می‌دهند.
نام شما

آدرس ايميل شما
برای ارتقای فرهنگ نقد و انتقاد و کمک به پیشرفت فرهنگ و اخلاق جامعه، تلاش کنیم به جای توهین و تمسخر دیگران، نظرات و استدلال هایمان را در رد یا قبول مطالب عنوان کنیم.
نظر شما *


رضاي ع ر
Iran, Islamic Republic of
آخ مردم از دست اين دولتهاي بي عرضه كه نمي توانند حق ملت را از حلقوم امريكا و انگليس پليد بيرون بكشند خصوصا" دولت جديد كه ميره اونجا جك استرا وزير پيشين انگليس متجاوز را در آغوش مي كشه .
طي صد سال گذشته اين دو دولت متجاوز ثروت ملتهاي محروم جهان بخصوص ملت ايران را غارت كردند . چرا به به مجامع جهاني و سازمان هاي حقوق بشري شكايت نمي شود چرا آبروشون را در دنيا نمي بريد .يا چرا خسارت جنگ از عراق ستانده نمي شود ؟ دولتمردان ما دائما" در حال دعواهاي سياسي با يكديگر هستند .
به درك اسفل كه انگليس عجله براي رفع تحريم ها ندارد ماهم نيازي به آنها نداريم با وجود احاطه به تنگه استراتژيك هرمز نبض اقتصاد جهان چرا ما به آنها التماس كنيم آنها بايد به ما التماس كنند كه تنگه هرمز را نبنديم حالا كه آنها ما را تحريم كرده اند ما هم اجازه ندهيم يك كشتي به مقصد اروپا و امريكا نفت ببرد يا از آنها عوارض سنگين مطالبه كنيم . از بس كوتاه آمديم و مجيز آنها را گفيتم پر رو شدند بزرگتر از دهانشان حرف مفت مي زنند . شما جلوي دو تا كشتي شان را بگيريد ماستشان را كيسه مي كنند . امتحان كنيد ؟ اونوقت اونها هستند كه التماس مي كنند .
اوضاعشان در منطقه و داخل خودشان خيلي شكننده است با زور تبليغات و دروغ پراكني خودشان سر پا و قدرتمند به دنيا جا زده اند .