جمعه ۷ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 26 Apr 2024
 
۰
آیت‌الله جعفر سبحانی :

افتخار می‌کنم که خادم خادمان قرآن هستم

سه شنبه ۱۷ بهمن ۱۳۹۱ ساعت ۱۷:۴۶
کد مطلب: 270403
آیت‌الله سبحانی با بیان این‌که قرآن نور است و با سرعت در دل‌ها جای باز کرده و قلوب را شیفته خود می‌کند، گفت: افتخار این را دارم که خادم خادمان قرآن هستم و به این خدمت نیز افتخار می‌کنم.
به گزارش جهان، آیت‌الله جعفر سبحانی در مراسم اختتامیه هجدهمین المپیاد قرآن و حدیث جامعه المصطفی(ص)، با ذکر این مطلب که این مراسم ویژه تجلیل از خادمان قرآن کریم از سراسر جهان است، اظهار کرد: افتخار این را دارم که خادم خادمان قرآن هستم و به این خدمت نیز افتخار می کنم.
وی افزود: خداوند در قرآن و پیامبر(ص) و اهل بیت(ع) در کلام، چنین فرموده اند که قرآن محصور و متعلق به یک عصر و زمانه و یک جمعیت خاص نیست و جهانشمول است و این خاصیت نیز موجب ماندگاری و جاویدان ماندن این کتاب مقدس آسمانی شده است.

این مفسر قرآن خاطرنشان کرد: در قرآن صفات و خطابات متعددی در مورد قرآن و پیامبر(ص) انجام شده است که یکی از آنها، برهان و نور است؛ یعنی پیامبر اکرم(ص)، برهان و قرآن، نور ذکر شده است که این نور، نور حسی نیست ولی ویژگی های نور حسی را نیز داراست.

آیت‌الله سبحانی گفت: 780بار در قرآن، ماده علم و 49 بار نیز ماده عقل بیان شده است و همه سخن از عقل و منطق و برهان است و پیامبر(ص) نیز ازهمین مسیر مردم را ارشاد می کردند؛ ما نیز به دنبال گرفتن برهان از قرآن و حدیث هستیم .

این مرجع تقلید ادامه داد: قرآن نور است، نه نور حسی ولی آثار نور حسی را در خود دارد که یکی از آنها، این است که هرجا نور است، ظلمت محو می شود و یا اگر جایی نوری روشن باشد، دزدان، هوس دزدی به سرشان نمی زند؛ یا هرجا نور و قرآن حاکم باشند دشمنان و تاریکی و ظلمت، توان عرض اندام ندارند.

وی خاطرنشان کرد: سرعت نور، سریع ترین حرکت است و قرآن نیز که نور است با سرعت در دل ها جای بازکرده و قلوب را شیفته خود می کند؛ کلام پیامبر نیز از قرآن است و اهل بیت(ع) نیز در همین مسیر گام برداشته‌اند؛ در حقیقت عترت همان ولایت است.

آیت‌الله سبحانی در پایان از تلاش‌های جامعةالمصطفی(ص) العالمیه در ایجاد همگرایی قرآنی و صدور دانش اصیل اسلامی و اهل بیتی(ع) به جهان، تقدیر کرد.
مرجع : تسنیم
نام شما

آدرس ايميل شما
برای ارتقای فرهنگ نقد و انتقاد و کمک به پیشرفت فرهنگ و اخلاق جامعه، تلاش کنیم به جای توهین و تمسخر دیگران، نظرات و استدلال هایمان را در رد یا قبول مطالب عنوان کنیم.
نظر شما *