چهارشنبه ۱۹ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 8 May 2024
 
۰
۴

انتقاد مولاوردی از طرح پلیس نامحسوس

شنبه ۴ ارديبهشت ۱۳۹۵ ساعت ۱۳:۳۸
کد مطلب: 486713
معاون رییس جمهور در امور زنان و خانواده از طرح بکارگیری هفت‌ هزار مأمور نامحسوس پلیس امنیت انتقاد کرد و از بررسی این موضوع در جلسه یکشنبه هیات دولت خبر داد.
به گزارش جهان به نقل از مهر، در یادداشت شهیندخت مولاوردی آمده است: با این که از اظهارات سردار حسین ساجدی‌نیا رئیس پلیس پایتخت که صبح روز سه شنبه از ساماندهی بیش از هفت‌هزار مأمور نامحسوس پلیس امنیت در راستای اجرای طرح امنیت اخلاقی در پایتخت خبر داد، چند روزی نگذشته است، اما به نظر می رسد ابعاد مختلف این طرح و نحوه اجرایی شدن آن برای مردم در هاله ای از ابهام قرار دارد و موجی از نگرانی و احساس ناامنی جامعه و خانواده ها را فراگرفته است.

مولاوردی در ادامه این یادداشت با مرور سخنان اخیر رییس پلیس تهران در توضیح این طرح آورده است که با تمام توضیحاتی که برای توجیه این طرح ارائه شده است و با ذهنیتی که از اجرای طرح های مشابه مردم شکل گرفته، بیم آن می رود اجرای این طرح به تذکر و برخورد با بدپوششی خلاصه شده و خود مشکلات بیشتری را ایجاد کند.

معاون رییس جمهور ادامه می دهد: تماس های مکرر از زمان شروع این طرح با معاونت و نیز گفتگوی چهره به چهره با مردم حکایت از این نگرانی دارد و همه هم مسئولیت پیگیری را متوجه دولت می دانند و از رئیس جمهور به عنوان مجری قانون اساسی انتظار دارند که نظارت و تذکرات لازم را داشته باشد.

در این یادداشت آمده است: در مراسمی که به مناسبت میلاد مولای حق گویان و عدالت طلبان عالم شرکت کرده بودم چند تن از مادران که دختران دانشجو دارند؛ مطرح کردند که از هفته گذشته به اصطلاح «دلشان مثل سیر و سرکه می جوشیده و چند بار مردند و زنده شدند تا فرزندانشان به خانه برگردند».

مولاوردی در ادامه خبر داد: در جلسه روز چهارشنبه هیات دولت هم بعد از اعلام خبر مربوطه مقرر شد در جلسه آتی دولت در روز یکشنبه گزارشی از ابعاد اجرای طرح توسط وزارت کشور ارائه شود.

او در ادامه با بیان اینکه نگاه و باور عمومی به پلیس در دنیا این است که حافظ جان و مال و ناموس مردم است و با دیدن پلیس احساس امنیت و آرامش باید به انسان دست دهد، ادامه داد: لذا به نظر می رسد اگر همانطور که گفته شده است برخورد با مزاحمین نوامیس یکی از مطالبات مردم بوده است شایسته بود که در مورد ساز و کار آن هم با نظر مردم، متخصصان، صاحبنظران و کارشناسان عمل می شد.

البته هنوز دیر نشده و امید است با امعان نظر به ایرادات و نواقص طرح که این روزها به خوبی به بوته نقد گذاشته شده و نیز با تطبیق آن با فرمان هشت ماده ای امام(ره) در سال ۱۳۶۱ در مورد رعایت حقوق شهروندی و به ویژه فراز آخر آن گام موثری در بازسازی چهره و جایگاه و نقش نیروهای خدوم و مخلص انتظامی و پلیس برداشته شود.

باید همه بدانیم که پس از استقرار حاکمیت اسلام و ثبات و قدرت نظام جمهوری اسلامی با تأیید و عنایات خداوند قادر کریم و توجه حضرت خاتم الاوصیا و بقیة اللّه‏ ارواحنا لمقدمه الفداء و پشتیبانی بی‏ نظیر ملت متعهد ارجمند از نظام و حکومت، قابل قبول و تحمل نیست که به اسم انقلاب و انقلابی بودن خدای نخواسته به کسی ظلم شود، و کارهای خلاف مقررات الهی و اخلاق کریم اسلامی از اشخاص بی ‏توجه به معنویات صادر شود.

