مدیران خودرو
چهارشنبه ۳۰ مهر ۱۴۰۴ ساعت ۰۸:۲۱
تعداد نظر۵
داغ کنيد+ ۲
به نظر می رسد که ورود مجلس و همچنین قوه قضائیه به موضوع فیلترشکن ها بسیار ضروری است. زیرا دولت نگاه جامع و واقع گرایانه ای به مسأله فیلترشکن ندارد و اظهارنظر برخی دولتی ها هم بیش از آنکه مشکلات را حل کند، خود ایجاد مشکل می کند و به درد برخی بازی‌های سیاسی و رسانه‌ای می خورد!
یک سال از دستور مهم رئیس جمهور گذشت/ مسئولان دولت پاسخ بدهند
گروه سیاسی جهان نیوز: مهرماه سال گذشته بود که اولین جلسه شورای عالی فضای مجازی در زمان روی کار آمدن دولت چهاردهم برگزار شد. براساس گزارشی که پایگاه اطلاع رسانی دولت از این جلسه ارائه داد، دکتر پزشکیان در بخش پایانی سخنانش با اشاره به موضوع فروش فیلترشکن توسط عده‌ای سودجو، با بیان اینکه برخی با فیلترشکن فروشی پول‌‌های میلیاردی کسب می‌کنند که این برای کشورمان خوب نیست، دستور داد تا این مسأله حتماً به شکل دقیق و جدی مورد رسیدگی قرار گرفته و تصمیم مقتضی در این مورد و به طور کلی زمینه ‌های رواج چنین کسب و کاری اتخاذ شود.

اکنون یک سال از آن جلسه می گذرد. چند نکته می توان در این زمینه مطرح کرد:
 
یک: آیا مسئولان دولت، واقعاً به شکل دقیق و جدی مسأله فیلترشکن فروشی را پیگیری کردند؟ اگر به شکل دقیق و جدی پیگیری کرده اند، چرا برخی آمارهایی که ارائه می شود از سوی بعضی کارشناسان یا مسئولین مورد خدشه قرار می گیرد؟ چرا همچنان در مورد گردش مالی فیلترشکن فروشی و برخی مسائل مربوط به آن اختلاف نظر وجود دارد؟
 
دو: دو حالت دارد؛ یا اینکه آمارهایی که در مورد گردش مالی و توزیع فیلترشکن ها از سوی عده ای خاص ارائه می شود، صحیح است و آن گروهی که مسئول این موضوع بوده اند، کارشان را به درستی انجام داده اند، که در این صورت باید از مسئولین پرسید که آن عده سودجو دقیقاً چه کسانی و یا از طرفداران کدام جناح هستند؟ چرا همچنان به آن عده سودجو اجازه می دهند که به کشور و مردم آسیب بزنند؟!

اگر هم آمارهایی که ارائه می‌شود، غیر دقیق و به اصطلاح در دسته آمارهای فله‌ای و غیر قابل اثبات قرار می‌گیرد و به درد بازی‌های رسانه ای می‌خورد، در اینجا باید پرسید که سرنوشت آن دستور رئیس جمهور چه می شود؟ همچنین، باید پرسید که چرا آدرس غلط به برخی مسئولین کشور و مردم داده می شود و زمینه سازی برای تصمیمات غلط صورت می گیرد؟!

سه: اگر واقعاً دغدغه دولتی ها مقابله با وضعیت افسارگسیخته فیلترشکن هاست، این گوی و این هم میدان؛ اول اینکه به گواه کارشناسان حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات و همچنین کسانی که تجربه مسئولیت در این حوزه داشته اند، امکان مقابله فنی با فیلترشکن ها وجود دارد؛ اما در مقام عمل در این زمینه شاهد یک نوع سهل انگاری و آدرس غلط دادن هستیم.

ثانیاً، زیرساخت ارتباطی کشور در دست دولت است و اگر دولت واقعاً دغدغه داشته باشد، از طرق مختلف امکان شناسایی افراد سودجو در این زمینه  وجود دارد.
 
چهار:
به نظر می رسد که ورود مجلس و همچنین قوه قضائیه به موضوع فیلترشکن ها بسیار ضروری است. زیرا دولت نگاه جامع و واقع گرایانه ای به مسأله فیلترشکن ندارد و اظهارنظر برخی دولتی ها هم بیش از آنکه مشکلات را حل کند، خود ایجاد مشکل می کند و به درد برخی بازی‌های سیاسی و رسانه‌ای می خورد!

پنج: نکته بسیار مهم دیگر که برخی مسئولین به آن توجه ندارند این است که بخش قابل توجهی از فیلترشکن ها یا VPN هایی که در بستر مجازی کشور ارائه می‌شود، توسط دشمن به صورت رایگان عرضه می‌شود. بنابراین، به بهانه گردش مالی فیلترشکن فروشی و ... نباید این موضوع بسیار مهم و مقابله فنی با آن نادیده گرفته شود.
 
شش: مسأله را نباید ساده بنگریم. مسأله این است که دشمنان ملت ایران برای نقض حکمرانی، راه اندازی فتنه و آشوب، مهندسی فرهنگی، ترویج بی‌حیایی، هجمه به اعتقادات مردم، فراگیری دروغ و ... به دنبال فراهم کردن بستر هستند؛ با این اوصاف چرا ما باید در نقشه دشمن خواسته یا ناخواسته ایفای نقش کنیم و همچنان فضای مجازی‌ یله و رها داشته باشیم؟ بدون تردید، ساماندهی وضعیت فیلترشکن‌ها و VPN ها در کشور و ضابطه‌مند کردن توزیع و استفاده از آنها نقش بسیار مهمی در حل معضلات فعلی فضای مجازی خواهد داشت.
https://jahannews.com/vdcgxn9yuak9nq4.rpra.html
نام شما
آدرس ايميل شما

متأسفانه و شوربختانه اختیار برخی قسمت های دولت در دست جریانیست که فیلتر شکنها و سکوهای مجازی مانند تلگرام و اینستاگرام و واتساپ برای مواقعی که بخواهند بخشی از جامعه که راحت فریب می خورند را با فضاسازیها و دوقطبی سازیهای کاذب بر علیه حاکمیت و نظام شورانده و به خیابونها کشونده و به قول خودشون با ایجاد شرایط فشار از پایین و چانه زنی از بالا از نظام جمهوری اسلامی باج بگیرند , به کارشان می آید
فضای مجازی ول هستش
متاسفانه
.....
وقتی رئیس جمهور با اجرای قانون مخالفت میکنه ! توقع دارید زیر دستانش به قانون و دستورات اون عامل باشند ؟؟
رییس را استیضاح کنید ..