سه شنبه ۱۸ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 7 May 2024
 
۰
احمدی‌نژاد در دیدار با ایرانیان مقیم مسکو:

مناسبات قدرت در جهان تغییر می کند

سه شنبه ۱۱ تير ۱۳۹۲ ساعت ۰۹:۵۰
کد مطلب: 296380
رییس‌جمهور با تاکید بر این‌که «ماموریت ملت ایران در این برهه زمانی بسیار باارزش است» گفت: باید فرهنگ انتظار و حکومت جهانی عدل را به بشر امروز معرفی کنیم؛ چراکه همه تلاش شیاطین برای جدا کردن انسان‌ها از این فرهنگ و اندیشه‌هاست.
به گزارش جهان به نقل از ایسنا، دکتر محمود احمدی‌نژاد شامگاه روز دوشنبه به وقت محلی در ادامه سفر به کشور روسیه در دیدار با خانواده‌های ایرانیان مقیم مسکو با بیان این‌که «انسان موضوع مشترک همه بشریت بوده و خدای متعال همه عالم را برای انسان خلق کرده تا انسان‌ها در مسیر رسیدن به کمال و سعادت از آن‌ها استفاده کنند» افزود: خداوند انسان حقیر، ضعیف، بی‌معرفت و بی‌حکمت را هرگز نخواسته بلکه می‌خواهد تا همه انسان‌ها بزرگ و با عظمت باشند که در این راستا زندگی دنیایی انسان‌ها بستر و فرصتی است تا از آن بهره‌مند شده و به کمال و سعادت دست یابند.

وی برپایی زندگی سعادتمند، انسانی و تهی از نگرانی، تحقیر و ظلم در جهان را از جمله مأموریت‌های انسان برشمرد و تصریح کرد: رسیدن به آبادانی و توسعه به میزان بهره برداری از نعمت‌های الهی در راه رسیدن به پیشرفت بستگی دارد.

وی با اشاره به این‌که «مسیر کمال انسان از تلاش برای برپایی زندگی سعادتمند بر پایه عدالت، کمال و ارزش‌های الهی می‌گذرد» اظهار کرد: مأموریت انسان‌ها هنوز آن‌طور که باید در جهان ایفا نشده و با نگاهی به اوضاع جهان درمی‌یابیم که بیش از نیمی از جمعیت جهان در فقر به سر برده و حتی فرصت اندیشیدن به عظمت‌های خود را ندارند و نمی‌توانند از ظرفیت‌های خود بهره‌مند شوند.

رییس‌جمهور توحید و یگانه‌پرستی را اولین لازمه تحقق زندگی سعادتمند در جهان دانست و گفت: ریشه بدبختی انسان در شرک قرار دارد و این در حالی است که همه زیبایی‌ها و ارزش‌ها در سایه یگانه‌پرستی محقق خواهد شد.

وی عدالت را به عنوان دیگر لازمه شکوفایی انسان و برپایی زندگی سعادتمند دانست و اظهار کرد: هنگامی که عدالت وجود نداشته باشد بسیاری از ظرفیت‌ها در انسان شکوفا نخواهد شد؛ چراکه عدالت بستر رشد انسان‌ها بوده و به همین دلیل است که برپایی عدالت مهمترین ماموریت پیامبران است.

وی با اشاره به این‌که «عدالت آرمان مشترک همه انبیاء الهی و بشریت است» اظهار کرد: امروز در جهان موضوع اتحاد، همدلی و وحدت مطرح است و عامل اصلی ایجاد آن، هدف مشترک می‌باشد که باید میان ملت‌ها وجود داشته باشد؛ چراکه تنها عامل وجود اختلافات فقدان هدف و آرمان مشترک است.

احمدی‌نژاد افزود: استقرار عدالت ، آرمان مشترک بشر در طول تاریخ و مقدمه سعادت انسان است و تا زمانی که عدالت در جامعه بشری محقق نشود خواسته‌ها و آرزوهای انسان‌ها تحقق نخواهد یافت و اینجاست که موضوع عدالت گستر و امام عصر(عج) اهمیت خود را نشان می‌دهد؛ چراکه عدالت توسط رهبر و حاکمی عادل که عینیت عدالت است و باید آن را در جهان پیاده کند، امکان تحقق دارد.

وی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به نقش ایران در تحقق آرمان بشری اظهار کرد: هنگامی که سخن از ایران به میان می‌آید عده‌ای تصور می‌کنند که ما در خصوص جغرافیا و یا نژاد بشری خاص سخن می‌گوییم در حالی که عظمت و بزرگی ایران هیچ‌گاه وابسته به این مسائل نبوده است و هنگامی که از ایران نام می‌بریم، در واقع از فرهنگ بزرگ ایران در تاریخ سخن می‌گوییم.

وی تصریح کرد: ایرانیان در طول تاریخ همواره موحد و عدالت‌طلب بوده‌اند و هیچ نشانه‌ای از بت‌پرستی در میان آنان وجود نداشته و همواره به منجی و عدالت‌گستر اعتقاد داشته و دارند.

