شنبه ۸ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 27 Apr 2024
 
۲
۷

ماجرای قهر چهره‌هایی که با تلویزیون مشهور شدند

سه شنبه ۱۹ آذر ۱۳۹۸ ساعت ۱۰:۴۵
کد مطلب: 710604
این روزها موضوع قهر و آشتی چهره‌ها با سازمان صداوسیما مد شده و بیشتر افرادی که از طریق رسانه ملی به شهرت رسیده‌اند، آن را تحریم می‌کنند.
ماجرای قهر چهره‌هایی که با تلویزیون مشهور شدند
به گزارش جهان نيوز، این روزها بحث تحریم صداوسیما از سوی برخی چهره‌ها تبدیل به یک پز روشن فکری شده و برخی از هنرپیشه‌ها تلاش می‌کنند از این طریق با ایجاد موج بر افکار عمومی به نفع خود تاثیر بگذارند. 
 
از جمله این افراد می‌توان به احسان کرمی، شیلا خداداد، نیوشا ضیغمی و پولاد کیمیایی اشاره کرد که هرکدام به طور مجزا اعلام کرده‌اند که دیگر قصد ندارند با تلویزیون همکاری کنند. اما نکته قابل توجه در این بازی جدید، این است که 4 فردی که نام آنها برده شد، همگی به واسطه حضور در تلویزیون امروز تبدیل به چهره‌های مشهور شده‌اند.

داشته است. او اجرای برنامه‌های رادیویی و تلویزیونی بسیاری را بر عهده داشته و از جمله آخرین حضور او در تلویزیون می‌توان به اجرای مسابقات خنداننده شوی برنامه خندوانه اشاره کرد تا اینکه کرمی در اواخر سال 97 اعلام کرد که ممنوع‌التصویر شده است. او که از عنوان دلیل ممنوع‌التصویری خود طفره رفته، تنها اعلام کرده که از سوی سازمان صداوسیما ممنوع التصویر شده است. 

این ادعا در حالی مطرح شده که پیش از این «محمدحسین رنجبران» مدیرکل روابط عمومی سازمان صداوسیما درباره ممنوع‌التصویری افردا در سازمان صداوسیما گفته است: سازمان صداوسیما تا به حال کسی را ممنوع‌التصویر نکرده، نمی‌کند و نخواهد کرد.

وی اعلام کرده بود: طبق قانون، نهادهای امنیتی و قانونی بر اساس تحقیقات و حدود اختیارات‌شان از سازمان صداوسیما درخواست می‌کنند که فلانی و بهمانی روی آنتن نباشند و رسانه ملی هم اجرا می‌کند.

با توجه به این اظهارات به نظر می‌رسد که احسان کرمی که وانمود می‌کند صداوسیما جلوی فعالیت او را گرفته، از سوی نهادهای قانونی و امنیتی اجازه کار در رسانه ملی را ندارد و او بر اساس مصوبات بالادستی اجازه کار در رسانه ملی را ندارد.

نکته جالب اینجاست که این مجری و بازیگر چرا روغن ریخته شده را نذر امامزاده می‌کند و با اینکه خود می‌داند ممنوع التصویر است، با ژست گرفتن می‌گوید که دیگر حاضر نیست با تلویزیون کار کند!

«شیلا خداداد» نیز بازیگر دیگری است که همه می‌دانند ورودش به مجموعه «مسافری از هند» در سال 81 به کارگردانی قاسم جعفری برمی‌گردد و او از طریق تلویزیون مسیر شهرت را طی کرد. پس از آن هم در سریال رمضانی «پیامک از دیارباقی» به کارگردانی سیروس مقدم ایفای نقش کرد که در سال 87 به روی آنتن رفت. آخرین کار خداداد با تلویزیون نیز به سال 94 برمی‌گردد که در سریال «بیمار استاندارد» ایفای نقش کرد و الان بیش از 4 سال است که دیگر با تلویزیون همکاری نداشته است.

