جمعه ۷ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 26 Apr 2024
 
۰
مدیرعامل ذوب آهن اصفهان:

امروز کارخانه ذوب آهن در شرایط دشواری است

دوشنبه ۱ خرداد ۱۳۹۶ ساعت ۱۹:۰۴
کد مطلب: 520805
مدیرعامل ذوب آهن با اشاره به اینکه امروز ذوب آهن در شرایط دشواری قرار گرفته و بدهی زیادی دارد، گفت: ذوب آهن اکنون در یک نقطه متوقف شده و از نظر استهلاک تجهیزات و صنعت شرایط مطلوبی ندارد .
امروز کارخانه ذوب آهن در شرایط دشواری است

به گزارش جهان نيوز، احمد صادقی در چهاردهمین همایش علمی مهندسی معدن در دانشگاه صنعتی امیرکبیر با انتقاد از نسبت  واگذاری مسئولیت به افراد، بدون در نظر گرفتن تخصص و توانایی فردی، اظهارداشت: امروز در واحد های فولاد سازی کشور 2 نفر مدیر با تخصص مهندسی متالورژی فعالیت می‌کنند. واقعیت اینکه، بسیاری از مشکلات کشور ناشی از نبود افراد در جایگاه خود و بهره گیری نکردن از متخصصان مربوطه است .
وی با بیان اینکه در دوره قبلی که مدیر عامل ذوب‌ آهن بودم، آقای هاشمی رفسنجانی یک بار که برای بازدید به ذوب‌ آهن آمده بود با دیدن کارگران کوره ذوب، بسیار ناراحت شد و اشک ریخت، افزود: این پرسش را مطرح سازد که آیا امکان تبدیل زغال به گاز در ذوب آهن وجود دارد؟ من پاسخ دادم امکان این کار وجود دارد، ولی ممکن است 10 سال زمان نیاز باشد. 
مدیرعامل ذوب آهن افزود: طرح توازن از سال 1381 در ذوب آهن کلید خورد و برآورد شد تا سال 1388 تکمیل و به بهره برداری برسد، اما به نتیجه نرسید. بدلیل آنکه نتوانست مواد اولیه مورد نیاز را تامین کند، با وجود سرمایه گذاری سنگین حاصلی نداشت.
صادقی با اشاره به اینکه امروز ذوب آهن در شرایط دشواری قرار گرفته و بدهی زیادی دارد، اما مصمم هستیم که دوباره این صنعت را به روز رسانی کنیم و باید این صنعت حرکت کند، زیرا توقف باعث نابودی آن می شود . انتظار می رود با کمک دانشجویان و اتصال مستحکم میان صنعت و دانشگاه این بخش با حرکتی لازم شتاب پیدا کند .
وی با اشاره به اینکه از دی‌ماه سال گذشته نتوانستیم آهنی را در بازار داخلی عرضه کنیم،گفت: در حال حاضر همه محصولات ذوب‌ آهن صادر می‌شود البته صادرات ذوب آهن با نرخ سودآور، باعث نجات این واحد صنعتی شده و امید است این روند تداوم یابد .
مدیرعامل ذوب آهن  با اعلام اینکه ذوب آهن اکنون در یک نقطه متوقف شده و از نظر استهلاک تجهیزات و صنعت شرایط مطلوبی ندارد، تصریح کرد: جمهوری اسلامی براساس سند چشم انداز 1404 هدف ظرفیت 55 میلیون تنی را برای فولاد پیش بینی کرده که برای این مهم ارزیابی درستی صورت گرفته و تحقق آن نیز امکانپذیر است . انتظار می رود از مجموع رقم پیش بینی شده در افق چشم انداز به میزان 15 تا 20 میلیون تن برای صادرات اختصاص پیدا کند.
وی اضافه کرد: سرمایه گذاری لازم در حوزه اندیشه، امکان تحقق اهداف کلان را در حوزه های مختلف اقتصادی ، صنعتی و ... فراهم می سازد.

صادقی گفت: واقعیت اینکه بنیان هر کشور، اقتصاد است و صنعت ومعدن نیز به منزله ریشه های اقتصاد هرکشور محسوب می شوند، بنابراین برای رشد نیازمند ریشه قوی و رسیدگی مستمر است.

منبع:تسنیم
نام شما

آدرس ايميل شما
برای ارتقای فرهنگ نقد و انتقاد و کمک به پیشرفت فرهنگ و اخلاق جامعه، تلاش کنیم به جای توهین و تمسخر دیگران، نظرات و استدلال هایمان را در رد یا قبول مطالب عنوان کنیم.
نظر شما *