مدیران خودرو
يکشنبه ۱۱ آبان ۱۳۹۹ ساعت ۱۳:۲۴
داغ کنيد+ ۰
برخی از غرب گرایان وطنی و دولتمردان ما بر این باورند که بین ترامپ و بایدن تفاوت وجود دارد و با آمدن بایدن به کاخ سفید مشکلات تحریمی ایران کم خواهد شد . این فیلم که پاسخ مقام معظم رهبری را نیز آورده است می تواند گوشه ای از خوشخیالی اقایان را پاسخ دهد.
https://jahannews.com/vdchqxnqz23nk6d.tft2.html
نام شما
آدرس ايميل شما

برای مردم ایران که بین ترامپ و بایدن تفاوت وجود ندارد/ هر دو تروریست هستند.
بایدن یا ترامپ؛ کدامیک برای ایران بهتر است؟
تفاوت چندانی میان ترامپ و بایدن در خصوص ایران وجود ندارد
1 - برای مردم منطقه خاورمیانه که بین ترامپ و بایدن تفاوت وجود ندارد/ هر دو سگ دست نشانده رژیم کودک کش سعودی هستند.
2 - برای مردم منطقه خاورمیانه که بین ترامپ و بایدن تفاوت وجود ندارد/ هر دو سگ دست نشانده رژیم کودک کش صهیونیستی هستند.
یزدان
امیدوارم جو بایدن رئیس جمهورشود جو بایدن گفته اگرمن رئیس جمهوربشم تمام فرمانهای ترامپ علیه ایران لغو میکنم تحریمها لغوخواهدشد
اعتمادبه حرف دشمن شرمساری ببار میاورد.
قول کری تضمین است..
بیش از 150 مقام دولت ترامپ آماده استعفا هستند
اخراج میشن
نه اینکه استعفا میدن
مبارزه با استکبار و آمریکا جزو عقاید فراموش نشدنی ملت ایران است
آمریکا به دنبال مذاکره واقعی نیست
شاکی از دولت تروریست آمریکا
ترامپ بی ادب بعد از گذشته از 3 تا 4 سال جنایت، نسل کشی، آدم کشی و بمباران مردم بی گناه درسوریه، عراق، یمن و منطقه به دنبال صلح در خاورمیانه هستیم/ شرم آور است!
شاکی از دولت تروریست آمریکا
به دنبال صلح در خاورمیانه هستیم/ ولی ما به دنبال انتقام از ترامپ هستقیم!
غرب‌گرایان با حضور در کرسی‌های اجرایی و تصمیم‌گیری، برخلاف نظر رهبری عمل کردند
در پاسخ به ترامپ سگ دست رژیم صهیونیستی
حضور نظامی آمریکا جنایتکار شماره یک از سال 2001 تاکنون در خاورمیانه غیر قانونی و هم نقض قوانین المللی است ولی متاسفانه دولتمردان آمریکایی از سال 2001 تاکنون درک نمی کنند، نمی دانند و نمی فهمند.
تحمل چهار سال دیگر با ترامپ بی ادب را نداریم
ترامپ: آلمان، چین و ایران خواستار شکست من در انتخابات هستند
علی‌اف: سرزمینمان را پس می‌گیریم؛ ارمنستان مثل صدام باید تحریم می‌شد
آمریکا جنایتکار شماره یک ۳۷ تانکر نفت دیگر از سوریه را از طریق عراق قاچاق کرد/ ترامپ به دنبال صلح در خاورمیانه هستیم/ شرم آور است
حضور آمریکا جنایتکار شماره یک در افغانستان به زیان تمام منطقه است/ نظامیان آمریکایی باید از افغانستان خارج شوند.
حضور آمریکا جنایتکار شماره یک در عراق به زیان تمام منطقه است/ نظامیان آمریکایی باید از عراق خارج شوند.
حضور آمریکا جنایتکار شماره یک در لیبی به زیان تمام منطقه است/ نظامیان آمریکایی باید از لیبی خارج شوند.
حضور آمریکا جنایتکار شماره یک در سوریه به زیان تمام منطقه است/ نظامیان آمریکایی باید از سوریه خارج شوند.
حضور آمریکا جنایتکار شماره یک در یمن به زیان تمام منطقه است/ نظامیان آمریکایی باید از یمن خارج شوند.