جمعه ۷ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 26 Apr 2024
 
۱

دردسرهای گردشگران آمریکایی و انگلیسی برای گرفتن ویزای ایران

دوشنبه ۲۳ شهريور ۱۳۹۴ ساعت ۱۵:۱۷
کد مطلب: 444475
این گردشگران که بیشترین هزینه کرد در سفر را به نسبت سایر جهانگردان انجام می دهند، پس از دریافت شماره "ریفرنس روادید" باید برای ورود به کشورمان به سایر کشورها جهت اخذ ویزای ایران مراجعه کنند که این اقدام، موجب کاهش ورود این گروه از گردشگران به کشورمان به خاطر سفر زائد و هزینه های آن می شود.
دردسرهای گردشگران آمریکایی و انگلیسی برای گرفتن ویزای ایران
به گزارش جهان به نقل از صبحانه آنلاین، یکی از برنامه ها و تاکیدات دولتهای مختلف در سالهای گذشته، تلاش برای جذب گردشگران خارجی و کسب درآمد مناسب و قابل توجه از این راه است که بر این اساس، برنامه ها و طرح های مختلفی به اجرا درآمده. اما پس از توافقات هسته ای کشورمان و بهبود جو روانی موجود در دنیا در خصوص ایران، تعداد گردشگرانی که قصد سفر به ایران را دارند، افزایش چشمگیری پیدا کرده است.

با توجه به مشکلات و نبود برخی زیر ساخت های مهم در صنعت گردشگری کشورمان، تلاش ها برای جذب حداکثری گردشگران با مشکلاتی مواجه بوده است که یکی از آنها دوره زمانی و شرایط اعطای ویزا به گردشگران است. به همین خاطر، هیئت دولت چندی پیش از اولین گام برای رفع این مشکل، اعلام کرد که اعتبار زمانی روادید فرودگاهی ایران از ۱۵ روز به ۳۰ روز افزایش یافته و ضمنا ویزای فرودگاهی در تمام فرودگاه ‌های مرزی صادر می‌ شود.

اما همچنان برخی مشکلات در راه جذب گردشگران خارجی، مهم جلوه می کند. به عنوان مثال، بر اساس نامه انجمن صنفی دفاتر خدمات مسافرت هوایی به رییس سازمان میراث فرهنگی که نسخه ای از آن به دست صبحانه رسیده، اعلام شده است که اتباع کشورهایی چون انگلیس، کانادا و آمریکا که در ایران سفارتخانه ندارند، مشکلات زیادی را برای دریافت ویزای ایران متحمل می شوند.




طبق این نامه، این گردشگران که بیشترین هزینه کرد در سفر را به نسبت سایر جهانگردان انجام می دهند، پس از دریافت شماره "ریفرنس روادید" باید برای ورود به کشورمان به سایر کشورها جهت اخذ ویزای ایران مراجعه کنند که این اقدام، موجب کاهش ورود این گروه از گردشگران به کشورمان به خاطر سفر زائد و هزینه های آن می شود.

نکته جالب تر این است که وقتی این نکته مهم از سوی انجمن مذکور به وزارت خارجه کشورمان اعلام شده، بخش کنسولی دستگاه سیاست خارجی کشورمان اعلام کرده که اجرای این خواسته باستی از طریق دفتر هماهنگی مستقر در سازمان میراث فرهنگی و گردشگری صورت بگیرد!




با این اوصاف، باید فعلا منتظر ماند و دید چه تعداد گردشگر آمریکایی و انگلیسی، رنج چنین کاری را بر خود هموار می کنند تا به ایران سفر کنند یا اینکه ۱ سال منتظر می مانند تا ویزای الکترونیکی در کشورمان اجرایی شود.
نام شما

آدرس ايميل شما
برای ارتقای فرهنگ نقد و انتقاد و کمک به پیشرفت فرهنگ و اخلاق جامعه، تلاش کنیم به جای توهین و تمسخر دیگران، نظرات و استدلال هایمان را در رد یا قبول مطالب عنوان کنیم.
نظر شما *