در روزهایی که تروریستهای موساد در ایران اسلامی دست به اغتشاشات و جنایات داعش گونه زدهاند، در خبرگزاری دولتی ایسنا هیچ گزارش تصویری از بازتاب این جنایات دیده نمیشود!
بله به نفعشان نیست . اینها مصداق ترک فعل نیست؟ مگر رسالت رسانه ارائه اخبار واقعی به مردم نیست؟دادگاه رسیدگی به جرایم رسانه ای رسیدگی نمیکنه ؟!!!!!!!!!!!!
بالاخره اغتشاشوها یه پشتوانه رسانه ای هم باید داشته باشند. که اگر نتونه ازشون دفاع کنه لااقل در مقابل وحشی گری هاشون سکوت که می تونه بکنه. "هیس نا"!!!!
از همین الان اون بازیگرا و کارگردانا و دلقکایی که می خوان برا جشنواره 6ای هنری فجر از فیلم و تاتر و موسیقی و بقیه ، قیافه بیان و ناز کنند و استوری های غمگین دوپهلو بذارن... بدونید این تو بمیری ازون تو بمیری ها نیست . پای خون صدها نفر وسط اومده . یا کلا برای همیشه برید تو صف فرخ نژادها و شر را کم کنید یا اگه خواستید فضای فرهنگی فعالیت کنید از پهلوی و اسراییل و ترامپ برائت بجویید