جمعه ۷ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 26 Apr 2024
 
۱
۹
مسئولان غیرت به خرج دهند

بی تابی خاصی در مسئولان برای حل مشکلات دیده نمی شود!

يکشنبه ۲ مهر ۱۳۹۶ ساعت ۱۰:۲۲
کد مطلب: 552047
مسئولانی که حوزه کاری شان به این قبیل مشکلات مربوط می شود چگونه شب به راحتی سر بر بالین می گذارند و آسوده استراحت می کنند؟ یک فرد در زمان مسئولیت خود می تواند منشا خدمات گسترده ای باشد، یا اصلا کاری نکند و با حفظ وضعیت موجود دوران مسئولیت را به سر ببرد و یا منشا یکسری مشکلات جدید شود.
بی تابی  خاصی در مسئولان برای حل مشکلات دیده نمی شود!
گروه سیاسی جهان نيوز، حسین خان بابازاده: «با این حجم عظیم مشکلات در کشور که بسیاری از این مشکلات هم مستقیما با زندگی و روان افراد سر و کار دارد، مسئولان امر چطوری شب سر راحت بر زمین می گذارند و آسوده خاطر می خوابند». این موضوع بارها و بارها ذهن نگارنده را مشغول نموده و بعضا آن را با سایر دوستان به بحث گذاشته ام.

روزانه آمارهای منفی و نگران کننده ای از وضعیت جامعه نه در جلسات پشت درهای بسته که در اخبار رسمی کشور مطرح می شود.

هرچند همیشه این سخن هم در بین مردم و هم در بین اهل فن مطرح است که واقعیت از آماری که مطرح می شود به مراتب نگران کننده تر است اما اگر بخواهیم به همین آمار رسمی و علنی بسنده کنیم با این آمارها خصوصا در حوزه اجتماعی و اقتصادی چگونه یک مسئول می تواند عصر یا شب به راحتی از محل کار به منزل برود و با خیال راحت به استراحت بپردازد.

آمارها می گویند حدود سه الی چهار میلیون بیکار قطعی در کشور وجود دارد که بعضا این آمار را تا پنج و حتی هفت میلیون هم ذکر می کنند که این آمار بدون احتساب جمعیت سرباز و دانشجوست. حدود 10 میلیون جوان اعم از دختر و پسر در سن ازدواج هستند و شاید نیمی از آنها سن ازدوجشان هم گذشته است. حدود 1.5 میلیون معتاد در جامعه وجود دارد که این رقم تا سه میلیون هم شنیده می شود.

آمار بالا و رو به گسترش طلاق در جامعه، مشکل معیشتی و میزان درآمد بسیاری از خانوارها تا آنجا که دریافت رقم ناچیز یارانه 45 هزارتومانی هم برایشان گره گشاست، هم از دیگر معضلات است. قطعا ذکر این موارد مشت نمونه خروار است و این را هم باید گفت که این معضلات از اولویت های کاری نظام اسلامی است و ارتباطی به حجم عظیم و غیرقابل وصف خدمات و پیشرفت ها در 38 سال گذشته ندارد.

اما اگر بخواهیم برای نمونه و در جهت فهم بیشتر فقط حوزه جوانان را بررسی کنیم، مسئولانی که حوزه جوانان به طور مستقیم یا غیر مستقیم تحت مسئولیت آنان تعریف می شود، چطور می توانند بیکاری عظیم جوانان، تاخیر در ازدواج بیش از 5 میلیون نفر(که انواع معضلات اجتماعی از تبعات قطعی آن است)، اعتیاد، ناهنجاری فرهنگی و... را برای خود هضم کنند و به راحتی با آن کنار بیایند؟ بدون پرده نه نگارنده و نه هیچ کس دیگری بی تابی خاصی یا جنب و جوشی در مسئولان برای حل مشکلات نمی بیند.این نحوه مدیریت بدون تردید دردی را درمان نمی کند.

نکته ای که ذهن حقیر را بدان مشغول کرده این است که مسئولانی که حوزه کاری شان به این قبیل مشکلات مربوط می شود چگونه شب به راحتی سر بر بالین می گذارند و آسوده استراحت می کنند؟ یک فرد در زمان مسئولیت خود می تواند منشا خدمات گسترده ای باشد، یا اصلا کاری نکند و با حفظ وضعیت موجود دوران مسئولیت را به سر ببرد و یا منشا یکسری مشکلات جدید شود. متاسفانه و یا خوشبختانه مردم ایران هر سه روش را به خوبی در مسئولان مختلف و در بازه های مختلف تجربه کرده و با آن آشنایی دارند اما قطع به یقین مردم غیر از روش اول انتظار دیگری مسئولان ندارند.

اگر از بحث حقوق، مزایا، قدرت، شهرت و... مسئولیت بگذریم و قصد ورود به این مقوله را نکنیم مگر غیر از این است که در یک بازه زمانی که آقا یا خانمی مسئولیت امری را قبول می کند در پیشگاه خداوند مسئول است. بحث پیشگاه ملت در اصطلاح «پیشکش» بماند که متاسفانه در ایران رسم بر این شده که بررسی خاصی از عملکرد فرد در زمان مسئولیتش انجام نمی شود و عملا پاسخگویی خاصی در کار نیست و در این چند خط هم قصد تلنگر به وجدان مسئولان مدنظر است.

موضوع دیگری که برای حقیر قابل توجه است این است که با این حجم عظیم مشکلات اگر به فردی پیشنهاد اینگونه مسئولیت را بدهند با چه جراتی قدم پیش می گذارد تا مسئولیت را قبول کند؟ حال این موضوع را بگذارید در کنار افرادی که حتی حاضرند تلاش کنند، لابی کنند، دیگران را تخریب کنند، وعده بدهند، دروغ بگویند، بعضا پول خرج کنند تا به مسئولیت برسند؟!

