مدیران خودرو
چهارشنبه ۱۹ آذر ۱۴۰۴ ساعت ۱۰:۱۷
تعداد نظر۴
داغ کنيد+ ۱
سخنگوی شهرداری تهران گفت: اصلاح طلبان شهرداری را با ۱۷۰ هزار میلیارد تومان بدهی تحویل زاکانی دادند.
به گزارش جهان نیوز، محمدخانی، سخنگوی شهرداری تهران گفت: اظهارات آقای حناچی در رابطه با پرداخت بدهی های شهرداری واقعا قابل تاسف است.

*آقای حناچی از همان ابتدا که آمدند به طور صریح اعلام کردند که کار بزرگی در شهر نمی‌خواهم انجام دهم و فقط می‌خواهم بدهی های شهرداری را جبران کنم. 

*عدد بدهی شهرداری تهران را ۲۵ هزار میلیاد تومان اعلام کردند.  در پایان مدیریت شهری خودشان اعلام کردند که بدهی ها ۷۰ هزار میلیارد تومان است

*وقتی ما شهرداری را تحویل گرفتیم با حساب دقیقی که انجام شد متوجه شدیم بدهی شهرداری ۱۷۰ هزار میلیاد تومان بوده است.
https://jahannews.com/vdcb98b95rhb0zp.uiur.html
نام شما
آدرس ايميل شما

بجاش شهردار دوچرخه‌سوار داشتند
وقتی عملکرد این مدعیان اصلاحات در شهرداری و نهادهای دیگر دقیقا نقد و بررسی نمی شود اینها از بی اطلاعی مردم سواستفاده می کنند و سعی می کنند دوباره برای مقاصد شخصی و منافع باندی به قدرت چنگ بزنند.
بزرگترین ضعف این کشور ضعف رسانه ای و ضعف در
آگاهی رسانی است که خسارت ها را صد چندان و اشتباهات را مکرر می کند.
شما هنوز در گیرودار دعواهای جناحی هستید
جمع کنید دیگه هی اصلاحات فلان اصلاحات بهمان ۱۶ سال شهرداری دست شما بود ۴ سال اصلاح طلبان دوباره ۴ سال اخیر هم اصولگرایان الان همه چیز گردن رقیب افتاد؟!