رییس‌جمهور خاطرنشان کرد: ایران در یک دوره طولانی از تاریخ کانون علم جهان بوده و امروز آثار دانشمندان ایرانی در جای جای جهان وجود دارد؛ ایرانیان هرگز سلطه‌طلب، بداخلاق و انحصارطلب نبودند و همه خوبی‌ها را برای همگان خواسته‌اند و امروز این ارزش‌هاست که باعث عظمت و بزرگی ایران و ایرانی در جهان است.

وی با بیان این‌که «حوادث و اندیشه‌های گوناگون در مسیر کاروان بشری برای رسیدن به عدالت و توحید ایجاد شده و از بین رفته‌اند» تصریح کرد: امروز نیز عده‌ای در جهان وجود دارند که حاضرند برای رسیدن به اهداف خود همه ملت‌ها را از بین ببرند؛ کما این‌که در برخی نقاط دنیا از جمله افریقا اقدام به غارت ثروت ملت‌ها می‌کنند.

وی با بیان این‌که «امروز در مقطع مهمی قرار داریم که بشریت از تمامی اندیشه‌های خودساخته عبور کرده و به سرعت دل‌ها به سمت اندیشه‌های الهی و امام عصر(عج) متوجه می‌شود» گفت: در این برهه ماموریت ملت ایران بسیار با ارزش است؛ باید فرهنگ انتظار و حکومت جهانی عدل را به بشر امروز معرفی کنیم؛ چراکه همه تلاش شیاطین برای جدا کردن انسان‌ها از این اندیشه‌هاست.

احمدی‌نژاد با تاکید بر این‌که «در مسیر معرفی اندیشه و فرهنگ انتظار، هر ایرانی در جهان یک سفیر به شمار می‌رود که محبت، اخلاق، پاکی، عدالت و دلسوزی را منتقل خواهد کرد» گفت: ایمان دارم به هر مقدار که به این ماموریت جهانی توجه کنیم در سایر بخش‌های زندگی هم موفق خواهیم بود.

وی با تاکید بر «لزوم ساختن ایران در همه زمینه‌ها و تبدیل آن به یک الگوی جهانی» این کار را یک وظیفه همگانی برشمرد و تصریح کرد: البته در این مسیر هیاهو بسیار زیاد است و عده قلیلی که می‌خواهند همواره به خاطر اهداف خود مشکلات‌شان را به جامعه بشری منتقل کنند، وجود دارند.

وی با اشاره به این‌که «امروز جمهوری اسلامی ایران در بخش‌های مختلف کارهای بسیار بزرگی انجام داده و به پیشرفت‌های بالایی رسیده است»، گفت: سرعت حرکت ملت ایران بسیار خوب بوده و آرمان مشترک و هدف نورانی ملت ایران نباید لحظه‌ای فراموش شود؛ چراکه ما باید بالاترین قله‌ها را هدف‌گذاری کرده و پیشرفت‌ها و دانش‌های روز جهان را در خدمت کشور قرار دهیم.

رییس‌جمهور خاطرنشان کرد: هنگامی که جمهوری اسلامی ایران به پیشرفتی می‌رسد در حقیقت همه ملت‌ها احساس آرامش و اطمینان می‌کنند.

وی با بیان این‌که «مستکبران امروز همه بنیان‌های اندیشه‌ای خود را از دست داده‌اند» تصریح کرد: به لطف خدا تمام مناسبات قدرت در جهان طی سال‌های آینده تغییر خواهد کرد.

وی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به روابط ایران با روسیه و تأکید بر «لزوم گسترش مناسبات دو کشور به طور حداکثری»، گفت: جمهوری اسلامی ایران و روسیه دو همسایه تاریخی هستند که نمی‌توانند با هم دشمن باشند و مطمئناً دوستی ما به نفع دو کشور، دو ملت و همه ملت‌های منطقه است که باید تقویت شود.

وی اظهار کرد: خوشبختانه رییس‌جمهور روسیه نیز همین جهت را پیگیری می‌کند؛ البته این روابط دشمنانی نیز دارد؛ چراکه مستکبران هرگز نمی‌خواهند دو کشور و دو ملت با هم دوست باشند و خواهان آن هستند که همواره خود کدخدای جهان باشند.

رییس‌جمهور با اشاره به این‌که «توسعه روابط پایه زندگی اجتماعی است» تصریح کرد: گسترش مناسبات با همه کشورهای مختلف و کسانی که علیه سلطه‌طلبی قرار دارند، از سیاست‌های جمهوری اسلامی ایران است.
نام شما

آدرس ايميل شما
برای ارتقای فرهنگ نقد و انتقاد و کمک به پیشرفت فرهنگ و اخلاق جامعه، تلاش کنیم به جای توهین و تمسخر دیگران، نظرات و استدلال هایمان را در رد یا قبول مطالب عنوان کنیم.
نظر شما *