شنبه ۲۹ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 18 May 2024
 
۰

پایکوبی همجنس‌گرایان از پیروزی اوباما

چهارشنبه ۱۷ آبان ۱۳۹۱ ساعت ۱۱:۴۵
کد مطلب: 253498
رسانه‌های خبری آمریکا با استناد به نتایج رای گیری‌های صورت گرفته، از احتمال تصویب قانون ازدواج زوج‌های همجنس‌گرا در سه ایالت دیگر این کشور خبر می‌دهند.
به گزارش جهان، فارس به نقل از خبرگزاری «فرانسه» گزارش داد، گزارش های منتشر شده از تصویب قانون ازدواج زوج های همجنس گرا در ایالت آمریکایی «مریلند» و همچنین آمادگی ظاهری ایالت های «مین» و «واشنگتن» برای حمایت از این اقدام تفرقه انداز اجتماعی خبر می‌دهند.
 
شبکه تلویزیونی «سی ان ان» و شبکه خبری «ان بی سی» اعلام کرده اند که قانون ازدواج زوج های همجنس گرا در ایالت مریلند، بعد از شمارش 93 درصد از آراء ماخوذه، با کسب 52 درصد آراء موافق و 48 درصد رای مخالف به تصویب رسیده است.
 
«سی ان ان» گزارش داد که در ایالت «مین» نیز از 54 درصد آراء ماخوذه شمارش شده، 54 درصد از این ازدواج حمایت و 46 درصد دیگر با آن مخالفت کرده اند.
 
«سی ان ان» در ادامه خبر خود اعلام کرده است که واشنگتن نیز به نظر می رسد آماده تصویب قانون ازدواج همجنس گرایان باشد زیرا از بین 50 درصد آراء ماخوذه شمارش شده، 52 درصد حامی تصویب این قانون و 48 درصد مخالف آن هستند.
 
خبرگزاری فرانسه نوشت که ازدواج میان زوج های همجنس گرا از دید دولت فدرال به رسمیت شناخته نشده است اما تا قبل از روز گذشته، این نوع ازدواج در ایالت های «کانکتیکات»، «آیووا»،‌ «ماساچوست»، «نیوهمپشایر»،‌ «نیویورک»، «ورمانت» و بخش «کلمبیا» قانونی اعلام شده است.
 
احتمال تصویب ازدواج همجنس گرایان در مین،‌ مریلند و واشنگتن در حالی گزارش می شود که این نوع ازدواج در 31 ایالت آمریکا به لحاظ قانون اساسی این کشور ممنوع اعلام شده است.
 
این خبر در حالی منتشر می شود که «باراک اوباما» رئیس جمهوری آمریکا که پیروز رقابت های روز گذشته ریاست بر کاخ سفید شد،‌ پیش از برگزاری انتخابات ریاست جمهوری 2012 آمریکا و در اقدامی تبلیغاتی، از لوایح مربوط به برگزاری انتخابات درباره قانونی شدن ازدواج میان زوج های همجنس گرا در ایالت های «مین»، «مریلند» و «واشنگتن» اعلام پشتیبانی کرد.
 
رای گیری درباره ازدواج همجنس‌گرایان در سه ایالت مین، واشنگتن و مریلند روز گذشته و همزمان با انتخابات ریاست جمهوری آمریکا برگزار شد.
نام شما

آدرس ايميل شما
برای ارتقای فرهنگ نقد و انتقاد و کمک به پیشرفت فرهنگ و اخلاق جامعه، تلاش کنیم به جای توهین و تمسخر دیگران، نظرات و استدلال هایمان را در رد یا قبول مطالب عنوان کنیم.
نظر شما *