این نکته را هم باید برای جلوگیری از سوء برداشت احتمالی ذکر کرد که این قبول مسئولیت با آن قبول مسئولیت به نیت خدمت توسط افراد توانمندی که کار روی زمین مانده را بر می دارند بدون شک تفاوت زمین تا آسمان است.

قصد اطاله کلام نیست اما بر حقیر واجب بود نه به عنوان یک خبرنگار و یا یک فرد فعال در رسانه بلکه به عنوان یک فرد از جامعه و بر حسب قاعده امر به معروف و نهی از منکر این نکته را متذکر شوم که سال های مسئولیت می گذرد و همان طور که بر دیگران گذشت و به شما رسید، از شما هم می گذرد و به دیگران می رسد اما برای ثانیه ثانیه این دوران باید چند صباح دیگر پاسخگو باشید. دورانی که تحول های مثبت و حل مشکلات بسته به اراده، تصمیم، امضا، تحرک، پیگیری و... شما بسته بود.
 
نام شما

آدرس ايميل شما
برای ارتقای فرهنگ نقد و انتقاد و کمک به پیشرفت فرهنگ و اخلاق جامعه، تلاش کنیم به جای توهین و تمسخر دیگران، نظرات و استدلال هایمان را در رد یا قبول مطالب عنوان کنیم.
نظر شما *


Iran, Islamic Republic of
متاسفانه مسئولین بیشتر شکم پرست شده اند
علویان
Iran, Islamic Republic of
مجلس و دولت خوابند و اسراییل دوم در حال تشکیل!
به نظرم بحث روهینگیا و امثالهم در این ایام یه حاشیه سازی و انحراف افکار از رفراندوم غیرقانونی در کردستان عراق و تشکیل اسراییل دوم در قلب کشورهای اسلامیست
خیلی هوشیار باشیم
شما آنروز که آقای پناهیان سفارت عربستان را سوخت و یک میلیون شغل را از بین برد کجا بودید؟
افشین
Iran, Islamic Republic of
اقای پناهیان و پناهیانها با حمله به سفارت عربستان و انگلستان دانسته یا ندانسته به کشور ضربات بس سخت و بسیار پر هزینه ایی وارد کردند که ملت باید هزینه انرا پرداخت کنند ولی چون اینان این خطای بزرگ را مرتکب شده اند دلیل نمیشود که دیگر از کسی انتقاد نکرد دولت باید پاسخگو باشد و نقاط قوت و ضعف خود را بشناسد و مسائلی را که ناتوان از حل ان است را با مردم در میان بگذارد متاسفانه دولتیان سالهای سال است که دیگر سراغی از مردم نمیگیرند تصمیمات انها دیگر سالهای سال است که دردی را دعوا نمی کند و باری از دوش کسی بر نمیدارد ربا خواری دارد ریشه مردم را خشک میکند اما تصمیم اساسی برای رفع ان گرفته نمیشود بیکاری فقر فساد فحشا در جامعه بیداد میکند ولی دولتیان تمام حرفشان شده است انرژی هسته ای و برجام و داعش و سوریه و عراق و یمن هزاران بحث برای برجام انجام میشود ولی یک بحث برای رفع بیکاری هرگز هزارران بار دشمن دشمن میکنند ولی یکبار مردمم و مردمم نمیکنند راست میگویند مسولان شکم هایشان پرشده است و دق دقعه نگه داشتن به هر قیمته پست و مقام خود را دارند و منتش را هم بر سر ما مردم میگذارند دیدید کارگری را که شش ماه است حقوق نگرفته را چگونه لتوپار میکنند چون حقش را از کارفرما درخواست کرده است کاشکی برای یکبار هم شده خودشان را جای ان کارگر حقوق نگرفته میگذاشتند ان وقت میدیدند شرمندگی جلوی زن وبچه چه حالی دارد یا دست فروشی را که همه حاصل عمرش را داروغه با خود جمع میکند و میبرد وبادی در غب غب میندازد که سد معبر را باز کردم غافل از انکه راهی بس خطر ناکتر را برای ان دست فروش بیچاره برای امرار معاش زندگیش گشوده است
Iran, Islamic Republic of
یک میلیون شغل؟!!!!
از کجا آمار آوردید؟؟؟؟
هر کسی برای خودش دستگاه تولید دیتا شده.
Iran, Islamic Republic of
دلت خوشه
بی خوابی - بی تابی
دولت روحانی
Iran, Islamic Republic of
با سلام
میشه ازدولت سئوال بفرمائید که چرا حقوق شهریور ماه 96 بازنشستگان کشوری رو پرداخت نمی کنه ؟؟؟؟؟؟
Iran, Islamic Republic of
مسئولان چی به خرج دهند؟!!!
اصولا باید از داشته‌هایشان توقع داشته باشید
Iran, Islamic Republic of
امروز دوم مهرماه هماهنگی حقوق بازنشستگان و که اعمال نکردن و سالهاست که بازنشستگان دهه ۸۰ با ۳۰ سال کار از جوانی که سال اول خدمتشه کمتر حقوق میگیرن اون ماه حقوقها رو دیر پرداخت کردند الان هم دولت داره چیکار مسکنه چطور برای دادن تبلت ۵ میلیونی به شورای شهر تهران پول دارن برلی پرداخت حقوق بازنشستگان پول ندارن خدا رو خوش میاد کسیکه ۳۰ سال کار کرده حقوق نگیره