باید ملت از این پس که حال استقرار و سازندگی است احساس آرامش و امنیت نمایند و آسوده خاطر و مطمئن از همۀ جهات به کارهای خویش ادامه دهند، و اسلام بزرگ و دولت اسلامی را پشتیبان خود بدانند، و قوه قضاییه را در دادخواهی ها و اجرای عدل و حدود اسلامی در خدمت خود ببینند، و قوای نظامی و انتظامی و سپاه پاسداران و کمیته‏ ها را موجب آسایش و امنیت خود و کشور خود بدانند و این امور برعهدۀ همگان است.
نام شما

آدرس ايميل شما
برای ارتقای فرهنگ نقد و انتقاد و کمک به پیشرفت فرهنگ و اخلاق جامعه، تلاش کنیم به جای توهین و تمسخر دیگران، نظرات و استدلال هایمان را در رد یا قبول مطالب عنوان کنیم.
نظر شما *


United States
خانم مولاوردی بفرمایید این مادرانی که از اجرای طرح پلیس اخلاق این همه نگران شده اند و دلشان مثل سیر و سرکه میجوشد نگران تعرض آدمهای بداخلاق در خیابانها نسبت به فرزندانشان هم هستند یا نه ؟؟!!!! دوما این صحبت شما خیلی مشابه آن روستای کذایی سیستان و بلوچستان است که هنوز نتوانسته اید ثابت کنید و پایتان گیر است اگر از خدا پروا ندارید لااقل از انصاف برخوردار باشید .
Iran, Islamic Republic of
"چند تن از مادران که دختران دانشجو دارند؛ مطرح کردند که از هفته گذشته به اصطلاح «دلشان مثل سیر و سرکه می جوشیده و چند بار مردند و زنده شدند تا فرزندانشان به خانه برگردند" مگه اين دختران چيكار كردن كه مثل .... از پليس ميترسن اگه كسي ريگي به كفشش نباشه چرا بايد بترسه.
شما دستت رو شده ادای مومن بودن رو در نیار
استاد دانشگاه
Iran, Islamic Republic of
خانم محترم این خانم هایی که رعایت حدود شرعی را نمی کنند دارند به بنده و فرزندان بنده و همسر بنده و دیگر افراد قانونمدار و اخلاقی جامعه ظلم می کنند. واقعا نباید به اسم دولت تدبیر و امید و سیاست های فمینیستی و لیبرالیستی عده ای به مردم ظلم شود و حق الناس زیر پا گذاشته گردیده و احکام االهی مورد اهانت قرار گیرد و فرهنگ غربی و بیگانه و ضد ایرانی در جامعه رواج پیدا کند. مگر این نظام یک نظام اسلامی نیست؟ مگر وظایف یک نظام اسلامی و دولت به عنوان قوه مجریه کشور پیاده ساختن احکام اسلامی نیست. اگر نیست چرا نامش را اسلامی گذاشته اند؟! آیا منظور از صفت اسلامی، حکومت مسلمانان سکولار است یعنی جامعه ای که مسلمانند ولی به احکام اسلامی عمل نمی کنند؟! در این صورت لزومی به ذکر اسلامی نبود مانند حکومت ترکیه یا الجزایر یا عربستان یا ...آیا جنابعالی و همکارانتان در دولت به چنین الگویی اعتقاد دارید؟ یعنی معتقدید اسلام و قوانین فردی و اجتماعی آن اموری شخصی هستند و اجباری در عمل بدان ها نیست و هر کس دلش خواست عمل بکند یا نکند. اگر چنین اعتقادی دارید بصراحت اعلام کنید تا مردم تکلیف خودشان را بدانند. اگر کسی به قوانین کشورش احترام می گذارد (ولو مخالف نظرش باشد) و به تعبیر خودتان حقوق شهروندان در یک جامعه مدنی را رعایت می کند چرا باید بترسد و تنش بلرزد؟!!! چرا شما باید از بی قانونی و قانون گریزان و هنجار شکنان و ظالمان در حق میراث معنوی کشور دفاع کنید؟ اگر شخصی بگوید شما به خاطر نیاز به رای چنین افرادی مدافع هنجار شکنی آن هایید خطا گفته است؟ بالاخره نمی شود هم چادر سرتان کنید و هم مدیر یک نظام انقلابی و اسلامی باشید و هم سکولار و مخالف اعمال قانون شرعی! انتخاب کنید و یکی به نعل و یکی به میخ نزنید.