نیاز شورای اطلاع رسانی دولت به تغییر و اصلاح که اینک مورد تاکید چهره رسانهای نزدیک به رئیس جمهور قرار گرفته موضوعی است که جهان نیوز بارها تاکنون پیرامون آن به رئیس جمهور یادآوری کرده و آن را جزو اولویتهای آقای پزشکیان دانسته است.
گروه سیاسی جهان نیوز: انتخاب اسماعیل سقاب اصفهانی به عنوان معاون رئیس جمهور و رئیس جدید سازمان ملی بهرهوری باعث شده تا اختلاف در تیم رسانهای دولت علنیتر شود.
فیاض زاهد، عضو شورای اطلاع رسانی دولت در این خصوص نوشت: خیلی با خودمکلنجار رفتم که چیزی نگویم. اما شرافتم در گرو بیان حقیقت است. دردناک است در روزی که فواد شمس از فشار روزگار(!) خودکشی کرد، مدیر برکشیده رئیسی معاون رئیس جمهورمان شد. اسم این هرچه باشد وفاق نیست. کجتابی است. به سهم خودم شرمندهام.
علی اصغر شفیعیان، چهره رسانهای نزدیک به رئیس جمهور بلافاصله به این انتقاد واکنش داد و نوشت: شورای اطلاعرسانی دولت نیاز به اصلاح جدی دارد؛ این تنها یک نمونه است. با توجه به کارهای مهم پیش رو، شورا باید همراه و همدل با تصمیمات دولت و رئیسجمهور باشد. اظهار شرمندگی یک عضو از یک انتصاب رئیس جمهور و برخی گفتار و رفتارهای دیگران، واقعاً تأسفبار است.
در روزهای گذشته نیز مهاجری، دیگر عضو شورای اطلاع رسانی دولت توئیت توهین آمیزی علیه شهردار تهران که به عنوان عضو کابینه در جلسات دولت حاضر میشود، منتشر کرده بود.
نیاز شورای اطلاع رسانی دولت به تغییر و اصلاح که اینک مورد تاکید چهره رسانهای نزدیک به آقای پزشکیان قرار گرفته موضوعی است که جهان نیوز بارها تاکنون پیرامون آن به رئیس جمهور یادآوری کرده و آن را جزو اولویتهای آقای پزشکیان دانسته است.
حضرتی، استعفای فیاض زاهد را پذیرفت
در پی این ماجرا، «فیاض زاهد» عضو حقیقی شورای اطلاعرسانی دولت، با انتشار نامهای خطاب به الیاس حضرتی، رئیس شورای اطلاعرسانی دولت، استعفای خود از حضور به عنوان عضو حقیقی این شورا را اعلام کرد که حضرتی با این استعفا موافقت کرد.
حضرتی رییس ستاد انتخاباتی کروبی فتنه گر بود و از ارکان فتنه محسوب میشه آقا هم گفتند از هرچه بگذرم از سران و عوامل فتنه 88 نی گذرم انصاری روز 29 خرداد میدان آزادی می گفت مردم بایستید ما هم هستیم الن معاون حقوقی است