علی‌رغم اینکه شیلا خداداد با تلویزیون به مخاطبان شناخته شد، ولی هیچگاه به عنوان بازیگر پرکار سریال‌های تلویزیونی نشناخته نشد. 

«نیوشا ضیغمی» نیز که این روزها با تلویزیون قهر کرده، در کارنامه کاری خود تنها دو همکاری با تلویزیون داشته است. یکی «در چشم باد» به کارگردانی مسعود جعفری جوزانی که در سال 82 ساخته و از شبکه یک هم پخش شد و دیگری «راستش را بگو» که در سال 90 از شبکه یک به روی آنتن رفت.

«پولاد کیمیایی» هم که اکنون آنونس فیلم سینمایی‌اش در چندین نوبت از چندین شبکه در حال پخش از تلویزیون است، آخرین همکاری‌اش با تلویزیون به شش سال پیش و سریال «ماتادور» برمی‌گردد.

او علی‌رغم اینکه پیش از این در سینما هم حضور داشته، ابتدا سال 85 در سریال تلویزیونی خون بها به کارگردانی جواد مزدآبادی از شبکه یک سیما بازی کرد و سپس در سال 87 مرگ تدریجی یک رویا به کارگردانی فریدون جیرانی را در شبکه دو روی آنتن داشت و درسال 90 درسریال ششمین نفر ساخته بهمن گودرزی حضور داشت که از شبکه سه سیما پخش شد. آخرین کار او هم ماتادور به کارگردانی فرهاد نجفی در سال 92 بود که از شبکه یک سیما روی آنتن رفت.

پولاد کیمیایی نیز از جمله بازیگرانی است که حضور در مجموعه «مرگ تدریجی یک رویا» به کارگردانی فریدون جیرانی تاثیر بسزایی در شناخته شدنش داشت و توانست مسیر حضور در آثار نمایشی را برای او هموارتر کند. 

چهار چهره‌ای که این روزها با تلویزیون قهر کرده‌اند، همه مسیر شهرت را از طریق همین رسانه پیموده‌اند و حالا که معروف شده‌اند، دیگر نیازی به حضور در تلویزیون نمی‌بینند و هر روز نسخه‌ای جدید برای رسانه ملی می‌پیچند. 
 
منبع: فارس
نام شما

آدرس ايميل شما
برای ارتقای فرهنگ نقد و انتقاد و کمک به پیشرفت فرهنگ و اخلاق جامعه، تلاش کنیم به جای توهین و تمسخر دیگران، نظرات و استدلال هایمان را در رد یا قبول مطالب عنوان کنیم.
نظر شما *


Iran, Islamic Republic of
خوب کاری کردن
Iran, Islamic Republic of
حضرات با زدو بند و نادیده گرفتن استعدادهای بی پارتی و با موروثی کردن استخدام در صداوسیما و هزار و یک راه درست و نادرست دیگه وارد سازمان میشوند ، همینکه چهره شدند نمک میخورند و نمکدان و سفره و قاشق و چنگال رو میشکنند و میپرن بغل دشمنان این ملت ، چرا نحوه استخدام و گزینش صداوسیما هرگز شفاف نبوده و نیست ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
Iran, Islamic Republic of
اگر هنرمندان ما غیرتمند و مردمی باشند هیچگاه با رسانه ملی ملت قهر نمی کنند.....
محمد
Iran, Islamic Republic of
همان بهتر که هنرمندان بی هنر از مردمی داری و مردمی بودن بروند بدنبال کارشون!!!!
Iran, Islamic Republic of
حالا این وضع تقصیر کیه اونی که قهر کرده یا اونی که بت سازی کرده !!!!!!!!
Iran, Islamic Republic of
باشه مالیاتشون را بدن بعد تا هروقت دلشون خواست قهل کنن
ممد
United States
بقیه ی برنامه ها که مهم نیستند..... به جز کلاه قرمزی؟؟!!!.